Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

raporum yeni 6. ayı 24 haziranda doldurdum yeni rapor alırsam oranım düşmez diye düşünüyorum

slm yorgun aradılarmı seni iki haftan doldumu bi haber varmı.benim evraklarımı cuma günu yeni bakanlığa yolayacaktılar bu hafta her halde işleme koyarlar inşallah.

ahmetulusoy3800

slm ahmet yazılarını takip etim de kısalık var incelik varmı bel kayması varmı bunlar varsa.iyi bir ftr sonra kayma varsa beyin cerahi ekle rapora kısalık 5 cm varsa incelikle beraber işin göre bilir bi arakadaşım var kısalık var bir ftr 3 cm ölçtu heyet 24 verdi sonra başka ftr ölçtu 5 cm vardı 54 verdi tabi bel kaymasıda vardı bi göz önünde bulundur Allah kolaylık versin.

S.a beyler ben adalete atandım bakırköye ama tayin hakkimi kullanarak memlekete tayin istedim.
Benim soruşturma bitti evraklarim 14 hazirandan beri bakanlıkta nerdeyse 1 ay oldu nezaman ararlat işbasi için?? Bide telefonlami yoksa tebligat ile mi ulaştılar??

yorgunkul72

slm yorgun bi haber varmı bakanlıktan tlf lara cevap vermiyorlar inşallah senden iyi haberi alırız kısa surede.

yorgunkul72

Adalet bakanlığında farklı işleyiş var galiba bende maliye bakanlığına atandım işe başlamamı istediler ve başladım şimdi de tayin dilekçemi verdim ama bizim kurum tayinde sıkıntı çıkaran bir kurum

zerda34

Hayırlı olsun öncelikle bende adalet bakanlığına atandım bekliyorum bakanlıktaymis geç baslatanda adalet bakanlığı bildiğim kadarıyla İstanbul bakırköy adliyesi ne atandım ama evraklarla beraber konya için yer değişikliği istedim bakanlık kendi istedi zaten hayırlısı ile bu hafta olur inşallah

Ali çiçek 42

Ne kadar güzel sizlere kolaylık sunmaları bende torpilin varsa olur diyorlar yoksa olamaz diyorlar dilekçemi yinede verdim bakalım inşaAllah olur

Hayirlisi olsun atandigimiza şükür edelim şimdilik oda yeter sordum da yok ple.biseyler

Benim işlemi yapan komisyon üyesine sordum ole bişey yok senin hakkindir kontenjan boş yada dolu fark etmez dedi direk memlekette başlarsın dedi

yorgunkul72

Bize neden böyle yapıyorlar anlamıyorum sizin dilekçenizin örneği varmı acaba

Komisyon üyesine nasıl ulaştınız

yorgunkul72

Soruşturma bitti? Ne zaman başladı ne zaman bitti! Sana bildirdiler mi sen mi öğrendin

Komisyon üyesi memlektlim çıktı o yönden numarasi var bende dilekçe rssmi var olmasi gerekiyor neden ?

zerda34
Kurumlar arası fark ediyor yer değişikliği atandığın kurumu ara komisyona ulaşırsın Dilekçe yi bu sene adalet bakanlığı kendi verdi hem onu doldurdum hemde kendim azuhalciye dilekçe yazdırdım komisyon başkanı %99 olur dedi değişiklik

yorgunkul72
Bende bakırköy adliyesine atandım

yorgunkul72
Beni yanlış anlamayın sadece kendime bir çözüm yolu arıyorum belki dilekçeniz güzel bir destek olur diye sordum

Ali çiçek 42
Bu komisyon a nasıl ulaşılır açıkçası bu konuda hiç bilgim yok komisyon ne onu bile bilmiyorum

zerda34

Komisyon atandığın kurumun yönetim birimi personel birimi yada adliyede bu sistem var diğer kurumlar da böyledir muhtemelen olduğun kurumu ara sor

yorgunkul72

Benim sıkıntı orda başlıyor Allah merhamet versin

Çok teşekkür ederim Benim dilekçeden biraz farklı olmuş Ümit ediyorum benimkide güzel sonuçlanır

çirkin

güvenlik soruşturmamın başladığını komisyonun cevabı evraklar emniyette.sonra komisyonun cevabı soruşturman emniyetten geldi bakanlığa yolkiyacaz ordan bitiğini yazdım

Antalya adliyesi Çarşamba gününe kadar çağıracağını söyledi bilginize

Üst Alt