Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

Ben cuma gunu aradim bakanligi henuz evraklar ankaraya gelmemis haftaya gelir sanirim beklemedeyiz

Haber alan yada gelisme olanlar il olarak soyleseler aslinda ayni ilde olanlar icin daha iyi olur,acaba baskasini aramislarmi diye dusunmeyiz :)

Samsun merkez

Ama henuz evraklar gitmemis ankaraya onlar gonderecekler kismetse sonra bakacaz duruma

Arkadaşlar bende istanbul merkez Çağlayan adliyesine ata sın geçen hafta çarşamba aradım. Bazı kişilerin güvenlik tahkikatı yazıları gelmedi bazılarının geldi dedi 3 4 haftaya haber veririz demişti

arkadaşlar belirsizlik diye bir şey yok. Ben 3 yıldır çalışıyorum adalet bakanlığı bünyesinde. İşe başlamadan evrak işleri, güvenlik sorgulaması derken süreç biraz uzayabiliyor bulunduğunuz ile göre. Burda size düşen her hafta çarşamba-perşembe gibi başvuru yaptığınız komisyon kalemini arayıp bilgi rica etmeniz. hayırlı olsun hepinize.

Plumeria pardon ama kaç puanla atandınız büyükçekmeceye bende beylikdüzünde oturuyorum
2016 ekpss ye gircem merak ettim kaç ile girdiğinizi

Plumeria BEN LİSANS MEZUNUYUM ortalama bu civarlarda alırsam buralara atanırım diye düşünüyorum
tarihemi ağırlık verdiniz çalışırken hangi kısım sorularda daha zor paylaşabilirmisiniz lütfen
Plumeria ha bide çok özür dilerim szi rahatsız ediyorum ama bu puanı hangi alandan ne kadar yaparak aldınız paylaşabilirmisiniz

ERKİNSOY Normalde 60 soru 100 puan üzerinden 1 net x 0,66 üzerinden hesaplamalısınız ama bu standart sapmaya göre değişir.
Yani hangi konular daha daha fazla puan getirir bunu şu anda bilmek mümkün değil.

Benim Türkçe'de yanlış yada boş yoktu.
Diğerleri ortalama iyi gibiydi.
Az bir süre kaldığı için artık hangi konuya ağırlık vereyim diye düşünmek yerine
Bence az bildiğinize odaklanın hiç bilmediğinizi sallamak yerine boş bırakın

Bol şans

Ve kaç puanla atanacağınız; tercih yaptığınız yere kaç puanlarla tercih yapılmış siz onlardan daha mı iyi durumdasınız buna göre değişir.

Örneğin tercih yaptığınız yerlere hep 85 puan üstü alan kişiler tercih yaparsa siz 83 aldıysanız yerleşemezsiniz

Plumeria çok teşekkür ederim.siz soru dağılımınıda payaşmışsınız trih çok önemli gördüğüm kadarıyla
peki son olarak çalışma konusunda neler söyleyebillirsiniz
bu saatten sonra nelere ağırlık vermeliyim neler yapmalıyım bana yol gösterirseniz çok sevinirim..

ERKİNSOY bence ortaöğretim düzeyinden girecekseniz kalan zaman zarfında yapılacak en güzel şey soru çözmek deneme çözmek 1 ay boyunca günlük 400 soru toplam 12bin soru yapar

Arkdaslar beni aile mahkemesine mubasir olarak verdiler benle beraber atanAn diger arkadaslar savcilikta kaldilar nereye gidecebize atanmis oldugunuz adliyenin komisyon muduru karar veriyor temizlik yok cezaevinden gelenler yapiyor maas hakkinda henuz bilgim yok yemek kendi cebinizden simdilik bukadar sizde tez zamanda cagrilirsiniz ins, bu arada raporumda istihtam isaretli calisamayacagi alanlar bostu sikinti olmadi

Kolay gelsin,görevlere bakmıştım gerçi nasıl yapılıyor hiç görmedim ama umarım mübaşirliğe vermezler beni diye umut ediyorum,bende biraz özgüven eksikliğinden yapamam gibi hissediyorum.bakalım ne yapıcaz.ilk gün hesap açtırırlar felan deniyor,peek iş vermezler deniyor ama öyle mi ?

Evet ilk gun hesap isleriyle iilgileniyorsun mubasirliginde pek bi zor tarafi yok gibi gozukuyor

Arkadas memur hizmetli ataniyonuz zabit katibi veya mubasir degil.
Size hakimlik savcilik yaptirabiliyorlarsa mubasirlikte yaptirabilirler. Ben memur atandim mudurle gorustum mubasirlik yaparmisin dedi teklif bile ettirmem dedim. Konu kapandi. Siz neden bu kadar eziliyorsunuz daha baslamadan olmayacak islere kendinizi alistiriyorsunuz.

Erdal akbay Secme sansimiz oluyomu ki yapmam deme hakkimiz varmi ?

Ne olarak atandin listede mubasir yoktu dolayisiyla ya memursunuz yada hizmetli mubasirlik ne alaka.

Sevgili Arkadaşlar Bugun Beni Ankara Adliyesinden Aradılar Raporumda Eksiklik Varmış Çalışamayacağım Alanlarla İlgili Şimdi Raporuma İtiraz Ettim 15 Gün Sonra Yeni Raporumu Alıcam İşte Zaten İki Deyneği Zorunlu Kullandığım İçin Rapor Almada Zorlanmıycam İnşallah Kurumlada Görüştüm 1-2 Ay Zaman Vermişler Yeni Rapor İçin Nisanının Sonuna Kadarda Siz Diğer Arkdaşlar Aranır Ve İş Başı Yaparız İnşallah.Bilgi Vermek İçin Bu Yazıyı Yazdım ARtık Hepimiz Sıkılmıştır Aramaya Başladılar Yani

Üst Alt