Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığına atananlar ne zaman göreve başlar? Süreç nasıl ilerler?

Döner sermaye yok. Fazla mesai ücretini genelde zabıt katipleri ve yazı işleri müdürleri alır. Bekar memur 2850 civarı bir ücret alır.

İstanbul Anadolu Yakası Adalet Bakanlığına atananlar buraya

Istanbul anadolu yakası adalet bakanlığına atananlar buraya

Ankara Adalet Sincan memurluk evrak teslimi ne zaman arkadaşlar birbirimize yardımcı olalım

Arkadaşlar Antalya adalet bakanlığına atananlar süreç nasıl işleyecek bilgisi olan var mı

onlar rapor istedmi senmi çıkardın.? raporun sureklimi suresiz miydi bende atandim büyükcekmece ye onlar ariyacaz dediler bide siz evraklari nerden aldiniz nasil takip ettiniz hangi sitede ? anlatirmisin zahmet olmuyacaksa ?

Antalya adalete atanan toplam 3 kişi burda başka var mı ortak hareket edersek daha çabuk sonuça varırız diye düşünüyorum.

işe başlamadan önce muhakkak yapınız. atandığınız yerde değil başka ilde çalışmak istiyorsanız yine bir dilekçe ile başvurup engel mazeretinize binaen tayin alabiliyorsunuz. Ama burada önemli olan husus şu: Devlet ve kul hakkına girmemek için ihtiyacınız olanı net belirleyip dilekçe yazın. Olumlu cevap alanlar var... Maaşa gelince taşrada yardımcı hizmetler ve gih sınıfı döner sermaye almaz! ancak bağlı bakanlık bütçesine mesai kalemi eklerse bazı aylar mesai yatar...

Antalya adalet bakanlığına atananlar sizi arayan oldu mu hiç?

Bugun aradım isimler ulaşmamış hala ama yinede siz de arayın her an isimler ulaşabilir

Arkadaşlar önünüzde epey uzun bir süreç var . Acele etmeyin daha atamalar yeni sonuçlandı :)

Bakanlığa gidecek , adliyelere yollanacak , arayacaklar ..
Hani ümidinizi kırmak gibi olmasın ama daha yolun başındasınız .

Antalya adalet bakanligina atananlar arayan var mi aranizda ben aradim telefonu acan olmadi.

Ekpss ataması ile adalet bakanlığına atandım bu atamalar kadrolu değil mi bide aday memurluk diyorlar bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim

@mehmet bakır evet kadrolu. Aday memurluk 1 yıldan az 2 yıldan çok olamaz. Aday memurluk süresi içerisinde temel eğitim, hazırlayıcı eğitim ve staj süreci vardır. Bunlarda başarılı olduktan sonra asli memurluğa atanırsınız. Bu eğitimleri kurumunuzda alırsınız.
Adaylık süresince siciliniz temiz olacak bir de.

Bunları o kadar dert etmeyin. Sizden istenen belgeleri hazırlayın, düzgünce zamanında teslim edin. Bir/iki hafta içerisinde belgeleri istemeye başlarlar diye bekliyorum.

Bunu okuyabilirsiniz isterseniz:

https://www.memurlar.net/haber/33028/aday-memurluk-suresi.html

Arkadaşlar Antalya adalet bakanlığından bi haber var mı arıyorum telefona bakmıyorlar

Bi gelişme yok hocam fakat eğer ciddi bir engellin yoksa adliyeye gidebilir misin ben Antalyada değilim çünkü yoksa giderdim hangi evrakları istediklerini en azından öğrenebilirsen güzel olur.

Aramışlar bizim ev telefonunu adliyeden cuma günü gelsin demişler. Belge teslim yada başka bişey dememişler.

Hayır ben bakırköy adliyesindeyim antalyalı0715 ikamet ettiğiniz ilden çağırıyorlar

Antalya adalet bakanlığına atanan arkadaşlar varmı bir gelişme sizi arayan oldumu

Antalya adliyesini bugün aradım komisyondaki bayan henüz isimleriniz gelmedi bekleyin dedi

Üst Alt