Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%80 şizoafektif bozukluk, 2800 prim günüm 2004 giriş ile emeklilik şartlarım nedir?

@BÜTÜNÜYLE
FARKINDAYIM!
Engelliye prim indirimi diye bir şey yok, en azından ben bilmiyorum öyle bir şey.
Kaç aydır yapılandırma teşvikleri vardı, ondan faydalansa idi iyi olurdu.

Not: Ne yapsam etiketlemeyi başaramadım, valla cins cins nickler alıyorsunuz ama etiket olmayınca size seslenenlerden de haberiniz olmuyor aklınızda olsun.

@Ufukalp ;);););););););););););)
var öyle bişey bir engelliden duydum raporu oldugu için pirimde indirim yapmışlar fiyatta örnek :600 tl ise 400 tl oluyormuş aylık ödemesi

Son düzenleme:
Ufukalp

şimdi ögrendim o ssk lı çalışan görünüyormuş yakınım bi iş yerinde bir işyerinde çalışan olursan %50 pirim fiyatında indirim oluyormuş bende istege baglıdada var zannettim

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM
Yok dedim de inanmadın ki :))
SSK lıların ki de çalışanı ilgilendirecek bir şey değil. Engelli çalıştıran işverenin engelli işçi için ödemesi gereken sigorta primi işveren payında devlet teşviki var. Yani işçiyi ilgilendiren bir şey yok.

Ufukalp ufuk abi son kez anlamışmıyım 2008 sonrası
şimdiki adıyla istege baglı yatırırsak (bagkur oluyor )istege baglı bagkurda pirim borçlanması olmuyor
bide ek 5 tarım sigortası var ssk sütatüsünde ondada pirim borçlanması olmuyor
tarım bagkuru ve esnaf bagkurunda pirim borçlanması oluyor geriye dönük
sadece başkada bişey yok degilmi

Üst Alt