Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim evet engelli olarak atanan arkadaşlardı ama hepsi büyükçekmeceye değil. Biri büyükçekmeceydi diğerleri Bakırköydü sanırım

Hüesyin abi sen antalya ya mi yerlestin
bende bu yıl sinava giricemde biraz bilgi verebilir misin

Internetteki kpss sayfalarini takip et.ben tarihte ve cografyada konu anlatimli calistim genel kulturde bol test cozdum, cikmis sorulara bakarsan az cok kafada bazi seyler belirir.

Spirinc Selamlar nasıl işinşiz başladınız mı acaba ortam ve maaş durumları hakkında bilgi verebiliyor musunuz? bende seneye düşünüyorum.

UZAKLAR Çok teşekkür ederim amin

Arkadaşlar eğitimde de hiç gözünüzün korkması gereken bir şey yok sabah 8buçukta oradaydım
Anlattı anlattılar.
Ben işitme engelliyim elinizdeki evrağı alabilir miyim anlattıklarınızı anlayamıyorum dedim ve verdi hakim.
Öğlende eğitim bitti şimdi Büyükçekmecede işteyim.
Akşam geç çıktığımızda işe gelmeyecekmişiz 2-3 gibi
Ama öğlende biterse işe gelecekmişiz.

Bilgilerinize :)

mansion Malesef Başlayamadım Çalışamayacağım Alanlar Boş Olduğu İçin Tekrar Rapor Çıkarıyorum İtiraz Ettim İşte Hastaneyi Bekliyorum. Tek Üzüldüğüm Heryere Gittim Sordum Bakanlığa Dahil Bura Boş Sıkıntı Olurmu Diye Yok Dediler , Şimdi Sıkıntı Çıkarıyorlar Yani Yazıkdır Yoksa 3 Ay İçinde Hemen Değiştirirdim

Spirinc abey oncelikle cok özüldüm ya inşallah halledersin
bende bu yil sinava girecem benim de calistirilmayan alani boş duruyo onlari doldurmam mi gerekiyo rapor tarihim Şubat 2016 surekli yaziyo yeniden mi almam gerekiyo mu

Benim özürlü damagim yok bide gözüm keretoplasti ameliyati var bununla ilgili nasil oluyo

tühh ya olaya bak gene uğraşmaca inşallah tez zamanda düzelir

Selam, öncelikle atanan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.
Çağlayan adliyesinden arananlar var mı?

Bozkurt_032 bu ay içinde ararlar diye bekliyorum bende, ama raporumda çalışamayacağı alanlar boştu bende, tekrar rapor isteyebilirler, belgeleri teslim alan memura sormuştum; sorun olur mu diye, bana bi sorun olmaz demişti. Bakalım bekliyoruz...

Hayırlısıyla Raporum Çıktı Pazartesi Tekrar Vericem İnşallah Fazla Uzatmazlar

Plumeria öncelikle hayırlı olsun. Size birkaç sorum olacak. Ben Antalya adliyesine atanmıştım şükür dün aradılar pazartesi işbaşı yapabilirsiniz dediler. Ben gaziantepten antalyaya gideceğim acaba 15 günlük izin hakkımı kullanabilir miyim? Bu konuda bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi???

Sanirim ayni ilce mi il tam bilmiorum icinde olanlar ertesi is gunu baska sehirekilere 15 gun sure verilir tasinma vs.isleri icin.bu konuda sanirim Ankara ici ile ilgili bir ornek verilmisti tam hatirlayamadim mesafe cok olmasina ragmen ertesi gun baslancak gibi.

tekrar merhaba bugun ben adana adliyesini aradım.ankaradan bir kişinin raporu için telefon açmışlar tekrar rapor alcakmış o arkadaş ve yetkili dediki o kişinin sonucuyla beraber gonderirler.Hadi uzun sürdü hadi alamadı biz onu beklicekmiyiz?

Merabalar. Bende konyaya atandım. Evraklar ankarada imzada bekliyormus.Henuz cagrilmadim. Elazigda oturuyorum. Abimler ispartada. Tedavi icinde uygun orasi. Orayi isteyebilirmiyim. napmam gerekiyor .yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden teşekkürler.

SphiNX sağol dostum bugun 2.gundu yerlerimiz belirlenene kadar adliyede dolanin gezin dediler.ilk gun yine hesapti kartti ugrastik bugun bostu cumaya tam anlamiyla baslicaz insallah

Atandığım kurum beni aradı.. Gel iş başı yap dediler ..çok şükür bu bekleme bitti.Elazığ adliyesine atandım.bekleyen arkadaşlarında en kısa zamanda Mutlu haber alması dileğiyle ...

Üst Alt