Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%52 raporum vergi indiriminde onaylanır mı?

EVİSS'de neden görünmüyor?
Ve sonuç 2-3 ayı bulur merak etmeyinEVİSSten takip edin

tanerbudak;
Cok tsk edetim
Onlari hic cikaramiyorum bu arkadas firca atiyor ama soyledi hemen kapadi sagolsun yinede
Vergi daire sordum bize gwlmesi 8 gun sonra dedi sukurler olsun yinede kagidi gormeden inanmicam

.
Plumeria;

Evise gec isleniyormus

benimde 1 yıl onaylanmış dolunca yinemi müracaat edicem ? bide suresiz indirim nasıl alırım ?

Eşiminde 29 eylülde onaylanmış henüz daha gelmedi sonuç %43 rapor aynen onaylanmış

Arkadaşlar merhaba
Bende benzer aşamalara giriştim
Bende de Pepe72 de olduğu gibi kas problemleri var. Daha doğrusu tam olarak "herediter sensorimotor demiyelinizan polinöropati" var
Geçen gün 7 tane doktor gezdim birsurü oran verdiler Şimdi kurula gireceğim

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pepe72 diğer numaraları sürekli arayınca ulaşıyorum ben. benim eşimin evrak 29.09.2016 da gitmiş ankara'ya. hala heyete girmemiş. perşembe günü için zorladık heyete girsin diye bakalım hayırlısı olur inşallah.

Aslında biz 26 nisan da başvurmuştuk ek bilgi istemiyle yeniden ağustosun 1 de eksiklikleri giderdik 17 ağustosta evi is te bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazdı 29 eylülde de onaylanmış

Diger dediginiz numaralar sonu 02 den 06 ya kadar olan degilmi Taner bey

Bugun bende aradim sonu 18 olan numarayi ankaraya 42 oranla gitmisti
Aldigim cevap normalde soylemek istemiyoruz sikinti olmamasi acisindan diye cevap verdi az israr edince 42 oran oldugunu soyledi acaba surelimi yoksa sureklimi onu soramadim kismetse ayin 26'sı postaya vereceklermis bakalim sonumuz ne olacak ben evraklari 8. Ayin 20si is yerime verdim 10. Ayin 25i kuruldan cikmis yani bugun

ankaradan yazı vergi dairesine geldi vergi dairesinden dün başvuru yaptığım yere geldi ben yazıyı bu gün bağcılar ssk ya götürdüm bana bizde ankaraya yazı ile soracağız dedi rapor 1 yıllık rapor tarihi 28 haziran bu gün 25 ekim geçti 4 ay geçti bir ayda ssk nın ankaraya sorması etti 5 ay 12 aydan çıkart kaldı 7 ay tabii başka yazışmalar olmazsa yahu kardeşim vergi dairesi ankaraya sormuş cevabı sana göndermiş sen niye ankaraya soruyorsun kurumlar arasında bu kadar güvensizlik olurmu lütfen beni aydınlatın çıldıracağım bumu insanlara yardımcı olmak

Vergi indirimin 1 yıllık mi peki sağlık kurulu raporundami 1 yıllık

raporda 1 yıllık vergi indirimide rapor veya vergi indirimini sormuyorum ben bu kurumlar arası şaçmalığı yazışmalarla geçen oyalamayı soruyorum

Merhaba arkadaslar,
Bugun vergi dairesine gelmis ankaradan Allaha sukur onaylanmis biz posta ile yollicaz dediler herkese cok tesekkurler ederim herkese saglikli gunler..

Pepe72

Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim
Bundan sonra istifa, emekli başvurusu ve emeklilik konularında bizi bilgilendir

Pepe72

Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim
Bundan sonra istifa, emekli başvurusu ve emeklilik konularında bizi bilgilendir

Cok sagol
Tabi bilgilendiririm isyerine gelmesi 20 gun bulurmus vergi indirim alacagim hayirlisi artik yalniz sureklimi surelimi onu bilmiyorum

Kısmet

Benimkisi surekli olarak onaylanmis 10/25/2016 tarihinde ankaradan cikmis evraklar kim bilir istanbula gelmesi bakalim nekadar surecek

Cok tesekkur ederim
Agustos basinda ankaraya gitti arkadasim

Son düzenleme:
erkan medeni
Tebrik ederim hayırlı olsun
Hastaneden hangi tarihte aldın raporu
Ankaraya vergi dairesi mi gönderdi

Tilemse benim maceram cok zorlu gecti ilk heyet basvurusunu hastaneye 3. Ayda yaptim muayene tahlil kontrol vs vs hepsinin sonuclanmasi 8. Ayda bitti ve ayni ayda sirkete verdim
8. Ayin 22'si istanbul vergi dairesine gitti 9.ayin 20'si ankaraya ulasti evraklar 10.ayin 25'i sonuclanip tekrardan istanbula gonderildigi bilgisini aldim

Teşekkür ederim kardeşim geçmiş olsun

beyoglubeyy evraklar sirkete gelir gelmez dilekcemi vericem ben muhtemelen 1 1.5 ay falan surer benim emekli olmam

Pepe72 , erkan medeni cevaplar için teşekkürler. pepe72 sizi memur olarak biliyorum. vergi indirim neden gerekli?. bi de işlemlerin gelişiminden nasıl hhaberdar oluyorsunuz. süreci nasıl takip ediyorsunuz yani?

eşimin de %67 olan raporu ankaradan sürekli olarak onaylanmış. yazının vergi dairesi ve işyerine gelmesini beklemeden e devletten emeklilik başvurusunu yaptık biz. zaten 26 ekim de ankara yazıyı göndermiş. biz 30 ekimde emekliliğe başvurduk ve sgk da 7-10 gün sonra vergi dairesine yazı yazıyor. o güne kadar da zaten vergi indirimi yazısı gelmiş olur. bilerek ekim ayı içerisinde başvurduk ki 1 kasım itibari ile maaş bağlansın. yoksa 1 aralık a kalacaktı.

tanerbudak
Hayırlı olsun Kardeşim vergi indirimi onaylandıktan sonra evrakın gelmesi ni beklemeden mi başvurdunuz e devletten o şekilde oluyormu

Üst Alt