biz hangii devirdeyizzzz.... kızmakk bu cağdaaa ayrıcaa eminmiisnn bu cumamı belli olcakk sınav tarihlerii değiştiğine göre bence sınav sonuc tarihleride değisecekk nede olsa burası türkiye türlü türlüü kanunlar varrr
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
heeee 3.dönemden sonra bitiyodu hatırladımmm inş inş ya bişey sorcam bu diploma notu krediye göre mi veriliyo yoksa aldığın puana göre mi krediye göreyse bu sefer hakkaten bi bardak buzlu ayran içicem
doğru diyosun cinnet geçirtiriyolar adamaoff nedir bu ya insanın içindeki okuma hevesini alıyorlar gene sonuçlar yok piyasada önümüzdeki hafta içi açıklancakmış yani bu pazartesi de olabilir cuma da ben böyle eğitim düzenine lanet ederim mis gibi koltularında oturuyorlar milleti gerizekalı durumuna düşürüyorlar iş takviminde 19 şubattı ne oldu gözleri mi bozuldu bunlarında okuyamadılar lanet olsunnnn wallahi lanet olsunnnnnn nedir bu yaaaa nasıl bir eğitim düzeni bu allah aşkına zamanında yayınlanmıyacaksın ne işleri var o makandaaa