Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

smtz

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
İzmir'in Bergema ilçesine adalet Bakanlığına atandım. Ne zaman göreve başlarım? Bundan sonra ki işlemler nasıl oluyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Atanan diğer arkadaşlar gerekli evraklar neler, nereye ne zaman teslim edilecek biliyolarsa paylaşabilirler mi?

smtz

Bende Milli Eğitim Bakanlığına atandım. Büyük kurumlardan hiçbiri istenen belgeleri açıklamadı. Kararname bekleniyormuş galiba. O yüzden bayramdan sonraya kaldı. Bayramdan sonrada kaç gün içinde açıklayacakları belli değil.

Bazı üniversiteler açıkladı ve 24 ağustos 15 eylül arasını başvuru süresi yapmışlar. Sanki arada bayram tatili olduğunu bilmiyorlar. Raporunda eksik olabilecek insanları mağdur edeceklerini hiç düşünmüyorlar.

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adalet bakanlığına atananlar nasıl bir yol izleyeceğiz ?

Atanan ve ya daha önce adalet bakanlığına atanmış arkadaşlar nasıl yol izleyeceğiz ? Gerekli evraklar neler ? Nereye ne zaman teslim edilecek biliyolarsa paylaşabilirler mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Adalet bakanlığı hâlâ istenilen evrakları açıklamadı? Nasıl bir yol izleyeceğiz?

İyi günler. Adalet Bakanlığına atandım ama nasıl bir yol izlemem gerek bilmiyorum. Bazı üniversiteler ve Orman su işleri bakanlığı duyurulardan açıklandığı için bende sadece atandığım kurumun duyurular kısmını takip ediyorum. Daha önce atanan bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim

Türkiye kamu hastaneleri kurumu da daha açıklamadı istediği evrakları siteden takip ediyorum hala bende

sanırım bi kaç üniversite dışında bakanlıklarından bi tek orman ve su işleri bakanlığı açıklamış. Oraya da sadece 4 kişi atanmış muhtelemen ondan.

ÖSYM den listeler 2-3 güne bakanlıklara gider . şehit ve gazi aileleri için 22 ağustosta açıklanan sonuçlar dün duyurularda yer aldı. bizimki de 24 ağustosta açıklandığına göre en geç pzt 11 eylülde açıklanır.

vay be şansa bak adamlar atandı evrak isteme bekliyor biz ilk atamada atandık 1 yıl oldu hala işe başlatmadılar valla arkadaşlar inşallah sizde öyle bir sorun olmaz

ysrkrdmr

adaleet bakanlığına mı atandınız ve hala işie başlamadınız ?

smtz

yok kardeş ben ve benimle birlikte 82 kişi ankara büyükşehir belediyesine atandık 6 ay evrak için bekletildik evrakları verdik belediye bizi almamak için dpb na dava açtı hala dava dava sürünüyoruz muhatap bile bulamadık

çok geçmiş olsun sizler adına üzüldüm duymuştum burdan bu olayı :(
bizimde 6 ay sürer dediler gümrük için başlamamız. Alalh yardımcınız olsun

Adalet Bakanlığına atananlar hala evraklar istenmedi!?

Adalet Bakanlığına atananlar hala evraklar istenmedi ? Bilgisi olan var mı?

Adalet Bakanlığı bilgi formunda sicil no kısmına ne yazacağız?

Adalet bakanlığına atandım. Persone bilgi formunda sicil no hangi sicil no ? Sgk ile mi ilgili adalet babakanlığı ile ilgili mi ?

Sicil no sonradan belirlenmişti bizde...bilmediğiniz kısımları boş bırakın

Boş bırakınız arkadaşlar onlar güvenlik soruşturmanızın ardından kurumlarına yerleşince söylenecek sizlere hangi kurumlara atandınız? Hayırlı olsun merak ettiklerinizi cevaplandırabilirim.

Atandığınız yer söylüyor orayı. Evrak tesliminde dolduruyorsunuz.

Adalet Bakanlığı'na atananlar evrakları nasıl teslim edecekler?

İyi günler. Cuma gününe kadar evrakları teslim etmem gerek. Adalet bakanlığına atandım. Bulunduğum ildeki adliyeye mi teslim edeyim? Postayla Ankara'ya mı yollayayım yoksa kendim Ankara'ya gidip Adalet bakanlığı personel müdürlüğüne elden mi teslim edeyim? Siz nasıl yaptınız?

Adalet Bakanlığı-Ekpss

Adalet Bakanlığı istediği belgeleri sitesinde duyurur mu yoksa sadece telefonla mı bildirir? Veya belgeleri açıkladı mı? Bilgisi olan birisi var mı?

adalet baknlığına atanan arkadaşlar ben 2016 atandım 3.5 ay sürdü işe başlamam birde raporu yeniledim ististam bölümünde çalışabilir yazması lazım dediler

2017 Ekpss Adalet Bakanlığı Cte Atananlar

Süreç nasıl işliyor? Evrak teslimden sonra ne kadar zaman sonra işe başlayabiliriz? Bilgisi olan arkadaşlar,Önceki yıllarda Cte memurluk kazanmış arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen

ekpss ile adalet bakanlığına atanan arkadaşlar burada toplamanalım

adalet bakanlıgı bakanlık yazısını hala göndermedi bir ayı geçti

ben amasya adalet bakanlığına atandım ama hiç bir ses yok evrakları bile teslim edemedik arkadaşlar bilgisi olan varsa yazsın

arkadaşlar adalet bakanlığı ağırdan aliyor bir ayı geçti hala ses yok adalet bakanlıgına 70 kişi atandı sesimizi çıkarmazsak bizi kimse umursamaz o yüzden şikayet edelim bimere ben şikayet ettim sizlerde duyarlı olun

Adalet Bakanlığı

Adalet Bakanlığı evrakları teslim aldıktan sonra işe başlama zamanını bize nasıl ve ne zaman bildiriyor? Bilgisi olan var mı?

@aslıı ben eylülün 18 inde gönderdim evrakları,geçen gün personel müdürlüğünü aradım işe başlamanız 4-5 ayı bulabilir ve biz sizi arayacağız dediler.Siz nereye atandınız?

Adalet Bakanlığına atanmış olup çalışmaya başlayan var mı ?

İyi günler arkadaşlar. ben 18 Eylülde evraklarımı teslim etmiştim. Neredeyse 2 ay oldu ne arayan var ne soran. Adalet Bakanlığına atanmış olup çalışmaya başlayan var mı merak ettim.

ben 13 ekimde teslim ettim hala beni aramadılar adalet bakanlıgına atanan arkadaşlardan başlayan varmi yazsınlar

Ben dun bimer e yazdim cevap bekliyoruz ne zaman is basi yapacagiz diye umarim dönüş yapacaklar ama hic sanmıyorum biz engelliler kolay kolay is başı yapamayız. O yüzden umutlanmayalım 24 agustostan beri hergün bu siteye bakıyorum işe başlayan yok

mrh arkadaşlar ben amasya adliyesinde yarın göreve başlıyorum bekleyen arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda başlar

Hayırlısı olsun inşallah darısı bizim gibi diğer engelli kardeşlerimize

Ben antalya adliyesine atandim haber yok bilgi alacak yer de yok bimere yazdim cevap olarak ne gelen var ne giden bakalım sonumuz ne olacak

Üst Alt