Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

Bugün Adana Adliyesini aradım herkesin yazısı gelmiş sadece iki kişinin gelmemiş bu iki kişiden biride benim.Sizce sorunmu vardır anlamadım ama cok moralim bozuldu neden bir adliyenin komple gondermezler : ( Bilgisi olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim

Arkadaşlar Artvin adliyesi aradı , 3 güne ise başlıyorum
Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına .
Not : Şu tayin dilekçesinin örneğini yazın bi zahmet ya :)

Ve sonunda adana aradı pazartesi başlıyoruz çok şükür.hizmetli olarak atandım hizmetli arkadaslar ilk gunler ve yapılması gerekenler ile ilgili bilgi verebilirmi.

Hadi hayirli olsun. Antalya olarak ilk gunler hesap kitap isi vardi sonra 2hafta kadar bostuk biz

Rapor almaniza gerek yok raporunuzda calisabilir kismi isaretli ise sorun olmaz

Plumeria

Sen yerlestin calisyorsun galiba.kendin ise girerken nelerle ugrastin nasil isbaso yaptin biraz anlatirmisn

davut57 20. sayfada en ince ayrıntısına kadar anlatmıştım okuyabilirsiniz.

@GiNGeRSNapS

82 puanla hizmetli olarak atandım.

@Plumeria

bilginiz varmı bilmiyorum ama ben su anda hizmetli adayıyım peki bu tercihlerde memurluk secebiliyormuyum yoksa adaylıgın kalkmasımı lazım siz veya bilgisi olan bir arkadas yardım edebilirmi?

kardeş,tayin için dilekçe vermiştim 15 gün içerisinde sonuçlandı ve istediğim yer çıktı,inşallah burası hayırlı olur benim ve aynı durumda olanlar için,

Mrb onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum bide siz daha tecrubelisiniz.lutfen cvp bekliyrm

Arkadaşlar tayin dileçemi reddetmişler. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
''henüz asaletinin tasdik olmadığı , yasada aranan süre şartının gerçekleşmediği anlaşıldığından '' diye .
Bizim asalet tasdiğini beklememize gerek yok diye biliyordum

Salmanctr

2014 ilk atamada 1000 kişi atandı ki bu yıl daha fazla 1000-1500 olucak diyorlar inşAllah 2014 ikinci atama 75 e kadar düştü, sizin umudum yok demeniz saçma ve yanlış o puana ilk atamada atanırsınız olmadı ikinci atamaya kesin atanırsın bunu sürekli sürekli söylemenin anlamı yok ki bu sayfada sürekli paylaşıldı yazıldı çizildi ve alakasız bir konu içine böyle yazıyorsun..umarım açıklayıcı olmuştur..

Daisuke nereye atanmıştın,aslında reddedilmez süreç uzar kaç ay olmuştu atanalı ve memur adaymısın kardeş,

blackandwhite

Artvine atandım. Adayım .
Reddedilmemiş. muvafakat vermiyoruz diyip Ankara'ya göndermişler yazıyı , yanlış anlamışız. yani. Nıhai sonuç değilmiş henüz.
Buranın komisyon başkanıyla görüştüm tayin alanlar dahil hiç kimseye verilmemiş şimdiye kadar muvafakat :)
15 gün önce iş başı yaptım . halen adliyedeyim , icra dairede.

ufak bir tecrübe aktarayim;
Arkadaslar ben hizmetli olarak adana adliyesi ne atandım. yaz kıyafet uygulaması olmasına rağmen ilk hafta sürekli takım elbise ile gittim ilk izlenim çok önemli. kendi çapımda q klavye bilgim olduğunu görüştüğümüz herkese söyledim. ve hizmetli olmama rağmen zabıt katibinin yetkisinde görev verildi uyap şifresi alındı.on buroda tevzi işlemleri gerceklestiriyorum.sınıfınız ne olursa olsun birakacaginiz izlenim ve kuracaginiz dialog çok önemli arkadaşlar.

Ilk izlenim diyaloglar gerckten de onemli.birde bilgisayar kullanimi

Tayin talebim gerçekleşti arkadaşlar. Ankara Batı Adliyesine nakil oluyorum.
Darısı bekleyen tüm arkadaşların başına

Smilemisty

Teşekkürler
Başladım , 20 gündür Artvindeyim . İlk geldiğim gün dilekçemi verdim , bugün de atama yazım geldi

arkadaşlar 3 aydır iş başı yapmış bulunmaktayım ilçede çalışıyorum tayin hakkımı kullanacam da dilekçe mi dirakmerkez komisyona mı yollayacam yoksa şuan çalışmakta bulunduğum icra müdürüne onaylatmam lazım mı, müdür pek onaylayacak gibi değil baştan belli etti bunu, ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz??

arkadaslar hepinize hayırlı olsun hizmetli olarak atanan arkadaslar agır engelli raporlu yada tekerlekli sandalyeye sahipseniz sizlere elbette getir götür işi yaptırmazlar herkesin durumuna göre iş verilir. üzülerek söylemek zorundayım görevde yükselme sınavı diye bir sey yoktur olsa bile sadece 1 yada 2 kişi alırlar onlarda kimin olduğu bellidir.

sinemberilozdemir kardeşim öyle ben tekerlekli sandalyedeyim orası olursa zorlanırım vb seyler memurlukta olmaz sizin bir yerden baska bır yere atanmamız ıcın en az 2 yıl o kurumda çalışmış olmanız gerekli sizin için en guzel yoL kuruma yakın bir yerde ev tutmak olacaktır.öteki türlü inanın zor olur bilgilerinize

Diğer arkadaslarım ise atandıkları yeri arasınlar ne zaman başvurabiliriz diye sorsunlar zaten komisyon toplanır ve sizi ararlar o zaman da görevinize başlarsınız

amirler bu konuya pek sıcak bakmazlar o yuzden siz kurumunuza bağlı atama ve tayin birimini arayarak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğreniniz

selam kardeşim benden sana tavsiye sen sadece sana verileni yap ben şunu biliyorum ben bunu biliyorum deyip atlama herşeye takım elbise olayı falanda hikaye mesai arkadasların nasıl giyiniyorsa sende o şekilde giyin. zabıt katipliğinde şifre falan vermişler iyi güzelde bu sana extra yük getircektir.( bir kaç ay sonra görüceksin)

güzel kardeşim telefonda senı aradılar mı sen 15 gün içinde görev yerinde olup işe başlaman gerekir sakın ola bak kurumda şunu biliyorum bunu biliyorum deme ilerde hepsi sana kalır

mrb sinem sen benım kanaatimce santralde goreve baslarsın memur olsaydın bılgısayarın olurdu bilgisayar sertifikası işe yaramıyor santralde otur keyfine bak evrak işine bulaşma hayırlı olsun

komisyon dilekçenizi verebilirsiniz demişti ama müdürün onayını alıp almam konusunda birşey demediler.ben müdürden habersiz kendim fiziki olarak dilekçemi yollamayı düşünüyorum . uygun olur mu ki ?

arkadaşım yeni bir gelismmi Ataman hayırlı olsun kaç puanla mezuniyetin orta ögretim mi size hayırlı olsun banada yardimci olur musun bu yıl girdik önümüzdeki ay tercih inşallah hoşçakal

priya

Ben atama onayını aldım Ankara'ya döndüm bu hafta. Siralamayi anlatmaya calisayim.Önce yazı işleri mudurunuzle gorusun. Yanında çalıştığınız adamın sizi gondermiyorum deme hakkı yok.
İlçede çalışıyorsanız , merkez komisyona dilekçe gidecek. Dilekceniz Yazılacak , yazı işleri Muduru imzalayacak , savcıya imzalatilacak , uyapa tarandiktan sonra bitti. Bende ilçede icrada çalıştım , dediğim gibi kimseden izin almadim. Muhtemelen merkez komisyon muvafakat vermeyecek. Olumsuz gorus bildirecektir. Ama hikaye , kararı verecek olan Ankara. 15 gün ilçeden ile karar suresi , 15 gün oradan Ankaraya.

Daisuke

hayırlı olsun inşallah. bende ilçedeyim hemde icrada , ama şuan adliyeden bağımsız olarak hükümet konağındayız. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkur ederim. çok yardımcı oldunuz . şuan temmuz atamasını bekliyorum teknik kadrom açılırsa geçmek için eğer açılmasa tayin hakkımı isteyecem nasıl bir yol izlemem gerektiğikonusunda hiçbir fikrim yoktu sağolun.. tekrar teşekkür ederim..

priya Yanliz bu söylediklerim su şartlarda geçerli ; Ekpss ile lise düzeyinde engelli memur olarak atandim. Atama yönetmeliğindeki Ek 1 maddeye dayanarak ilk tayin hakkimi istedim. Ek kadro , ilave atama gibi durumlarda yönetmelik değişirse , buna göre hareket edin , yanlış yönlendirmiş olmayayim.

Üst Alt