Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
erdalakbay -> Tanıdığınız varsa gidip araştırabilirsiniz. Soruşturma normalde 2-2buçuk ay sürüyor, ben 15-20günde hallettirdim. Geriye evrakın kuruma ulaşması ve kurumun da bütün evrakları Ad. Bak. göndermesi kaldı. İnşallah onu da kısa zamanda hallettirebilirim
Ben ogrenmek icin evraklari verdigim jomisyonu aramistim ogrenmek icin,acelem yok ama keske bir tarih verebilselerdi.yaklastikca zaman biraz heyecanda artiyor
Ise basladigin gun dilekce verip tayin istiyorsun 21 kasim 2015 tarih ve 29539 sayili yonetmelige binaen tayinde sikinti cikartmiyolarmis. 1 ay icinde cikiyormus tayin ben ise basladigim gun senelik iznimi kullanip tayin istiycem baslayis ve tayin yazimi ayni anda teslim edicem. Ayni zamanda senelik izin dilekcemide ayni gun yazicam.
ERDAL BİŞEY KAFAMA TAKILDI VERDİGİN LİNKTE BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ ENGELLİLER DİYOR Engellilik durumu devam ettiği sürece isteği dışında memurun yeri değiştirilmez. DİYOR BU MEB TEDE BÖYLEMİ ŞİMDİ BEN İLÇE MİLLİ EGİTİMDEYİM İSTEGİM DIŞINDA BENİ OKULA VEYA BAŞKA YERE VEREBİLİRLERMİ ATIYORUM ŞUBE MÜDÜRÜYLE TERS GİTTİK
Atama isi bitti en zoru oydu.
Isede biraz gec baslasak sorun olmaz ama erkende baslasak fena olmaz ben mart maasini adalet bakanligindan alacagimi dusunuyorum.
oLdu oLacak seneye başlardık o zaman.Bence bir an önce sonuçlanmalı ve önümüze bakmalıyız.Zaten ürküyoruz yok yeni rapor isticek yok bir pürüz çıkacak hergün endişeyle yaşamak zor.
Ben adalet bakanlıgına degil de icisleri bakanlıgına atandım ve gecen hafta persembe gunu is bası yaptim guvenlik sorusturması bizdede vardı bekleyen arkadaslar surekli telefon irtibat halinde olun yoksa uzatıyolar Kolay gelsin herkese
Ben hic biyeri aramiyorum 1 kez subat basi aradim aydini adamlar sorusturma bitti evraklar ankarada onayda dedi konu kapandi acelesi yok. Isimden memnunum geri donmek icin dilekce vericem onun stresi var yoruldum tayin olmaktan.
Tesekkur ederim bilseydim evrak tesliminde ziyaret ederdim ne is yapicaz onun merakindayim. Ayrica ben mebte hizmetliydim bu yuzden muvaffakatta alinacak o yuzden benimki biraz daha uzun surecek bu arada aydina evrak teslim ettim ama çine ye atandim esasen.