Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?
Adalet Bakanlığı'na Atanan Arkadaşlara Hayırlı Olsun Diyorum.
İşe Başlayınca Bakanlığın Haberci Diye Bir Programı Var.
Sormak İstedikleri Soru Varsa Haberciden ab166431 yazarak Beni Ekleyebilirler.
Ben bimere yazdım. Cevap adalet bakanlığı tel numarasını gonderdiler o numarayı ariyorum cevap yokdaha onemlisi teli acan yok sonuc olarak sadece amasya ya atanan bir arkadasimiz var geride kalanlar bekleyecek güvenlik soruşturması ni
Bazı arkadaşların evine polis adres teyidi için gitmiş. Ama benim 2,5 ay oldu gelen giden yok. Merak ediyorum. Güvenlik soruşturmasında tam olarak neleri araştırıyorlar? Neden bu kadar uzun sürüyor? Bu süreci geçirenler veya bilgisi olan birileri var mı?
Dün beni aradılar bilgisayar işletmeni olarak atandığım için pc dersi gördüğümü kanıtlıcak transkript istediler. Üniversitede bilgi ve iletişim teknolojileri dersi ve ofis programları dersi gördüm. transkriptimi yolladım kabul etmediler. Bugün lise transkriptimi istediler. Lisede gördüğüm dersin adıda aynı. Benim dönemimde pc dersinin adı buydu. Kılavuza göre kabul etmeleri gerekli. Ne yapmam gerekiyo ? Bilgisi olan var mı?
Bizi ne ocakta ne subatta nede martta baslatirlar hiç. Umudum kalmadı. Cebimde para da yok ev kira iki cocuk hanimda rahatsız. Allaha sığınıyoruz olmemek icin sadece Allaha şükür bugüne dedik yarına kaybolan umutlarla bakmak kaldı nasibimize.
Kimseden birsey istemiyoruz atandik ise baslatin insan gibi yaşayalım cocuklar babacim cikolata alabirmiyiz diye sorunca gözlerim doluyo sadece inşallah ise baslayinca alacam deyip onları avutuyorum artık çocuklarımın duasını Allahim duymuyormu yoksa sadece maddi durumu kötü ailesinden yardim alamayan engelli bir ben mi varım bu ülkede. Isyan etmemek elde değil ama yinede şükür bugunume cok şükür
Antalya adliyeye memur olarak atandim saol. Onlisans mezunuyum. Atanmadan dort gün once isten cikarildim. Bimde kasiyer olarak calisiyordum. Mahkemeye verdim. Benim bobrek ve bacakta sikinti var yinede şükür bugünde hayatttayiz
Değerli. Engelli. Kardeşlerime saygılarımla. Arkadaslar yogun internet araştırmalarım sonucunda bir tel numarası buldum 03122041043 sekreter hanima derdimi anlattım ve beni bilgi alabileceğim yere bağladı dosyam yeni gelmiş en az 15 gün araştırılacak mış ondan sonra olumlu ise çalışacağım adliyeye gönderilecek mis en az iki ay sürebilir. Sizde dosyaniz hakkında bilgi almak istiyorsanız yukaridaki numaradan ulaşabilirsiniz
Saygı değer kardeşlerim yaklaşık 10 gündür hickimse burdan mesaj yazmıyor.acaba adalet bakanlığı ceza evinde hizmetli olarak baslayan varmı.yada bu süreçte bilgisi olan varsa paylasabilirmi.görev aldığım kurum dosyalarımı bulunduğum adliyeye gönderdiğini söylediler.
bakanlık kalemini aradım adresindeki karakola gönderdiğini soylediler.hayırlı haber bekliyoruz.inşallah diğer arkadaş lar en kisa zamanda göreve baslarlar.yada bu süreç ile bilgisi olan varmi.bizimle paylasabilirmi.
Daha önce Engelli memur olarak Adalet Bakanlığına atamam yapıldı. Süreç için bilgi vereyim.
Öncelikle kendinize eziyet etmeyin tam 5 ay sürdü bizim atamamız. Sınav sonuçları açıklandıktan sonra tercihlerimizi yaptık , 16 Aralık'ta atama sonucu kesinleşti. Tam 5 ay sonra 16 Mayıs'ta iş başı yaptım. Şu an mevcut süreçte Ohal ve Fetö soruşturmaları var. Bu yüzden uzayacak diye düşünmeyin , zaten süreç uzun.
Beklemekten başka yapabileceğiniz hiçbir şey yok , canınızı sıkmayın Sorusu olan varsa cevaplayabilirim arkadaşlar , atandıktan sonra burayla pek ilgilenemedik malum
Saygılar