Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

65 yaş aylıkları Eylül ayından başlayarak aylık olarak ödenecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umut3072

Yasaklı Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Temmuz 2018 güncel: Artık aylık ödenecekmiş

Erdoğan, "65 aylıkları kendilerine üç ayda bir ödenen kardeşlerimiz, Eylül ayının başından itibaren bu maaşlarını aylık almaya başlayacaklar." dedi.

Son düzenleme:
Her aymı
Kaç lira

Yukarıda yazdığım gibi bir açıklama yaptı detaylar zamanla netleşir..şu an bu kadar biliyorum az önce dinledim..umarım sadece 65 yaş üstü için geçerli değil engellileride kapsar..

Keşke Engellilerde her ay alabilse

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;[FONT=Arial]65 aylıkları kendilerine üç ayda bir ödenen kardeşlerimiz, eylül ayının başından itibaren bu maaşlarını aylık almaya başlayacaklar:acaba 2022 engelli maaşlarıda kapsıyormu[/FONT]

Bu konuda sorum var:Anne ve babam köyde yaşıyorlar.İkisi de 65 yaş üzerinde.Geçen sene başvuru yapış babam ama üzerinde tapu göründüğü için aylık bağlanmamış.Tapuları üzerinde düşürüp bize verse hem annem hemde babama 65 yaş maaşı bağlanır mı.Yoksa bu maaş hanedeki tek bir 65 yaş üstüne mi bağlanıyor @Kalem hanım özellikle yorumunuzu merak ediyorum.

Ya biz engellileri kim dusunuyor acaba bizede aylik oden se mi odenmesemi

Biz engelliler hariç herkese bir kolaylık yapıyorlar maaşlarda çok sinririm bozuldu eğer bundan da uzak kalırsak dilekçe yazacam yeter istemiyorum bu verdikleri uç aylığıda

65 Yaş diye söyledi Cumhurbaşkanı İnşallah engelli Maaşlarını'da kapsar. Engelliye ne zam yapıldı ne bayram ikramiyesi verildi Bari 3 aylık ödemeleri aylığa çevirseler. Sadece 2022 geliri olan bir kişi için 3 ay ciddi uzun bir süre

Evet sadece 65 yaş olanlar Engellilere yok galiba

Yasimizi 65 mi yapsak napsak birden yaslandiran ilac olsaydi allahim ya en son kafayi yedik

OğuzHan55
Abi dogru dimi abi engelliler zaten depresyonda birde yattimi yatmadimi kestilermi diyerek ten yasiyorlar valla

Aylık

Slm Kalem abla bugun erdoğan haberlerde bi acıklama yaptı doğrumu 3 aylıklar her ay verılcek dedı

2022 maaşi 65 yaş maasi eylulde aylik mi olacak?

Selam arkadaslar gecenlerde cumhurbaskanimiz recep tayyip erdogan bir aciklama yapti. 65 yas maasini alan kardeslerimiz eylulden sonra aylik alacaklar dedi. Bu 65 yas ustunu tekmi kapsiyor yoksa engelli maasinimi kapsiyor yada boyle bisi yokmu...

Bu devirde 3 ay beklemek saçmalık bizim maaşları da aylik yapmaları lazim artık ve tum engellilere tek bir maas verilmeli %40tan%100 e kadar.

2022 engelli maaşi

Slm abla senden bu konuda yardımını bekliyorum erdoğan bır acıklama yaptı 3 aylıklar her ayvereceğiz eylül ayından itibaren vercez dedi bu bizide kapsıyormu engelli maaşlarınada her ay verilirmi

ne zaman dedı her ay verıcez dıye 3 naylıklareı semn duydyunmu

Engelli maaşımı almaya gittiğimde, ptt görevlisi maaşların artik aylık olarak ödenmeye başlanacağını söyledi

2022 aylıkları bundan böyle aylık olarak ödeneceği açıklandı

engellilerin tek hayali maaşların aydan aya verilmesiydi

kaynak
başbakan yardımcısı öznur çalık ın açıklaması

O müjdeyi 2022 65 yaşlılık aylığı için verildi
Gerçekten engellilerin hayali bumu aylık maaş mı

Ayrıntılı bilgi yok. Haberi gunler oncesinden diger konular da paylaşmıştım.

Başbakan yardimcisi ve malatya milletvekili Öznur Çalık Video da engelli maaşlarının artık 3 ayda bir değil aylık olarak odenecegini söylüyor. Bu milletvekili sosyal politikalarla da ilgilenen bir milletvekili.

https://www.dailymotion.com/video/x6m0b6p

Bu hanım efendi bakan deil bu video ne zaman çekildi bilen varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt