Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?
Arkadaslar dun adalet bakanligini aradim imzada imisiz ne zaman onay verilir imzalar atılırsa isimlerimiz adliyelere gönderilecek ve işbaşı yapacagiz buda demektirki en az iki ay daha var demektir Allah yardımcımız olsun
Merhabalar ben bilgisayar işletmeni olarak atandım adalet bakanlıgını aradıgımda atananların oldugunu soyledım ve dedıklerı sey su anda 30 kısı var atanan bilgisayar işletmeni olarak onların arasından hıc kımse işe baslamadıgını soyle bende forumlardan takıp edıyorum baslayanların oldugunu soyledım onlar taşralardan atandıgını soyledı
yanı temizlikçi falan gıbı bilgisayar işletmeni olarak atananların merkez yürütme şubesi olarak Bakanlıktan atanıcagını soyledıler biz de memuruz amirlerden ne olursa bız onu onaylıyoruz daha oyle elımıze olumlu yada olumsuz haber gecmedı arayan ınsanlar cok atananlar arasında bızde bır an once sonuclanmasını beklıyoruz ama sımdılık bırsey yok dedıler.
Önlisans mezunu olarak Adalet Bakanlığına atanmıştım. Beni bu sabah itibari ile komisyondan arayıp iş başı yapmam için çağırdılar. Umarım en kısa zamanda bekleyen herkes başlayabilir...
Ama beni atandığım adliyeye değil ulaşımı ve fiziki açıdan beni zorlayabilecek farklı bir adliyede çalıştırmak istiyorlar bu durumu düzelttirebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
4 ay oldu hala ne arayan var ne soran. Valla tekrar sınava girmeyi bile düşünüyorum. Bu gidişle bizi başlatacakları yok. Bekleyenlerin bekleyişi en kısa sürede biter umarım.
Bekleyin arkadaşlar. Daha isimler ösym'den bakanlığa gidecek ordan illere geçecek. Bu süreç en az 10 gün sürer. 10-15 gün sonra atandığınız yeri arayıp isimler geldi mi diye sorun. İsimleriniz geldi derlerse size süreç hakkında da bilgi verirler..
Atandığınız adliyenin sitesini takip edin. İstenilen evrakları 1-2 hafta içerisinde açıklarlar ve teslim etmeniz için size süre verirler. Evrakları hazırlayıp ilgili adliye komisyonuna teslim edeceksiniz. Şahsen gitmeniz en uygunu. Evrak teslim işleminden sonra güvenlik soruşturma süreci var yaklaşık 3 ay sürebilir. Güvenlik soruşturmanız olumlu sonuçlandıktan sonra sizi ararlar gelin başlayın diye.
Bu saatte niye konu açıyorsunuz kardeşim. Tapatalktan bildirim geldi sıçrayarak uyandım. İyi Allah hayırlı etsin memur olmuşsunuz terk edin bu mecrayı işinizin hayallerini kurun.
LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bünyamint
Atanamasak neden atanamıyoruz deriz. Atansak ertesi gün maaş sorgularız, bir iki yıl sonra neden maaşımız düşük deriz isyan ederiz. Hakkaten doyumsuz bir milletiz. Git memur maaşlarına bak kardeşim her sene açıklanıyor kadro derecene ünvanına göre hemen hemen aynı miktarlarda olur kurum çok farketmez.
Ben Ankara Sincan Adalet Bakanlığına atandım memur olarak kurumun telefonunu bilen var mı? Gereken evrakları nelerdir. Dilekçeyle yerimi değişterebiliyor muyum
Sordugum sorunun cevabını uygun dille yazan kardeşime teşekkür ederim . üslübunca cevap vernek yerine saçma sapan yorum yazanlara insanın gözünün doymadığından değil sadece ona göre plan yapmak istediğinden soruyor olabilir