Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

aslııı

Atama sonuçlanınca Adliyenin sayfasında istenen evraklar açıklandı. Evrakları elden teslim etmeye gittim.

Atama ile beraber toplam bekleme süresi 5 ay sürdü. Bunun 3 ayı soruşturmaya aitti

Daisuke anladım. Teşekkürler. Benimde evrakları teslim edeli 3 ay oldu. Toplam 5 aydır bekliyorum ama hala bir ses yok.

Arkadaslar dun adalet bakanligini aradim imzada imisiz ne zaman onay verilir imzalar atılırsa isimlerimiz adliyelere gönderilecek ve işbaşı yapacagiz buda demektirki en az iki ay daha var demektir Allah yardımcımız olsun

hamek abi lise mi önlisans mı?Hangi adliyeye ne olarak atandın? ben evrakları göndereli 5 ay geçti hala aramadılar artık ümidi kestim

Onlisans antalya adliyesi

Daha cok bekleriz sen nereyi kazandin

Selamlar kardeşlerim bazı kurumlarda engelli personellerini işbaşı için çağırdılar.adalet bakanlığında baslayan varmı.ben hala bekliyorum

Benim bildigim turkiyede birtek amasya adliyesi cagirdi isbasi yapti bi r kisi geri kalan herkes bekliyo

Tsk ediyorum hayırlısı olsun inşallah bizleride çağırırlar

Merhabalar ben bilgisayar işletmeni olarak atandım adalet bakanlıgını aradıgımda atananların oldugunu soyledım ve dedıklerı sey su anda 30 kısı var atanan bilgisayar işletmeni olarak onların arasından hıc kımse işe baslamadıgını soyle bende forumlardan takıp edıyorum baslayanların oldugunu soyledım onlar taşralardan atandıgını soyledı

yanı temizlikçi falan gıbı bilgisayar işletmeni olarak atananların merkez yürütme şubesi olarak Bakanlıktan atanıcagını soyledıler biz de memuruz amirlerden ne olursa bız onu onaylıyoruz daha oyle elımıze olumlu yada olumsuz haber gecmedı arayan ınsanlar cok atananlar arasında bızde bır an once sonuclanmasını beklıyoruz ama sımdılık bırsey yok dedıler.

Önlisans mezunu olarak Adalet Bakanlığına atanmıştım. Beni bu sabah itibari ile komisyondan arayıp iş başı yapmam için çağırdılar. Umarım en kısa zamanda bekleyen herkes başlayabilir...

Ama beni atandığım adliyeye değil ulaşımı ve fiziki açıdan beni zorlayabilecek farklı bir adliyede çalıştırmak istiyorlar bu durumu düzelttirebilir miyim? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Beni bugün aradilar kısmetse yarin is basi yapacam darısı tum bekleyen kardeşlerime

4 ay oldu hala ne arayan var ne soran. Valla tekrar sınava girmeyi bile düşünüyorum. Bu gidişle bizi başlatacakları yok. Bekleyenlerin bekleyişi en kısa sürede biter umarım.

Adalet Bakanlığı'na atananlar, süreç nasıl ilerleyecek?

Öncelikle kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte napacaz;hangi belgeler, evraklar istenecek.

Benimde bir bilgim yok bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse bizleri memnun olurur

Bekleyin arkadaşlar. Daha isimler ösym'den bakanlığa gidecek ordan illere geçecek. Bu süreç en az 10 gün sürer. 10-15 gün sonra atandığınız yeri arayıp isimler geldi mi diye sorun. İsimleriniz geldi derlerse size süreç hakkında da bilgi verirler..

Atandığınız adliyenin sitesini takip edin. İstenilen evrakları 1-2 hafta içerisinde açıklarlar ve teslim etmeniz için size süre verirler. Evrakları hazırlayıp ilgili adliye komisyonuna teslim edeceksiniz. Şahsen gitmeniz en uygunu. Evrak teslim işleminden sonra güvenlik soruşturma süreci var yaklaşık 3 ay sürebilir. Güvenlik soruşturmanız olumlu sonuçlandıktan sonra sizi ararlar gelin başlayın diye.

Adalet bakanlığı ANKARA ya atananlar buraya

Adalet bakanlığı Ankara merkez atanan varmı?

Bu saatte niye konu açıyorsunuz kardeşim. Tapatalktan bildirim geldi sıçrayarak uyandım. İyi Allah hayırlı etsin memur olmuşsunuz terk edin bu mecrayı işinizin hayallerini kurun.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adalet Bakanlığı'nda engelli memur maaşları ne kadar?

Döner sermaye getirisi mesai ücreti toplam ne kadar ücret alıyoruz

bünyamint
Atanamasak neden atanamıyoruz deriz. Atansak ertesi gün maaş sorgularız, bir iki yıl sonra neden maaşımız düşük deriz isyan ederiz. Hakkaten doyumsuz bir milletiz. Git memur maaşlarına bak kardeşim her sene açıklanıyor kadro derecene ünvanına göre hemen hemen aynı miktarlarda olur kurum çok farketmez.

Merhaba,
Arkadaşlar bende Bursa Adalet Bakanlığına GİH memur olarak atandım, YH sınıfında MEB'de halen çalışmaktayım süreç nasıl paylaşalım

Son düzenleme:
10000 tl alsa da doymazlar geçen devlette çalışan bi mühendis denk geldi maaşı azmış seni tutan mı var istifa et git özelde çalış 16 saat

bünyamint

Sincan Adliyesindeyim . Memur kadrosundayım . 1 çocuk , eş çalışmıyor , vergi indirimim yok. Agi yardımı vs net elime geçen 3180 TL

Ben Ankara Sincan Adalet Bakanlığına atandım memur olarak kurumun telefonunu bilen var mı? Gereken evrakları nelerdir. Dilekçeyle yerimi değişterebiliyor muyum

Sordugum sorunun cevabını uygun dille yazan kardeşime teşekkür ederim . üslübunca cevap vernek yerine saçma sapan yorum yazanlara insanın gözünün doymadığından değil sadece ona göre plan yapmak istediğinden soruyor olabilir

Üst Alt