Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

65 yaş aylıkları Eylül ayından başlayarak aylık olarak ödenecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali 1234

Hanım efendinin bakan olduğunu soyleyen yok zaten. Başbakan yardımcısı ve malatya milletvekili ayni zaman da ak partinin sosyal politikalar başkanı. Video 4 gun oncesine ait.

Sosyal politikalardan sorumlu birisi 16 haziran AA habere verdiği röportaj da söyledi ak partinin kolu o kadın malatya millet vekili sözü ak partinin sözüdür inanmayacak ne var istediğimiz oluyor oluncada kurp takmaya çalışıyoruz

Bakan niye konuşmuyor bakanın dilimi tutuldu milletvekili konuşuyor

İnş.. Doğrudur cumhurbaşkani aciklamada yaşli ayliklarinin eylul den sonra aylik olacağini söylemişti, ancak başbakan yardimcisi hanimefendi engelli maaşlarinin aylik olacağini söylüyor videoda.

Bakalim başka açiklama olacak mi bekleyip göreceğiz, ben ümit ediyorum ki aylik olacak inş.. Bu engelli maaşlari.

Bikere 65 yas demiyor orda iyice inceleyin 65 emeklileri diyor hem cumhurbaskani yaslikara kardesim dicek kadar aciz degil onu 65 yas yazan kisi muhabir birde size mujde vereyim ikitane uc ayliklarin 2022 ayliklarinla ilgili aciklama var birazdan paylascam

https://www.facebook.com/groups/415442195278153/permalink/1067412753414424/ ben pek fazla girmiyorum buraya diger siteyim orda konu acildi cumhurbaskanimiz bakanlar kurulda 65 ayliklarin kararlastirdikleri bundan boyle aylik alanqcagi soyledi iftar toplantisinda sona dogru soyluyor zaten muhabir 65 yas ayliklari yazmis 65 yas ayligi demiyor cumhurbaskani 65 emeklileri uc ayda alinan diyor yaslilara kardesim diye hitap etcek hali yok ordada soyluyor zaten bosuna üzulmüsüz.

https://youtu.be/lB7VaJP14VUBu linke bakin

2022 aylık alan yokki çoğu kişilerin 2022 aylığı kesildi

Galiba degisen olmicak uc tane aciklama var baktim gordugum kadariyla aldigimiz maasi alicaz aydan aya

Maaslarini alcaklar diyor bizler maas aliyoruz aylik degil o maaslarini aylik olarak alacaklar diyor

2022 maasları artık aylık verılecekmıs

2022 maasları eylulden ıtıbaren aylık verılecek dıyorlar ne kadar dogru kalem abla

ben bugun kurumu aradım sosyal hızmetlerı o sadece 65 yas için gecerlı dedı bana bızzat 2022 aylıkları hala 3 ayda bır verılecek dedı telefonla gorustum kurumla

Bahçeli’nin seçim manifestosunda söylediği “engelli aylıkları için kişinin aile gelirine değil,kendi gelirine bakılacak” ve maaşlar yükselecek vaadi...gerçekleştirecekmi
Sözünü tutacak mı

Önce bu vaadi gerçekleştin

Zorro

gerçekleşirse süper olur.öncelık zamdan önce engellinin gelirine bakılması olmalı.aile geliri yüzünden almayanlar var.

Bence bu vaatler oy almak için kullanıldı böyle bişey olması mümkün değil gibime geliyor olursa iyi olur aile geliri degilde kişinin kendi geliri uygulanırsa 2022 aylıkları alınabilir imkansız gibi bişey?

Dinledim cumhurbaşkani 65 yaş maaşlarinin aylik olacağini söyluyor, engelli maaşlarini kast etmiyor.

Bu konuya ilişkin kesin bir açiklama bekliyoruz 3 ayda ödenen engelli maaşlari, aylik ödenecek mi?

Senin aldigin maas 45 likmi tabi 65 dicek 2022 engelli yada sakat ayligi dicek hali yok sen olsan soylersin amma 65 dicek 2022 65 maaslari diyor pozitif dusunmekle karsi tarafin hayatina burnunu sokma kendi adina konus okurmj canim....

65 yas ozellikle neden taktiniz yas olayina bilmiyorum 65 ayliklari diyor yas yok uydurma...muhabir yazmis 65 yas diye muhabirden dost olmaz haberin olsun

afyonlu_03

Hocam 65 yaş maaşı ayrı oluyor 2022 engelli maaşı ayrı oluyor. CB direk 65 yaş aylıkları demiş. Sen çıkmış ısrarla engelli maaşları diyorsun. Hayır anlamıyorum neden bu ısrar neden

Sanami sorucam nasil davrancami he

Orda 65 yas diye bisey gecmiyor senin ikna kabilwtin oldugu icin orda 65 degil 105 bile yazar

Birinle konusurken daha temkinli konus yaz amcan dayin yok sen bana diyosun inat ediyosun diye sen benden daha cok yapiyosun fazla labaligikten hoslaiyorum anliyonmu ziplaka herseye

eylulden ıtıbaren 3 aylıklar 2022 alanlar aylık alıcak

selocanlar

yahu kardeş aylık olark alınacak olan 2022 maaşı değil.65 yaş üzeri maaş.

Aylik olcak

Bak cuhurbaskanimiz ne diyor sona dogru uc aylik alanlarda aylik almasi daha iyi diyor uc alan kimler 2022 birde yaslilar ikiside aylik olarak odenecek ekimde gorursun ama sen illa sacma insan olcam dersr yapcak bisey yok ama yasli diye bisey gecmiyor orda tum uc aylik alanlar alicak ayligi

2022 aylıkları bundan böyle aylık odenecek

Arkdslar ben bugün 144u aradım henüz böyle bişey yok dedi ilerki zamanlarda tekrar arayın dedi

olucak inş banada bize evrak gelmedi zaten cumhurbaşkanı imzalar sonra evraklar dagılır bilgi verilir sonra duyulur işte :)))) bakanlar kurulunda kararlaştırdık diyor iftar toplantısında üc ayda bir olcana ayda bir alınsın daha iyi diyor nasıl olsa maaş alıcaz eylülde son üc aylıklar sonra ekimde başlıcak aslında eylülde başlıcak sonra allah kerim...

maaşlar ne kadar oldu bılen varmı

Daha belli değil kalem abla 3temmuzdan sonra açıklar herhalde

@afyonlu_03

bu lafn bana ise @Şizofrenix in mesajındakı lınke tıkla ve en alttakı kısmı oku görürsün ve umarım bıdaha seferede daha güzel konuşursun.sankı ben aylık alınmasını ıstemıom giib yazma.bende isterim 2022 maaşlarının aylık ödenmesını ama her yerde yazdıgı halde ılla alacagız diye yanlış yönlendırme .gogle yaz nette bi ton yerde yazıo aylık olacka olan maaş 65 yaş üzeri için 2022 için değil.

arkadaşlar boşuna pes etmeyin
bu konuştuklarımız gerçektir
allahın izni ile aylıklarımız eylülde baya yüksek veilecek

Ya arkadas sinirim.depeme cikti facede bi gruptan arkadas akp parti genel merkezini aramis.engelli maaslari uce ayrilcak demis mudur ses kaydi var bende ama gonderemiyorum

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt