Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

Arkadaşlar atamamin yapildigi Artvin adliyesinden aradilar evraklari istediler. Yazilar kendilerine ulasmis.
Henuz aranmayanlar icin bilgilendirme yapmak istedim , kurumlarinizi arayin isterseniz
Saygilar

Arkadaşlar hangi şehire atananlardan evrak istendi şehir olarak yazmanız mümkün mü?

Arkadaşlar aramalarını beklemeyin siz arayın her gün, ben az önce aradım evraklarımı ikamet ettiğim yerin savcılığına göndermişler ordan alabileceğimi söylediler.Çanakkale ye atanan arkadaşlarA duyurulur

Adana adliyesi aradı gittim istihdam işaretli ve alma sebebi engelli memur yerleştirmesi yazması gerekiyormuş hastaneye gittim olmaz yeniden rapor çıkarman lazım diyor 1hafta da yetismesi imkansız. Keşke sınava girmeden uyarsalardi.yazık emeklerimize

Evraklari teslim ettim.
Aydin adliyesi.
Raporu kabul ettiler.
Raporda ozurlu ise giris yaziyor calistirilamayacagi alanlarda dolu. Tarih 2007 gecen hafta olmaz dediler ankarayi aradim raporumun yeterli oldugunu soyleyip yaziylada arayarakta bilgilendirmisler. Sorun cikmadi teslim ettim evraklari donuyorum.

Arkadaşlar İstanbul Büyükçekmece Adliyesini kazanmıştım.
Komisyonu Bakırköy, bugün aradılar şükür

Erdal hangi numarayı aradın ve ne dedin lütfen yönlendir bizleri

0312 414 63 15
Bu numaradan bi hanim sayesinde raporu kabul ettiler.
Raporda calistirilamayacagi alan doluysa tarihine bakilmaksizin kabul ediyolar ama onlar yoksa yenide olsa kabul etmiyolar.
Yalniz memurluk olmus ozurlu ise giris yazan yerde engelli memur ise giris yazmasi lazim diyen oldu rezalet

Antalya adliyeside aradı bugün.engelli istihdamı yazması yerine 4857 yasadan yararlanma yazması aynı şey mi?

Ankara Adliyesi Raporu İstemedi Bende Yarın Teslim Etmeye Gidecem İşte Onun Yerine Sağlıkla ilgili olarak, görevini devamlı yapmaya engel bir durumu olmadığına dair Yazılı beyanı diye bir belge var onu imzaladım işte yarın vericem

Karazeybekc açıkcası hala yoktu siz bekleyin yazılarınız gelmedi gelince arkadaşlar size ulaşır demişlerdi sende var mı bi değişiklik

Maalesef benim raporuma bile bakmadan yeni bir rapor istediler
Memur istihdamı için alınmış rapor olacak dedi.
İstenilen evrakları 15 gün içinde tamamlayacağım eğer rapor uzun sürerse sorun değil onu daha sonra da verebilirsiniz dedi.
Yani rapor istemeleri de sorun değil hallederiz ne yapalım.

Bozkurt_032

Yok dostum. Her gün arıyorum ben de aynı cevabı alıyorum. Bi yerden sonra aramaya çekiniyor insan. Bekleyeceğim artık aramadan. Sen arayıp olumlu dönüş alırsan haber edersin.

Karazeybekc daha şimdi aradım süreç uzayabiliyor daha yazılarınız gelmedi tek yapmanız şu an beklemek dedi. Arada yine ararım ben bir şey olursa haber ederim
Plumeria umarım biz öyle sıkıntılar yaşamayız çünkü hala kurumlar iletişime geçip belge bile istemedi

ben kartal adliyesinden çağırıldım kağıtlar bakanlıktan evrakları imzalatıp 15 gün içinde tamamlamak üzere kağıt verildi bir kaç kişi de gelmişti atanan hayırlı olsun ben gitmeyecem dilekçe yazdım benim yerime birisi gider umarım ihtiyacı olan birisi olur hayırlı olsun

Baskasini vermezler hak yediginiz icin tebrik ediyorum sizi

Arkadaslar tekrardan merhaba dun izmir adliyesinden aradilar cagirdilar bugun gittim liste verdiler bu evraklari tamamlayip teslim edin dediler.

İstanbul merkez aradı, belgeleri de yayınladı. Takip etmeyenlere duyurulur sayın memurseverler :D

Plumeria

engeliniz neydi de yeni rapor istediler, acaba biz de yerleştirilirsek yeni rapor isterler mi merak ettim şimdi

bir de lisanstan mı yerleştirildiniz kaç puanla,kaçıncı tercihinizde yerleştirildiniz

Meraba hocam, ben de 2011' de izmir'de böbrek nakli oldum. Şimdi izmir adliyesine atandım. Pazartesi beni aradılar, evrakları istediler. Senin son durumun nedir acaba?

Arkadaşlar Büyükçekmece Devlet Hastanesine gittim.
Sağlık Raporu 200 TL dedi ben de OturanBoğa sağolsun sitedeki engellilerden sağlık raporu ücreti alınamaz yazısının çıktısını almıştım.
Onu gösterdim aradı bir yerleri ve ücret almadı, dilekçe verdi rapor sonucu engelli çıkmazsam ücret ödeyeceğim.

3 Şubata randevu verdiler işitme testim son 6aylık olmalıymış o yüzden de yarın işitme testi çekineceğim
Rapor yetişmeyecek Adliye komisyonundaki beyfendi
Sağlık raporu yetişmezse diğer evraklarınızı getirin burada dilekçe imzalarsınız raporu daha sonra getirirsiniz
Zaten güvenlik soruşturması 3 ay sürer demişti.

O yüzden kendimi kasmıyorum raporum var zaten ama memur istihdamı yazmıyor.
Onu da 3 şubatta tamamlayacağım 1 hafta sonrasında verirlermiş sıkıntı olmaz sanırım
green16
İşitme engelliyim raporum sürekli ve çalıştırılamayacağı alan da dolu zaten ama memur istihdamı yazması gerekliymiş.
Bu üçünün de yazması gerekiyormuş.

Lise mezunuyum 83 puanla 2.terchime yerleştim
B.çekmece Adalet Bakanlığı Memur

Adalet Bakanlığına atanan arkadaşlarım sizden yeni bir rapor isteniyor ise.

MEB atanan hizmetliyim. Benden de yenisi istenir mi?

Dun bayrakli adliyesine evraklarimi teslim etmeye gittim. Raporum uc yil gecerli 2013 un 7. Ayinda almistim yani 7 ay daha gecerliligi var zaten %96 raporum var oranin 40in altina dusmesi imkansiz.. Ancak komisyondaki kadin gecerlilik suresinin kisa oldugunu yeni rapor getirmemi soyledi. Rapor uzun surede cikiyor bi haftada yetistiremem dedigimde kabul ederim ama ankara kabul etmeyebilir dedi etmezse nolur peki dedim atamaniz iptal olur dedi boyle bisey varmi sure verin bana alayim yeni rapor diyorum hayir 1 haftaniz kaldi diyor. İnsanlari cikmaza sokmakta nedir anlam veremiyorum kesin bi bilgi veririmisniz diyorum bende bilmiyorum deniyor. Ankarayi aradim 7 ay daha gecerli sorun olmaz dediler ancak yinede kafam karisik.

Benim raporum %44 ve sürekli. Oranın düşme ihtimali var mı acaba ? Çünkü memur istihdamı yazdırmam gerekiyormuş

arkadaşlar bende hastalığım böbrek nakli normalde sürekli rapor verilir çünkü 2013 de aldığım rapor ve benimle hastalığı aynı olan kişilerin raporu hep sürekli ama bende istihdam kısmını işaretletmek için ve durum raporuna engelli memur istihdamı yazdırmak için raporu yeniledim 1 hafta da çıktı ama bu sefer raporumu 2 yıllık yaptılar raporu aldığım yere dedim komisyon niye böyle yaptı bakın eski raporumu da sundum komisyona sürekli olan raporu niye 2 yıllık yaptınız dedim bizim burada her hafta komisyon değişiyor dedi bu komisyon buna karar vermiş dedi tamam dedim kurumu aradım sordum sıkıntı değil dediler evrakları teslim ettiğimde de bir şey demediler

Raporumu ve belgeleri adliyeye teslim ettim.
Konunun ilk mesajlarinda bir arkadas calisamayacagi alanlarin bos olmasi halinde doldurulacak bir evraktan bahsetmisti. Yanima aldigim o evrak ile , basta kabul edilmeyen raporu , tamam o zaman onunla oluyorsa alalim diyerek kabul ettiler.
Bu seferde askerlik muafiyet belgesini kabul etmediler. Subeye gidip yeni belge alacakmisim. E devlet uzerinde ayni belge var dememe ragmen kabul ettiremedim , o olmazmis.
Hicbir kurumun birbiriyle alakasi yok , yazili bir metin yok , ne olacagi belli degil .
Yazık..

Benim mesela istihdam isaretli değil ama calisamayacagi alanlar dolu. Bu istihdamı bütün kurumlar mi istiyor yoksa sadece adalet Bakanlığı mi bu kadar üstünde duruyor.

Üst Alt