Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

baris tebrikler ,memur olarak mı atandin hizmetli mi ?
Elazığ atandiysa taşra atamaları başlamıştır , fazla bi zaman kalmadi demek ki. Bana da Ankara taşra atamadan nisan sonunu bulur demişlerdi.
Az kaldı ha gayret :)

Daisuke
Sağol kardeşim memur olarak atandım.Zaten evraklar imzada 1haftaya kadar inşallah hepsi sonuçlanır..Darısı başımıza inşallah 😊😊😊😊

Sabrın sonu selamettir ..😊😊

bir sorum var ben şu an üniversitede okuyorum ve ortaokul mezunu olarak ekpss ye gireceğim atamam nasıl olur

Sabır bu hafta kesin haber alırsınız..
Tercihler açıklanacak eğitim durumuna göre tercih yapacaksın o kadar basit..

Arkadaşlar bilgi için taşra atamayı arayın.Orda size gereken bilgiyi verir 0312 41463 14-15

istanbul çağlayan biraz önce aradılar beni , darısı diğer arkadaşlara

Perşembe günü aradılar Kahramanmaraş Afşin 15 gün içinde gel başla dediler hayırlısı olsun

Aynı şehire atandiysaniz vermeyebilirler ama ikamet ettiğiniz şehrin dışına cikarsaniz 15 gün veriyorlar

Ali_Gs
ben kayserideyim istanbula atandım, sanırım ikametime bakmadılar ondan oldu hayırlısı;)

GiNGeRSNapS
en fazla 6ay sürüyor sanırım bu soruşturma onlarda ararlar yakında

Son düzenleme:
Şehirdışından gelenler için 15gün aynı şehirdeyseniz aynı gün içinde..Ararlar bu ay içinde sıkıntı yapma gönlünü ferah tut 😊😊 bende hazırlık yapıyorum son günler artık.Engelli memur için kıyafet yönetmenliğinde değişik bir durum yok aynı sadece rahatsızlığından dolayı rapor alırsan terlik yada spor ayakkabıya izin var..
Hepimiz için hayırlı olsun...

İnşallah bu ay herkesi cagirirlar. Sorumu yineliyorum. Kimden bilgi alabilirim varmi bi fikri olan . konyaya atandım. Elazigda oturuyorum. Abimler ispartada. Tedavi icinde uygun orasi. Orayi isteyebilirmiyim. napmam gerekiyor . Bu arada herkese hayirli olsun..

Deniz
Atandıktan sonra bir defaya mahsus tayin isteyebilirsin dilekçeyle birlikte raporunu ekleyip bağlı olduğun il adalet sarayına vereceksin onlarda bakanlığa gönderecek ondan sonra istediğin yerde herşey uygunsa atarlar seni orda görevine devam edersin...

Hatta bu konuda istersen bakanlıkla bir görüş..Detaylı bilgi alabilirsin.iyi günler

Hayırlı olsun atanan arkadaslara darısı bızım basımıza cok sevindim sizler adına

baris

Teşekkür ederim . Yani tayin istegim olumlu sonuclanipta gidersem ispartaya emekli olana kadar orda duracam oylemi.

ömererdem
Insallah en kisa zamanda atanirsiniz sizde. Senelerce girdim ben vazgecmeyin sabredin ve azmedin sonunda emin olun kazanacaksiniz

Deniz

Tabiki atandıktan sonra emekli olana kadar kalabilirsiniz zaten engellinin isteği dışında tayin yapamazlar ...

Pazar günü gidiyorum arkadaşlar göreve insanın içinde acayip bir duygu var hem aileden uzaklık hemde yeni bir çevre ve iş..Yeni bir şehir ve kültürle tanışmış olucam ister istemez biraz endişe var..
Alışma durumu vs olacak..
İnşallah başka şehirlerde görev yapacak arkadaş memurlara Allah yar ve yardımcıları olsun..
2 sene önce de atanmıştım ve göreve başlamamıştım o dönemde şimdi gene atandım ve göreve başlıyacam Allah binlerce kez şükürler olsun ki bir daha nasip oldu..Başka şehirlerde görev yapan arkdaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa harika olur..
İlk iş günü vs fırsat buldukça yazmaya çalışacam ....

Selam, 1 hafta oldu başlayalı, Ankara'dan İstanbul'a geldim ve öyle 15 gün süre falan vermediler yer yok kalacak yerim yok diyorum izin istemek anlamında suratıma bakıyorlar ve memur olarak atandım katiplerin yanına geçici olarak burada kal diye söylediler aslında orada kalıcı olduğumu gayet iyi biliyorum evrak götür getir işi, pazartesi başladım Çarşamba günü dilekçe verdim Ankara'ya tayin için inşalla olur yoksa istifa edecem bunaldım eşyalarım arabada göçebe gibi yaşıyorum sadece şunu söylüyorum biz hayata 1-0 yenik başlıyoruz kimsenin umurunda değil gelmeden yerinizi ayarlayın be maceraya atılmayın aileniz neredeyse Oraya hemen tayin isteyin gerçekçi olmak lazım ayrıca 2259 tl maaş bilginiz olsun.

Tebligat eline ulaşınca 15 gün içinde göreve başlamalısın..Aradım konuştum oranın komisyon Başkan'ıyla gerekeni anlattım.Normalde geçen hafta gidecektim ama sağlığım nedeniyle pazartesiyse aldım.Kalacak yer sıkıntı belki Öğretmenler evi yurt va vardır İstanbul da Büyükşehir sonuçta ama pahalıdır..tayinin inşallah çıkar ama az sabret kardeşim acele karar verme atandın göreve başladın hemen pes etme mücadele et..
Senin şuanda yerinde olmak isteyen binlerce insan var...kardeşim sabret hele şu sonucun çıkana kadar ...tayinin gelene kadar...
İş hayatı zor haklIsın ama memursun ...ayrıca İstanbul'da çalışmak zor ve yorucudur çünkü iş yükü çok fazla...
İşinden memnun değilsen bulunduğun konum oradaki yetkiliyle görüş ve senin engeline göre iş ve odayı hazırlamak zorundalar kanunen sana tanınmış Hakkı'n..üzme ve sabret lütfen
Sağlıcakla kal

Bu hizmetli kadrosundan adalatteki memurluğa geçenler sizi aradilarmi komisyondankomisyondan bir biz kaldikkk

Arkadaşlar pazartesi iş başı yaptım 2 haftalığına Afşinden Elbistana yolladılar darısı bekleyen arkadaşlarıma

Arkadaşlar tayin isteyen oldu mu ?pazartesi istemeyi düşünüyorum ...

Mebte hizmetli olup memurluğu kazananları arayan varmı adalet bakanligindan

Antalya bir hafta oldu fiilen işe başlayalı,başka bekleyen var mı acaba ?

Artvin hala bekliyor.
Bu arada bir sorum olacak , tayin isteyen arkadaşlar , başvuru metnini yazabilir mi Rica etsem ?
Yani tayin isterken verdiğiniz dilekçenin tam metni , benim gibi bilmeyenler için faydalı olur

Şu dilekçe örneği varsa paylaşılsa çok iyi olur..Tayin istiyecem bende

Hizmetli kadrosundan memurluğu geçiş varmii

Hizmetlidennn adaletteki memurluğu geçen varmi

Üst Alt