Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

yorgunkul72 benim sağ ayakta var engelim 3 santim kısalık ve diğer ayağıma göre his kaybı ve gelişme programi var çocuk felci

Merhaba benimde böyle bir durumum var kamuda taşeronda çalışıyordum şimdi işçi kadrosuna geçtim 4 nisan da kuradan adalet bakanlığı çıktı evraklarımı verdim şimdi ne zaman başlıya bilirimi bekliyorum bende 18 yılık çalışmam var sgk ya sordum tazminatımı alabilirmiyim dedim evet alabilirsin dediler işe başladığım gibi tazminatıma baş vuracam

adalet sarayına atananlar güvenlik arşiv araştırma 45 gün sürüyor biraz beklemen gerek

üstadım teşekürederim bilgilerinden dolayı arşiv araştırma formu geldikten sonra kaç günde işe başlanır teşekürler.

seca

Hayır, eğer hizmetli olarak atanırsanız sizin için öyle yazması iyi bile olabilir...

Slm arkadaşlar dün heyetten çıktım ve %63 lük rapor %28 e düştü şimdi napacam bir akıl verin Doktorlar hiç muayene etmeden 28 verdi geçti ne kadarda itiraz etsemde eski puantajlama ile şimdiki puantajlama farkliymis ne yapacam şimdi bizim atama ne olur dava açmaya hazırlanıyorum.

rapor alamazsan iptal olur mahkemeye ver raporda ne soeun vardı ki sizin

Sorunun ne olduğunu anlayamadım sağlık problemleri devam ediyor ama Dr %23. Verdi zaten mahkeme açmaya hazırlanıyorum sonuna kadar gideceğim

raporun uzerinde çalışabilir yada calismayacak alanlar boşmu baksana bi ? yada istihdam işaretli mi değil mi bakarmisin raporuna ?

merhaba adalet sarayına atandım Rapor itirazı yaptım 48 RAPOR DÜŞMÜŞ AŞAĞIlara il sağlık müdürüde birşey sölemedi ve hakem hastaneye sevk ettiler beni yani engelliye eziyet etmeyi çok seviyorlar...

Arkadaşlar neden böyle sağlık raporları düşüş yapıyor bilgisi olan varmı Bizi mağdur ediyorlar bunun bir çaresi yokmu şans insana bir kere güller onunda elimizden alacaklar galiba.

S.a arkadaşlar ben bakirkoy adliyesi ne atandim sorum şu kabul karari ankara mi veriyor yoksa kurumdaki komisyon mu son karari veriyor ve ankaraya gönderiyor

kadirgenc

Umarım halledersiniz, durum bildirir belgesi alıp gönderseniz, atandığınız kuruma sordunuz mu bunu?

Arkadaşlar ben hâlâ raporla uğraşıyorum atanan işe başlayan oldumu.bizim rapor uzun sürecek sanırım

2010dan önceki raporlar balthazard formülü olmadan hesaplandığından rapor oranınızın düşmesi normal

Aequitas,peki şimdi düşen raporlarda mağduriyete kim yardımcı olacak ayrıca bir rapor %63 den %23 düşer mi %40 lik bir rapor insanın hayatını değiştirir böyle bir saçmalık olabilirmi şimdi son olarak hukuk yolunu deneyeceğim hayırlısı artık inşallah olur.

Arkadaşlar bu arada atama usulü ile işe başlayan oldumu

Eski raporumda sadece ortapedi %63 verdi.ama şimdi ortapedi %20 nöroloji %3 verdi yani toplam %23 bizim rapor 40 derece düşüş yaptı anlayacağın şimdi inan iki aydır kafayı sıyıracam pisikolojim bozuldu valla inşallah hayırlısı olur

öncellikle merhaba aynı durum benim başıma geldi 2 ay içersinde raporu teslim ettim bende aynı mevkiye tayin oldum

BEN BİLE İŞE BAŞLAMADIM 21.06.2018

ÖNCELİKLE MERHABA RAPORU HAL ETTİM 3 DEFA AYRI AYRI HASTANEYE GİRİP EN SON HAKEM HASTANENİN VERDİĞİ RAPORDA ADALET BAKANLIĞIN İSTEDİĞİ SONUÇLAR OLDU İSTİDAM VE ÇALIŞMIYACAĞI ALANLAR

Arkadaşlar adalet bakanlığına atanıp güvenlik soruşturması sonuçlanan var mı? Ya da şu an son durumunuz nedir?

Arkadaşlar son durmunuz nedir? Aranan, güvenlik soruşturması sonuçlanan, bilgi alan var mı?

Adalet bknlığı güvenlik soruşturması sonuçlanan-bakanlık yazısı bekleyen vs son durum

Arkadaşlar son durumlar nedir? Güvenlik soruşturması sonuçlanan var mı

slm adalet bakanlığa benimde atamam yapıldı güvenlik şoruşması hala bitmemiş atandığğınız kurumu arayınız gereken bilgi verirler bir önceki atamalar 4 buçuk ay surmuş inşallah bu sefer okadar surmez hangi ile atandınız.

ASLAN BE

Merhaba, sizin raporunuzda çalıştırılamayacağı iş alanları ve istihdam kısmı dolu muydu, tekrar rapor istediler mi sizden?

merhaba eski raporumda çalışamayacağı alan boştu evrak tesliminde yeni rapor istediler bende yeni rapoda yazdırdım verdim.

ASLAN BE

Hmm çalıştırılamayacağı iş alanları dolu olsa sorun olmayacaktı yani? Birkaç kişi bu yerler dolu olmasına rağmen tekrar rapor istedi adalet bakanlığı falan demişlerde o yüzden soruyorum. Yeni rapor İçin başvurduktan sonra kaç gün sonra çıkartabildiniz peki? Birde size o kısmın dolu olduğu bir rapor getirmeniz lazım, bildirimini telefon ile mi yoksa belge ile mi yaptılar?

Üst Alt