Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

86 puanla düz memurluk mu, hizmetli kadrosu mu seçmeliyim?

handee106

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar düz lise mezunuyum ekpss puanım 86 sıralamam 1600 memurluk gelirmi yoksa hizmetlimi tercih etmeliyim ilk ercihlerde memurluk olmaz galiba ama ikinci tercihlkerde gelirmi benim durumumda olup atanan arkadaşlar varsa yardımcı olurmu lütfen.düz lise mezunu olup atanan arkadaşlar da kaç puanla nere atandıklarını yazarlarsa memnun olurum

ömss düz lise mezunları

ömss ile düz lise düzeyinde kaç puanla nerelere atandıgınızı bize yazarsanız ekpss ye girenlere yol göstermiş olursunuz arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacımız var şimdiden teşekkürler

Bu kadro artis rakamlarina gore hizmetli bile zor

2012 -2012 teki gibi atama yaparlarsa rahat memur sun yapmazlarsa dediği gibi hizmetli bile zor bende senle aynı durumdayım nerdeyse 85 puan :(

mrb

arkadaşlar benim sıralamam 1600 sadece ilk atamada alınacak kişi sayısı 2000(en az tabi) açıklamalara göre yani nasıl atanamam anlamıyorum

handee106;

eğer aceleci davranırsan memurluk için ilk tercihte ardahan, tunceli, şırnak, kars, doğu karadeniz bölgesi vb yerlerin gelme ihtimali yüksek hizmetli kadrosunda ise birçok ile atanabilirsiniz.
ama acelem yok derseniz ikinci tercihi bekleyin büyük ihtimalle 86 ile kendi ilinize memur olarak atanırsınız.

tşkr

inşallah umut verdiniz.siz girdinizmi kaç puan aldınız

yav ilk seferde sadece memurluğu yaz tutarsa tutar tutmazsa ikinci atamada garantii atanırsın da lise mezunları için memur kadrosu açarlar mı orasını bilmem :)

handee106;

netleşmiş bir rakam yok. söylentilere göre 1800-2000 olmuş lise kadroları. yarısı hizmetli kadrosu olursa işin zor. yani memur olup olamayacağın, ilk atamada atanamayacağın ile ilgili yorumlar için kadroları görmek gerek. hele kadrolar resmiyet kazansın acele etmeyin. ama sıralama iyi, bunun en az 200 ü sınava tekrar giren memurlar olsa daha da yükselir sıralaman. acelen yoksa ilk atamada hiç hizmetli yazma, ikinci atamada kesn memur olursun... 1600 erimiş olur...

o zaman ikinci atamayı bekleyecegiz inşallah ikinci atamada ocak gibi olur

ömss nin son tercihinde lise mezunlarına hep hizmetli kadroları vermişler inşallah bu sınavdada öle olmaz

handee106;
ocakta yayınlanacak dpb 2014 yerleştirme takviminde belli olacak ne zaman olacağı
onu hiç vermeyeceklerdi, zoraki verdiler, anca onu verip susturdular...

Arkadaşlar Hizmetli kodrosunu da seçseniz seçeceğiniz kuruma dikkat edin.MEB atanan birçok hizmetli Sıkıntı yaşamaktadır.Fakat Sağlığa atanan hizmetli memur gibi görev görür.Hizmetli ile alakası olmaz Sağlık bakanlığını Ortopedik ve zor iş yapamayacaklara öneririm.Fakat dez avantajı Emekliliğe yansıyor 2000 Tl maaş alıyorsun fakat emekliliğin 1300 Üzerine oluyor DönerSermayeden kaynaklı bu mağduriyet geçirilmezse çok sıkıntı ona göre emeklilik maaşı az olur

hayırlısı inşallah her kez atanır

siz ömss ile mi atandınız

ömss ile atanan arkadaşlardan bize yardımcı olanlar olsa çok iyi olur

efe 2000 bin az 2012 de 1 ci tercihte 3000 bin 2 ci tercihte 3130 kontenjan vermişlerdi liseye

Arkadaşlar Ben sağlık bakanlığın yaptığı sınavla atandım.Memur olarak ama bizim kuruma Ömms ile atanan hizmetli var kendisi şuan masa başı çalışıyor.Sağlık Çalışma koşulu olarak güzel fakat emeklilik için kötü bir kurum.Emekli olduğunuzda maaş düşük oluyor döner sermayeden kaynaklı olarak

benim puanım 93 (lise) lise düzeyinde memur olarak alıyorlar mı ki?

Evet Filozof..
2012 ilk atamalarda vardı düz memur ,teknisyen ,ambar memuru ,bilgisayar işletmeni vs.vs.vs.
Ama son atamada yoktu sadece hizmetliydi MEB alıyordu o yüzden ben de tercih yapmamıştım.
Şimdi çıkacak kılavuza bağlı hangi kurum ne istiyorsa ona göre tercih yapacağız.

2013 nısan da meb hızmetlı atandım dedıklerı gibi meb zor falan degıl calıstıgın kurum ve amirine göre de degısır ama saglık bakanlıgı hzımetlı masa bası iş verıyorlar o konuda en rahat kurum ılk tercıh hızmetlı için saglık bakanlıgı derim.

ya inşallah memur ataması daha çok olurda memur olarak atanırız

bende kamuda çalışıyorum,memur olmakta hizmetli olmak arasında fazla bir fark yok,bu kadar kafanıza takmayın arkadaşlar.bzi aynı masalarda aynı işleri yapıyoruz,böyle bir düşünce yapısı sizin çalışma hayatınızı ve yaşantınıızı etkiler.ayrıca kamuda hizmetli olmak,özel şirkette müdür olmak gibi birşey.çalışma saatiniz belli,hafta sonunuz belli.ücretiniz zamanında hesabınızda,gelecek kaygınız yok,bunlarıda hesep edin şükredin bence:D

hizmetli oluncca temilik işleri yapmıyormuyuz yani masa ması derken ne iş yapıyorsunuz mesela

ben hizmetli degilim ama hizmetlinin temizlik,çay vs yaptıgını ilk defa sizden duydum,ben başbakanlıktayım,bir çok kuruma girip çıkıyorum,temizligi özel şirketler yapıyor artık,saglık bakanlıgı.maliye,sgk,aklına hangi kurum gelirse,milli egitimde sadece okullarda belki olabilir,ondan emin degilim,bizde hizmetli kadrusundakiler.masa başı,evrak işleri,buna benzer işler yapıyo,tabi kuruma göre degişir.eskidenmiş o gözünüz korkmasın,şimdi her yerin temizlik işlerini özel şirketler yapıyor...

birde devlet dairesinde bayanlara o tür işleri asla yaptırmazlar,bayanlara daha hassas davranırlar.çalışma koşulları daha iyidir erkeklere nazaran:D

bazı kardeslerımız masa temızlemek falan ıstemıyorlar elınızdekı kısmetı kacırmayım puanlarınız ıyı kadro gelsınde ne olursa olsun ben razıyım keske gelse bana benımkı kura usulu sansım oldukca dusuk ama 86 90 puan arkadasarımız buyuk ıhtımalle atanır bana kadro cıksa her gun tuvalet bıle temızlerım afedersınız nerdee :((

Hizmetliyim bokundan pisligine kadar hersey bizde

arkadaşlar inşallah ilk atamada liseler için 3000 den aşagı kontenjan açılmaz yoksa işimiz zor 300 kontenjan açılırsa 2. atamaya şansımız yüksek olur yoksa zor bu iş

halıne sukret kardes su anda o kadroda olmak ıstıyen kac bın kısı var bunlardan 1 tanesıde benım :(

bende onu anlamak istiyorum,çogu arkadaş hizmetli olmayı küçümsüyor,bunun dogru olmadıgını anlatmaya çalışıyorum:D ama devlette çalışmak kadar güzel birşey yok arkadaşlar,şansınız varsa seçiminizi iyi yapın.hizmetliymiş,memurmuş düşünmeyin..

handee106;
memurdan hiç bir farkı yok emin olun,şansınız varsa iyi kullanın bence

hakan bey aldıgınzı puan kaçtı 2012 ömss de başbakanlık puanları 65-75 gıbı bı anormal bı puanla buraya memur olunuyosa bu işte bişey yokmu adam 90p+ıle hastanede, vergı daıresınde, tapularda sgk da işin baya yogun oldugu yerlerde canı cıkıyo çaılşmaktan bu bıle bı adeletsızlık gercekten 2012de klavuzu ınceldgımden berı aklımda bu soru cevaplarsınız sevınırım.

Üst Alt