Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

Arkadaşlar persembe gunu kagıtlarim geldi bende adalet bakanligina atandim ama evraklarsa rapirla ilgili bir ivare var memur istihtamı gibi ve diger ibareler car bu yok bu kinuyla ilgili malümati olan varsa yazabilirse sevinirim hayirli aksamlar yarinki sinava girecek arkdaslara basarilar diliyorum...

Antalya adalet bakanlığına atanan arkadaşlar ben bugün görüştüm yazıları bağlı olduğunuz il/ilçe komisyonuna gönderecegiz dediler sizedemi bu şekilde bilgi verdiler birde neden bağlı olduğumuz il/ilçekmisyonuna gönderiyorlar evrak bile tealim etmeden.

Peki arkadaşlar gayınlanan velgete baktim sizde vaktinizmi saglık raporunun engelli memur istihtami icin verilme sebebi diye bu gangi raporda yaziyor

@44mustafa44 bey bende biraz önce görüştüm ben Antalya da olduğum için direk adliyeye gidicem şehir dışında olanlar bulundukları adliyeye gidip evrakları oraya teslim edecek orasıda Antalya ya gönderecekmiş

Ankara Adalet Bakanlığına atandım. Fakat arayan soran olmadı. Bugün kurumu aradım atandığınız adliye sizi arayacak dedi. Yani bekleyin demek istedi. Ankara Adalet bakanlığına atanan başka kimler var sizler nasıl bir yol izlediniz?

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yunusgur Bende oraya atandım. Ankara Adliyesini aradım bugün evrakları adresinize postaladık elinize ulaşmasını bekleyin dediler.

55samsun

Merhaba, fakat bize ne evrakı gelecek ki acaba bunu ilk kez duyuyorum. Bizim evrak hazırlayıp kuruma teslim etmemiz gerekiyor normalde. Banada telefonda atandığınız adliye sizi arayıp bu evrakları hazırlayıp teslim edin diyecekler, dediler.

55samsun Adrese postalamayı ilk defa duyuyorum. Değişik çalışıyorlar demek ki. İstanbul Adliyesi bugün duyuru yaparak istenen belgeleri yayınladı, Telefonla bile aramışlardır büyük ihtimal

55samsun

Anladım peki sen değilde, kurum seni aradımı bilgilendirmek için?

Ne yapılacağını bilmediğim için gelişmeleri birbirimizle paylaşabilirsek sevinirim teşekkür ederim.

Anladım peki sen değilde, kurum seni aradımı bilgilendirmek için?

Hayır kurum hiçbir şekilde aramadı bilgilendirmede yapmadı.Kendi çabalarımla öğrenebildim. Sizin de aldığınız bilgiler olursa paylaşır mısınız? Birbirimizden haberdar olalım en azından.

İstanbul Adliyesi bugün duyuru yaparak istenen belgeleri yayınladı

Adliyenin sitesini de takip ediyorum ama konuyla ilgili bir duyuru yayımlanmadı hala.Arayınca da öyle dediler. Bekliyorum bakalım.

55samsun

Elbette sizde paylaşın lütfen. Yani bana denilen kurum sizi arayacak bekleyin. Şimdilik beklemek dışında yaptığım birşey yok. Banada posta yoluyla evrak gelirmi bilmiyorum.

yunusgur

Bana da sizi arayacaklar dendi ama arayan olmayınca benaram ankara merkeze atandysanız gelir herhalde. Tabiki yine bilgi aldıkca paylasirim sizinle de .

Bekleyin ararlar ya da duyuru yaparlar sitelerinde. Çağlayan adliyesi istedikleri evrakları yayımladı. Sizinkiler de yakındır. Evrakları teslim ettikten sonra güvenlik soruşturmasını bekleyeceksiniz. 3-4 ay sürebiliyor, evraklarınızda bir sorun yoksa. Sonra da çağırıyorlar göreve başlıyorsunuz.

iyi akşamlar bugun beniistanbul adliye sarayından arayıp oraya atandığımı soylediler ve gerekli evrakların internet sitesinden yayınladık dediler ama ben sormayı unttum son gunu ne zaman diye

İyi gunler bende istanbul adliyesine atandım maası yazmıssınız merak ettim ikramiye filan varmı varsa tam yarım nasıl oluyor bilgi verisenizi sevinirim tşkler

yemre evraklarini ne kadar erken getirir isen o kadar iyi olur. Tekrar arayip sor istersen. Maaşı düşünmek icin erken daha evraklarini teslim ettikten sonra guvenlik sorusturmasi sonucunu bekleyeceksin. İkramiye yok. İkramiye diye bahsettikleri baslama tarihiniz ile maas gunune kadarki olan ödeme. Hayirli olsun

Üst Alt