Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

erdalakbay -> Tanıdığınız varsa gidip araştırabilirsiniz. Soruşturma normalde 2-2buçuk ay sürüyor, ben 15-20günde hallettirdim. Geriye evrakın kuruma ulaşması ve kurumun da bütün evrakları Ad. Bak. göndermesi kaldı. İnşallah onu da kısa zamanda hallettirebilirim

Ben corum adliyeye atandim güvenlik tahkikati icon aradılar. Sonra bitince aradılar. Şimdi ne yapmam gerekiyor yardimci olacak arkadaş varsa sevinirim

Ben ogrenmek icin evraklari verdigim jomisyonu aramistim ogrenmek icin,acelem yok ama keske bir tarih verebilselerdi.yaklastikca zaman biraz heyecanda artiyor

benim ki de bakanlığa gönderilmiş ama güvenlik için arayıp soran olmadı herkes için hayırlı olur inş.

Bende aradim bugun atandigim yeri guvenlik sorusturmasi bitmis atama onayi icin ankaraya gitmis.

erdal adalet bakanlıgında memlekete gelme işlemi nasıl oluyor mebteki gibi bi kolaylık varmı bilgi verirmisin

Ise basladigin gun dilekce verip tayin istiyorsun 21 kasim 2015 tarih ve 29539 sayili yonetmelige binaen tayinde sikinti cikartmiyolarmis. 1 ay icinde cikiyormus tayin ben ise basladigim gun senelik iznimi kullanip tayin istiycem baslayis ve tayin yazimi ayni anda teslim edicem. Ayni zamanda senelik izin dilekcemide ayni gun yazicam.

teşekür sende olmasan ne yapardık bilmiyordum bunu.....
tekrar sınava girip memurluk yazacam erdal hizmetli yapılmıyorda:cool::cool:

Bende aynisini yaptim en temizi hizmetli yada degil devlet iyi ama yukselmek calismak adina durmak yok.

ERDAL BİŞEY KAFAMA TAKILDI VERDİGİN LİNKTE BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ ENGELLİLER DİYOR Engellilik durumu devam ettiği sürece isteği dışında memurun yeri değiştirilmez. DİYOR BU MEB TEDE BÖYLEMİ ŞİMDİ BEN İLÇE MİLLİ EGİTİMDEYİM İSTEGİM DIŞINDA BENİ OKULA VEYA BAŞKA YERE VEREBİLİRLERMİ ATIYORUM ŞUBE MÜDÜRÜYLE TERS GİTTİK

Aynen oyle kadron ordaysa bordronda ilce mem hizmetlimi yaziuor

Yalniz ters gittin sirf surun diye okula gorevlendirme yapar ilce icinde il disi yada baska bi ilceye gonderemez.

Gorevlendirmeyi kabul etmeme hakkin var zorlarlarsa idari mahkemeye dava acarsin.

Erdal ne kadar sürer dönmeleri sence? bu belirsizlik huzursuz ediyor artik

Atama isi bitti en zoru oydu.
Isede biraz gec baslasak sorun olmaz ama erkende baslasak fena olmaz ben mart maasini adalet bakanligindan alacagimi dusunuyorum.

Guvenlik sorusturmasi uzun suruyor dediler 15 gunde bitti evraklar ankarada onayda oda uzun surmez herhalde

Göreve başlamanıza çok rahat 3-4 ay var. Allah yardımcınız olsun, adliyecilik zordur

Icimize su serptin iyi geldi. Guvenlik sorusturmasinada 3 ay surer diuolardi 15 gunde bitti

deha13

:) oLdu oLacak seneye başlardık o zaman.Bence bir an önce sonuçlanmalı ve önümüze bakmalıyız.Zaten ürküyoruz yok yeni rapor isticek yok bir pürüz çıkacak hergün endişeyle yaşamak zor.

Memurlar.nette biri dun baslamis oyle diyo bulundugu ile atanmis

Ben adalet bakanlıgına degil de icisleri bakanlıgına atandım ve gecen hafta persembe gunu is bası yaptim guvenlik sorusturması bizdede vardı bekleyen arkadaslar surekli telefon irtibat halinde olun yoksa uzatıyolar Kolay gelsin herkese

Ben hic biyeri aramiyorum 1 kez subat basi aradim aydini adamlar sorusturma bitti evraklar ankarada onayda dedi konu kapandi acelesi yok. Isimden memnunum geri donmek icin dilekce vericem onun stresi var yoruldum tayin olmaktan.

erdalakbay

Oncelikle hayırlı olsun ben de aydin Adliyesi'ne çalışıyorum ben 2014 1 yerlestirmeyle atandı sonuçlar ekimde belli oldu aralık 11 de başladık

Tesekkur ederim bilseydim evrak tesliminde ziyaret ederdim ne is yapicaz onun merakindayim. Ayrica ben mebte hizmetliydim bu yuzden muvaffakatta alinacak o yuzden benimki biraz daha uzun surecek bu arada aydina evrak teslim ettim ama çine ye atandim esasen.

Üst Alt