Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
97 sigorta girişi ve %60 raporla ne zaman emekli olabilirim?
fatih59
Nasıl yani, aşağıda verdiğim linkte tc kimlik numarasını yazıp arattığınızda hiç bir evrak bulunamıyor mu?
Eğer öyleyse başvuruyu yaptığınız sgk müdürlüğüne mutlaka bizzat giderek başvurunuzun durumu konusunda bilgi alın, bir sorun olabilir.
İşleminiz sonuçlanmasa bile verdiğim linkten sorguladığınızda başvurunuzun işlem aşamaları görüntülenebilmesi lazım.
Ufukalp Verdiğiniz linke başvurduğum günden beri bakıyorum sadece emekli olur yazısı belgesi falan görünüyor başkada hiçbirşey yok e devlette ne tahsis talep nede emeklilik kaydı nede maaş görünmüyor telefon açıyorum cevap vermiyorlar bende alo 170 te başvuru oluşturdum 2 hafta önce cevap olarak inceleme devam ediyor diye cevap gelmiş ne yapacam bilmiyorum
Ufukalp uzun uğraşlar sonucu sonunda bilgilerim é devlette görünmeye başladı fakat maaş bilgisi yazmıyor o kısımlar boş arayıp sordum maaşımı ogrenebilirmiyim diye söyleyemem dedi evine kağıt gelir oradan bakarsın her ayın 23.günü maaş günün denizbanktan alicaksin dedi herkese teşekkürler
fatih59
Hayırlı olsun.
Telefondaki memur bi zahmet maaşı da söylese ağzı mı eğiliyormuş, söylenmez diye bir kural yok ki. Forumda maaşını telefonla öğrenen çok arkadaş var.
170 sgk hattını arayabilirsiniz.