arkadaslar hepinize hayırlı olsun hizmetli olarak atanan arkadaslar agır engelli raporlu yada tekerlekli sandalyeye sahipseniz sizlere elbette getir götür işi yaptırmazlar herkesin durumuna göre iş verilir. üzülerek söylemek zorundayım görevde yükselme sınavı diye bir sey yoktur olsa bile sadece 1 yada 2 kişi alırlar onlarda kimin olduğu bellidir.
sinemberilozdemir kardeşim öyle ben tekerlekli sandalyedeyim orası olursa zorlanırım vb seyler memurlukta olmaz sizin bir yerden baska bır yere atanmamız ıcın en az 2 yıl o kurumda çalışmış olmanız gerekli sizin için en guzel yoL kuruma yakın bir yerde ev tutmak olacaktır.öteki türlü inanın zor olur bilgilerinize
Diğer arkadaslarım ise atandıkları yeri arasınlar ne zaman başvurabiliriz diye sorsunlar zaten komisyon toplanır ve sizi ararlar o zaman da görevinize başlarsınız
amirler bu konuya pek sıcak bakmazlar o yuzden siz kurumunuza bağlı atama ve tayin birimini arayarak nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini öğreniniz
selam kardeşim benden sana tavsiye sen sadece sana verileni yap ben şunu biliyorum ben bunu biliyorum deyip atlama herşeye takım elbise olayı falanda hikaye mesai arkadasların nasıl giyiniyorsa sende o şekilde giyin. zabıt katipliğinde şifre falan vermişler iyi güzelde bu sana extra yük getircektir.( bir kaç ay sonra görüceksin)
güzel kardeşim telefonda senı aradılar mı sen 15 gün içinde görev yerinde olup işe başlaman gerekir sakın ola bak kurumda şunu biliyorum bunu biliyorum deme ilerde hepsi sana kalır
mrb sinem sen benım kanaatimce santralde goreve baslarsın memur olsaydın bılgısayarın olurdu bilgisayar sertifikası işe yaramıyor santralde otur keyfine bak evrak işine bulaşma hayırlı olsun