Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açık Lise ve Açık İlköğretim'le ilgili sorularınızı yazabilirsiniz.

biz hangii devirdeyizzzz.... kızmakk bu cağdaaa:) ayrıcaa eminmiisnn bu cumamı belli olcakk sınav tarihlerii değiştiğine göre bence sınav sonuc tarihleride değisecekk:( nede olsa burası türkiye türlü türlüü kanunlar varrr

valla ben emin değilim ama açıklansın artık yani ayıp oluyooo:)

askerlik ilişigim olmadıgına dair bi belge istiorlar askerlik şubeside yaş tutmuo die vermiolar bunu için ne yapacam yokmubu durumda olan bi arkdaş yardım edecek fln nereye gitmem lazım fln :S son 2 gün ya :(((((

eğer bizle oyun oynamıyorlarsa bu cuma açıklanacak sınav sonuçları 12 şubattı sınavlar 1 hafta ileri attılardı sonuçları da 1 hafta uzattılar 2009-2010 iş takviminde 19 şubat 2010 yazıyor sınav sonuçlarının tarihi ama meb bu bellide olmaz önümüzdeki hafta içi ne atabilirler :):):)

heeee 3.dönemden sonra bitiyodu hatırladımmm:) inş inş:) ya bişey sorcam bu diploma notu krediye göre mi veriliyo yoksa aldığın puana göre mi krediye göreyse bu sefer hakkaten bi bardak buzlu ayran içicem:)

yasin arkadaşın söylediği yanlış diploma notun snn derslerdeki puanlarına göre hesaplanıyor

hasan1907;
eminmisin sitede diploma notu kredine gore hesaplanıo ayrıca gecen hafta ogretmene sormustum...????

çoooooooook tşk bu durumda yasin benim yerime sen iç ayranı:))

tmm icerim ben severim ayran ama benim dedigim dogru eminim:))) bence sen icmeye devam et:))

ya boşveeer ha kredi ha puan ikiside mevcut:) no problem:))

asi93;
evet 2 side birbirini tamamlıo aslında ve ayrıca ingilizcen cok iyiymiş xD

saol yaaa maşallah laf atmadan durmuyosunuzzz:)

yasin yönetmelik bak ne diyor diploma notu için

Diploma notunun belirlenmesi
Madde 32 — Diploma notu, öğretim süresince alınan ve başarılı olunan derslerin ağırlıklı kredi notları toplamının, aynı derslerin haftalık ders saatleri toplamına bölünmesiyle elde edilir.

umarım açıklaycı olmuştur yasin sen ayran içmeye devam et

tşk hasan ..yasin kusura bakma yaa bu ayran döndü dolaştı üstüne kaldı:)

hasan1907;

dedigin gibiyse eger hem kredi hem de aldıgın notlara baglı oluo o zaman buda demek oluo ki benim dedigim tamamen yanlıs degil bence siz birlikte icmeye baslayın su ayranı...

arkadaşlar cevap vermeden duramıcam lütfen yanlış bilgilendirmeyin bibirinizi diploma notu tabiki notların toplanıp derslere bölünmesiyle oluşuyo krediye göre olurmu hiç yoksa 45 alanla 100 alanın ne farkı olurdu...

yani kredinin hic onemi yok kredi almasak da olur o zaman peki tmm tavsiyen icin...

lutfen kapatın artık su konuyu...

yok olur mu yaa krediyi aldığın zaman derslerden geçiyosun demek ki kredi sadece mezun olmak için topladığımız bişey

slm arkadaşlar diploma notu
başarılı olduğunuz derslerden almış olduğunuz notların(puanların) toplamının almış olduğunuz kredi toplamına bölünmesi ile hesaplanıyor

bu arada 23-24 OCAK 2010 TARİHİNDE YAPILAN aöl sınav sonuçları yarın açıklanıyor.

umarım herkes hakettiği sonucu alır
Allah yolunuzu açık etsin.

asi :):):):) ben yok demedimki guldurmeyn yaa olesine yazdım orda o kadar da deil

slm

2010 ocan 23 24 sınava girdim nezaman kayıt yenilenecek bilgisi ollan lüfen bilgilendirsinler?

hocam nolur bilgilendirin kacırmıyım kayıt yenilemeyi sınav sunuçlarıda açıklanmadı gerci acıklanmadı diye arraştırmadım bilgilendirseniz tşkler?

gamze1987;]

01 mart -19 mart tarihinde 2.dönem kayıt yenileme işlemleri başlıyacaktırr

www.aol.meb.gov.tr adresinden iş takvimine giirnn hangi ayda sınav tarihleri sonuçları kayıt yenileme kayıt işlemlerininn tarihi yazmaktadırr:) habrin olsun

yavvv arkadaşlarrr bu cağrı merkezine dava accamm bana yanlış bilgii verdii...tazminat davasıı açmak istiyorumm kanıtlarımm varr... 1 ay öncee soruyorumm soruyo olurr diyorr bugunn yine sordumm olmazz diyorrr ...... acaba tazminatt davasıı aösammmı onlarr yuzunden masraff cıkardımmm:(

off nedir bu ya insanın içindeki okuma hevesini alıyorlar gene sonuçlar yok piyasada önümüzdeki hafta içi açıklancakmış yani bu pazartesi de olabilir cuma da ben böyle eğitim düzenine lanet ederim mis gibi koltularında oturuyorlar milleti gerizekalı durumuna düşürüyorlar iş takviminde 19 şubattı ne oldu gözleri mi bozuldu bunlarında okuyamadılar lanet olsunnnn wallahi lanet olsunnnnnn nedir bu yaaaa nasıl bir eğitim düzeni bu allah aşkına zamanında yayınlanmıyacaksın ne işleri var o makandaaa

sınavı girdigiz zor mı..?
cok mrk edıoum sıvanı gırdım zaman derslerı bıraz anlamıom nasıl yapmam lazım ..?

sınav zor mu..?

dijle;

sınav zor değil kitaba iyi çalışırsan ve çıkmış soruları çözersen tabi :) bazen ayrıntı soruyolar o zorluyo biraz o kadar :D

off nedir bu ya insanın içindeki okuma hevesini alıyorlar gene sonuçlar yok piyasada önümüzdeki hafta içi açıklancakmış yani bu pazartesi de olabilir cuma da ben böyle eğitim düzenine lanet ederim mis gibi koltularında oturuyorlar milleti gerizekalı durumuna düşürüyorlar iş takviminde 19 şubattı ne oldu gözleri mi bozuldu bunlarında okuyamadılar lanet olsunnnn wallahi lanet olsunnnnnn nedir bu yaaaa nasıl bir eğitim düzeni bu allah aşkına zamanında yayınlanmıyacaksın ne işleri var o makandaaa
doğru diyosun cinnet geçirtiriyolar adama:mad:

allah iki yakalrını bir araya getrimesinn ..... bu sınavalrınn okunmmassın en fazla 1 hafta sürre sankkii kendilerii okuyor makina cihazlar varr onlarr okuyorrrr

Üst Alt