Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

Bugün komisyonu aradım yazılarınızın gelmesi 1 yada 1.5 ayı bulur muhtemelen dediler umarım süreç o kadar sürmez arkadaşlar

Tesekkurler ben zaten raporu aldigim ilden baya uzaktayim 14 saat kadar. Calistirilamayacagi alanlarda dolu zaten bosverdim. Hele o gunler bi gelsin.

kuruma giden soran oldumu ses seda yok ben bir defa aramıştım bakanlıktan yazı gelecek demişlerdi biz sizi arayacağız demişlerdi son haberler ne durumda bilen varmı

dün aradım, ocak sonu yada şubatın ilk haftası yazılarınızı kurumlara göderecez , siz sadece bekleyin dediler yani bir buçuk ay içinde yazılarımız onlarada olur

1,5 Aydan sonra işe başlar mıyız

notre

Notre başlayamazsın çünkü yazı geldikten sonra evraklarını teslim edeceksin üzerine 1,5-2 ay kadar güvenlik tahkikatın var.

VaKKo

Vakko çok teşekkür ederim evet atandım ama çok huzursuzdum bu yüzden peki bu istihdamı düzeltmek uzun bir ismi ?

GiNGeRSNapS Hastaneden bir tanıdık bulursan 1 günde bile halledebilirsin. Sonuçta evrakın o kısmı düzeltilecek ve doktorların tekrar imza atması gerekecek, bu da heyet gününde olur. Sağlık Kurulundan tanıdık birisini bulabilirsen o yazıyı düzeltir ve aynı gün imzayı attırıp sana verebilir. Ben raporumu Balıkesir'den almıştım. 2012de raporumu yeniletmek için yeniden aynı hastaneye gittim, orada tanıdık bir abim vardı. Yeni kanun gelmiş rapor yenilenecekmiş abi dedim. O da aldı raporu akşamüstü gel dedi. Velhasıl sabah eski raporumu verdim akşamüstü aldım. Sende bi'araştır bulursan işin uzun sürmez.
Ben ilk raporumu 2005de Balıkesir'den almıştım. Salı günü heyete girdim perşembe raporu aldım. Balıkesir çok çok büyük bir yer değil, işim iki günde hal olmuştu ama İstanbul - Ankara gibi büyük yerlerde bir raporu almak 2 ayı buluyormuş. Adana'da nasıldır orasını bilemiyorum tabii :))

slm arkadaşlar,belgelerin teslimi kuruma göre ayrıcalık gösteriyormu,meb manisaya hizmetli atandım,dilekçe yazdım orduyu istiyorum diye ordudan aradılar işe giriş belgelerini getir ve imzanı at dediler.dün teslim ettim ocak 15 gibi başlatacaklarını söylediler.

kobra3452

Evet kuruma göre değişkenlik gösteriyor kardeşim. Adalet Bakanlığı bu konuda en ağır, MEB'de en hızlı çalışan kurumdur. Adalet Bak. atanan bir kişi en az 3.5-4 ay sonra işe başlarken Meb'de bu durum çok farklı. Sen farklı bir yerde çalışmayı istemişsin, belki o durum 1 hafta 10 gün daha geç başlamanı gerektirebilir ama kısa süre sonra işine başlarsın

merhaba arkadaşlar
şimdi atandık iş durumları maaşları sosyal olanakları gibi vb ne gibi haklarımız var hizmetli olarak atanan arkadaşlar bunu öğrenen oldumu internetten araştırdım ama doğruluğu ne derece doğru tartışılır bilen ler varmı araştıran varmı ne gibi haklarımız olacak çift maaş tek maaş varmı

Raporlar yenilenecekmis aradim tamami yenilenecek dedi.

Ankarayi aradim rapor almayin biz ariycaz calistirilamayacagi alanlar doluysa raporunuz gecerli dedi

az önce beni adliyeden aradılar evraklarınız bakanlıktan geldi atandınız evraklarınız için pazartesi buraya geleceksiniz dediler

erdalakbay 1 saat arayla bi zaman hepdi yenilecek bitdr sadece şu diyorsun nasıl oluyor farklı kurumlarımı aradın. Bak ben aradım tarihi 2012den sonra ve istihdamı sordular sadece

Spirinc

benim raporum 2011 7 ay şimdi yenileyecekmiyim raporumu ben şaştım kaldım herkes ayrı birşey söylüyor

şimşek1940 aynen herkes ayrı diyor valla bana denilenler burda yazanlar bile farklı 2012den sonra olan raporları kabul ediyorlar. Ama genede kuruma gidin görüşün

Aydin adliyesi rapor yenilenecek dedi.
Ankarayi aradim hayir yenilenmeyecek dedi.

Adliyeden Adliyeye Değişiyor Demek. Bakınız Yeni Konu Açtım Ankara Adliyesi İStedikleri Evraklar Diye Orda Raporu İstemiyor. Sadece Çalışamayacağında Sıkıntı Yok Diye Bi Ek Belge Vermiş Pdf Onu Dolduruyorsun Onu Veriyorsun

Arkadaşlar beni de aradılar. İstedikleri belgeleri de whatsapp'tan yolladılar. Hepsi sıradan şeyler, en önemli şey ise RAPOR. Rapor'da şunların yazması gerekiyormuş;
- Kullanım amacının engelli memur istihdamı için olduğunun belirtilmesi
- Çalışabilir-çalışamaz alanlarının doldurulması. Çalışabilir kararı verilmesi halinde hangi alanda görev yapacağının yada hangi alanlarda çalıştırılamayacağının belirtilmesi
- Raporun sürekli veya süreli olduğunun belirtilmesi...
Şimdi yeni raporumu halletmek için hastaneye gidicem, aldıktan sonra diğer istediği belgelerle kuruma gidip teslim edicem

Arkadaşlar güvenlik soruşturması formunu nerden temin edebilirim ?

Hangi belgeler istendi sizden ?

Arkadaşlar merhabalar ben de Adalet Bakanlığı Antalya Merkeze Memur olarak atandım benden henüz evrak istemediler evrak istenilen arkadaşlar olmuş galiba siz nerelere atandınız Antalyaya atananlar bana ulaşırlarsa birbirimize yardımcı olabiiliriz

Elazığ ayrıca raporum.geçersiz yenisini alcam evrakları geç verirsem bir sıkıntı yaşanır mı?

Arkadaşlar bu aralar baya bi kafam karıştı şu anlık kurumdan haber bekliyorum ona göre hareket edicem

ben dün konya adliyesine evrakları teslim ettim raporum da istihtam işaretli ve sürekli. bunlara dikkat ediyolar çalışamayacağı alanlar boş istihtam işaretli olduğu için o sorun olmaz dediler.güvenlik soruşturmasını sordum 15gün -1 ay içinde başlarsın dediler

Üst Alt