Erdalakbay bende onu soracaktim bu ilk atamam benimde boyle bi durumum var otobusle bir saat bir bucuk saat surecek yakinima aldiramaz miyim?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Erdalakbay bende onu soracaktim bu ilk atamam benimde boyle bi durumum var otobusle bir saat bir bucuk saat surecek yakinima aldiramaz miyim?
Süreç şu şekilde işliyor. Tercihler açıklandıktan sonra atamanız yapılan kurumun bakanlık sitesinde sürekli takipte bulunun, Sizden istenen evrekları siteden duyuracaklardır. Evrakları ptt ile iadeli taahütlü şekilde kurumunuzun bakanlığına göndereceksiniz. Adres bilgileri siteden açıklanacaktır. Tahmini olarak Tercih sonuçları açıklandıktan sonra takriben 4 ila 7 ay arasında bir zamanda göreve başlama süreniz sürebilmektedir. Bu durumda atanan arkadaşlar nekadar heyecanlı ve aceleci olmak isteselerde sabırlı olmakta fayda var. Gel gelelim görev meselesine Şahsım olarak 2012 yılındaki yapılan ömss sınavında ilk tercihlerde KYK'da Teknisyen yardımcısı olarak atandım. Tekerlekli sandalyeye bağlı ortopedik engelliyim. Normalde teknik işlerle ilgilenmem gerekiyor fakat idarede görev alıyorum Bilgisayar başında sistem kayıt işlemleri ve pc ile ilgili bütün teknik yapabileceğim işleri yapıyorum. Gönlünüz rahat olsun size kimse yapmayacağınız işi yaptıramaz. Kurumunuzun yer değişikliğiyle ilgili müdahalede bulunmak istiyorsanız muhakkak göreve başlama yazınız gelmeden bakanlıktan müdahalede bulunmanız gerekmektedir. (Dayınız varsa yardımcı olsun) göreve başlama yazınız geldikten sonra dosyanızı aldıramazsanız da yapabileceğiniz en kötü ihtimal. Sağlam bir gerekçeye dayalı ile bakanlığa dilekçe yazmanız size yakın olan kuruma görevlendirmeniz'in yapılmasını istemeniz olacaktır. Yeni göreviniz hayırlı olsun iş hayatınızda başarılar diliyorum.. Umarım yardımcı olabilmişimdir...