Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

Evrakların size gönderilmesi olayını ilk kez duydum ? Ya mevzuat değişti ya da yanlış bilgilendirme var.

İstenen belgeler internet sitesinde yayınlanır. Siz evrakların çıktısını alırsınız , doldurup ilgili adliyeye gönderirsiniz.

Kendi ilinizde ise bireysel başvuru ile , başka ildeyse bulunduğunuz ildeki adliye aracılığıyla. ( Yakınsa dış ile de gidilebilir )

Önemli olan aranmanız. Arandıktan sonra işleyiş buydu en son . Yoksa adliyenin size evrak göndereceğini zannetmiyorum. Tekrar teyid etmeniz faydanıza olur sistem değişmediyse
Saygılar.

Antalyalı0715
Özelden numaranı gönderebilirmisin ben özel msj yazamadım cepten

Daisuke

Merhaba evrak göndermek değilde, o kuruma atandığımıza dair ve hazırlanacak evrakların ne olduğu nereye teslim edileceği konusunda bilgilendirme içeren bir tebligat gönderildiği söylendi bugün ki telefon görüşmemiz de. İnternet sitesinde duyuru olacakmı bilmiyorum o konuda birşey söylenmedi. Tabi bu sadece Ankara Merkez / ( Taşra) Adalet Bakanlığı için geçerli diğer illerde farklı bir yol izleniyor sanırım.

GM 8 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tşkler en yakın zaanda zaten evraklarımı teslim edicem maaş konusundada zaten özelden iyi devlet işi onda bir sıkıntım yok aten Allaha şükür sonunda devlet işine başlama hakkı oldu hayırlısı ne ise o olur artık tşkler cevap verdiğin içinde

İyi günler bende istanbul adliyesine atandım ve dün Ayın 24 dünde yani beni aradılar ve internet sitesinde evrakları yayınlamışlar ne istedikleriyle ilgili ankara nasıl bir süreç işler bilmiyorum ama siz ara ara bence telefon edip srun bilgi alın

yunusgur

Tamam şimdi oldu işte. Tebligat yapılır , kazandınız , şunları getirin şu tarihe kadar falan diye.
Ama evrak , belge olmaz. Şimdi anlaştık .
Kolay gelsin.

yemre komisyona teslim edeceksin evraklarini bu kadar. Ondan sonra bekleyeceksin,bi sorun olursa evraklarda eksiklik tekrar sana dönüş yaparlar hayırlı olsun

Ankara Adliyesi de istenen belgeleri sitesinde yayımlamış. Yerleşen arkadaslara hayırlı olsun

Arkadaşlar, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu en son çalıştığın yer ayrılma tarihi ve sebebi bölümleri var. Şimdi ben halen çalışmaktayım. İşyerimden görev tarihim belli olduğunda ayrılıcam bunun sözünü aldım. Yani sormak istediğim şu soruşturma sırasında çalışıyor olmam problem yaratır mı ?

yunusgur

Halen çalışıyorum yazın oraya sorun olmuyor sadece göreve başlamak için iş yerinizden sigorta çıkışı yapmanız gerekiyor. Ne kadar bekleyeceğinizi bilmediğinizden çalışmaya devam etmeniz sizin için iyi olur.

Atipik psikoz

Ekpss lisansta çarşamba ovasi ve acipayam li graben değildir sorusu vardı ben acipayam yaptım ama çarşamba doğru olabilir başkent sorusu Saraybosna bosnahersek düşündüm diye yanlış oldu fatihin unvanı nı kayser yaptım ama kayserirum diye geçiyo Hakkımızda hayırlısı artık

Başlıkla içerik alakasız olmuş birde sorular ve cevapları ais te var.

Cevaplara baktım yanlış olanları yazdım 75 puan gibi bekliyorum şansım ne olur acaba

Valla bilmiyorum atamalara bağlı bende o civar bir puan bekliyorum

Konular karışmış sanırım :eek:
Neyse yunusgur işten ayrılma henüz, güvenlik soruşturması en az 3 ay sürebilir. Ohal durumunda bilmiyorum ne kadar sürer. Ben 4 ay beklemiştim, 6 ay bekleyenler de vardı.

Merhaba arkadaşlar ben ekpss den kura usulü İzmir adalet bakanlığına atandım evrakları hazırladım yanlız raporda istihdam yazısı olmayınca kurula girdim raporum halka çıkmadı cuma ya kadar beklicem sonra çıkmazsa eski raporu gönder dediler çıkınca yeniyi gönderirsin dediler.bu göndermeden sonra kaç ay daha beklerim bilgisi olan varmı birde evrakları postayla mı yoksa eldenmi teslim edeyim bilemedim

ozgurluk

Aynen kardeşim öyle oldu. İşe devam ediyorum ya işyeri de biliyor gideceğimi görev tarihi belli olana dek burdayım dedim.

İyi günler arkadaşlar bende memur olarak atandım sormak istediğim bilgisi olan varsa cevapları beklyorum ben şu anda çalışıyorum çalıştığım yerde 10 yıldır devam ediyorum benim tazminat alma gibi yada nasıl alabileceğim gibi bir kanun veya yasa var mı 10 yılda az değil kanun olarak böyle bir kanun yok diye biliyorum ama bilgisi olan var mı

yemre

Maalesef aynı durumdan bende muzdaripim. Benimde 7 sene oldu aynı işyerinde ve memuriyet için bile olsa normal isifadan farksız kabul ediliyor. Bazı alabilme koşulları var tabi. O işi artık yapamayacağına yada o işin senin sağlığını bozduğuna dair çalışamaz raporu alabilirsen o sebepten tazminatını vermezlerse bile dava açabilirsin.

Raporumda calisamayacagi is alanlari bos istihdam isaretli. Doktor um oraya birsey yazamam onergede boyle birsey yok dedi. Bu sıkı nti olur mu acaba.

seninn doktorun acemi galiba onemli olan o ataman olmussa degistir

Isyerindeki isyeri hekimi karar verebilir dedi. Isitme engelli oldugumdan yazamam dedi.

ozel sektorde sorun olmaz ama kamu kurumu ataman oldugu zaman raporunu o şekilde kabul etmeyecekler. senden yeni rapor isterler

Merhaba Ben İzmir Adalet Sarayına Atandım Ve raporumda çalışamaz ibaresi açıklama yazılmadığından bakanlık rapora o ibare yazılması lazım diye bilgi verdi engelli rapora itiraz ettim ve hastaneye sevk edildim ayın 18 hastaneye gitcem inşallah hemen hal ederimde bakanlığa yeni raporu teslim ederim...

Slm arkadaşlar bugün öğrendim ki alacağımız raporda çalışabilir kısmında nerelerde çalışabilir nerelerde çalışamaz onlar belirtilmek zorundaymış mutlaka yazılması gerekiyor dediler yarın heyete tekrar gidecem ne bu bizim kaderimiz çektiğimiz çile atandım arayan yok ha bire zorluklar çekiyoruz.

Merhaba arkadaşlar benim rapor sürekli ve sadece ağır işlerde çalışamaz yazıyor. 22 Nisanda sınava girdim 85 bekliyorum memur bilmiyorum ama hizmetli atanabilirim belki. Olurda atanirsam Rapordaki o ibare sıkıntı cikartirmi.

rapor yenilemeniz gerekecek
çalışabilir. bide calistirilmayacak alanlar dolu olmasi gerek. eger ki sureli rapor ise suresi bitmişse yeniden almaniz gerekecek
Ahmet ulusoy ewt ole zaten kurum mu aradi sizi soyledi bunlari hangi kurum ?

Slm arkadaşlar ben artık kafayı yiyeceğim dün hastaneye gittim roporumun çalışabilir çalışamaz bölümünü doldurmak için birde ne göreyim benim %65 lim ropor düşmüş %24 de beynimden vurulmuşa döndüm katil olmamak elde değil baş hekimi çıktım bunda bir yanlışlık var dedim tekrar muayene ettiler inşallah hayırlı haber verirler.🤨

rahatsizlik neydi ? benimde ole oldu 40.. 26 ya cektiler duzeltmek ile uğraşıyorum simdi

Üst Alt