Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

Ben Diyarbakırin ilcesine atanmistim memur olarak 8 şubatta güvenlik soruşturmasi bitmişti ve evraklar ankaraya yollanmışti geçen hafta salı pazartesi gel başla dediler ,dün gittim giriş falan yaptılarl komisyondaki mudur beni icra dairesine verdi, iş olarak gittim oradaki müdire hanım çok yardımcı oldu evrak işi yapacam kayıt falan herhalde , kalacak yerim yok diye dört günlük izin verdiler sağolsun benim işlemler bu şekilde, ha bide bir yıla kadar buradasın dimi diye sordu bende ona belirsiz cevap verdim şuan öyle bir fikrim yok dedim bu şekilde. Kendi bolumum gibj değil ama inşallah alışırim

Antalya dun aramistim evraklar halen gelmedi bekliyecegiz dediler, Ankara bakanligi aradinizmi olmazsa bir arayin dediler ama,aramadim.basliyanlara hayirli olsun.

Ankara Onaylandı Dediler Banada Bugun İşte Raporda Sorun Olmasa Başlıycaktım

Spirinc konya adliyesi ne baslayan arkadasinda calistiramayacagi alanlar bostu neden iki farklı uygulama acaba

Spirinc daha önceki mesajlarda arkadaşlar bi belge teslim etmişlerdi , çalışamayacağı alanlar boş olan raporlar için , verilen işleri yapabilir diye , siz o evragi vermismiydiniz ?

Ben ANTALYA adliyesine atanmıştım.aradım Ankara'yı geçen hafta onlarda şuan onay aşamasında daha sonra kazandığınız adliyeye göndereceğiz dediler. Tahminen ne kadar sürer dedim nisanın sonu olmadan başlarsınız göreve dediler.

Peki arkadaşlar atanmadan sonra işe başlama süresi 3 ay falan Zaman geçiyor bu süre içinde maaş alınıyor mu yoksa alınmıyor mu.

Kayaya maas alamazssın bekledigin surede ise ne zaman baslarsan primin o gun dolmaya baslıyor ben 18inde basladım o ayın maasını alamadım ertesi ay cift maas aldim 14unde baslasan maas alabiliyorsun...

Arkadaşlar merhaba, bugün çağlayan adliyesinden aradılar. Engelli raporum bakanlık tarafından
Rededilmiş. İstihdam bölümü, çalışamayacağı alanlar ve raprorun sürekli olması istendi. Atanan ve başlayan arkadaşlar sorum sizin raporlarınızda bu bölümlerde ne yazıyor? Ayrıca raporunuzuhangi hastaneden aldınız? Yeni raporumu üniversite hastanesinden alacağım. Üniversite hastanesinden alacağım rapor kabul edilir mi? Bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

İstanbullu.

benim raporumda da sadece istihdam kısmı işaretli raporum atanınca yeniledim önceki raporum sürekliydi bu sefer 2 senelik verdiler ama sorun olmaz dediler bende daha haber bekliyorum

GiNGeRSNapS

Ben Artvin'e atandim , daha evraklar bile gelmemiş Ankara'ya . Daha gelecek, kontrol edilecek , yazısı yazılacak , bu ayda yalan oldu bence benim için...

@Daisuke Sanırım benim içinde öyle ADANA ya atandım ankarayı aradıgımda başka bi numara veriyolar ona bakan bile yok:S

GiNGeRSNapS evrak sayi numarasini aldinizmi durumu ogrenmek icin baski kurun pasif kalmayin ben subatta basladim ise benim bakanlik icisleri ama prosedur ayni adalet bakanligiyla guvenlik sorusturmasi falan filan surekli telefon acin kolay gelsin

@cardozoakif61 Karşımızda bizi kaale alan bir kişi olmadıgı için surekli arasakta klasik bir cevap alıyoruz..BEKLİCEKSİNİZ..

GiNGeRSNapS kac aydir bekliyorum bimere Şikayet edecem de bak bakalım nasıl davranıyolar ben unide okurken kredi bursa donmesi icin ugrastim adamlar bana bu muhur patates rapor sahte falan dediler bimere 1 yazdim 1 hafta sonra onaylandi mektubu geldi bunu ornek icin soyledim ;) hatta yeni bir birim acildi cimer (bimerin cumhurbaskanı versiyonu) onada yazacam de

Arkadaşlar merhaba,
18 Ocakta evraklarımı teslim ettim
Bugün (6 Nisan) aradılar yarın başlayın hayırlı olsun diye.
Büyükçekmece adliyesini kazandım evrakları bakırköy komisyona teslim etmiştim yarın da oraya gidecekmişim.
Gerekli olan şeyler yapılacak sanırım.

Yarın gelişmeleri size de aktarırım.
Darısı bekleyenlerin başına
Ayrıca kazanmak isteyenlerin başına.

Teşekkürler arkadaşlar.
Raporum 2010 yılında işkur için alınmıştı
Çalıştırılamayacağı alanlar kısmı doluydu.
Memr istihfamı için olması gerekebilir ama bunu alalım sorun olmazsa yenisine gerek yok ararız dediler.
Raporum kabul edildi sıkıntı çıkmadı ama ben srada yeni rapor aldım belki sorun çıkar diye. Oranım 52ydi artık 59

Plumeria tebrik ederim. Allah utndırmasın.
Sitede yeniyim ben. Eğitim durumunuz neydi ?
Hangi birimde işe bşldınız ?

Lise mezunuyum. Üni Adalet okuyorum.
Adliyeye gittiğimde yaşadıklarımı aktarıyorum;

Önce komisyona gittim bakırköye.
Yaklaşık 10kişiydik.
Herkesin gelmesi beklenildi.
Sonra bir salonda formlar imzaladık.
Adalet personeli kimliği vs verildi. (Vesikalık fotoyla gidin yoksa daha sonra tekrar gitmeniz gerekir)
İzin günlerimiz, rapor vs nasıl oluyor bunlar anlatıldı.
Atandığınız kuruma gidip görevinize başlayabilirsiniz bugün başlarsınız denildi.

Büyükçekmeceye atanmıştım gittim.
Orada da bazı formlar hazırlandı ve bankadan hesap kartı istenildi maaş yatması için.
Bende diğer iş yerinden vardı istenilen bankaya ait. O yüzden tekrar almama gerek kalmadı hesap nomu verdim.
Bugün geç oldu yarın 8:30da başlayabilirsiniz görevinize dediler.

Ertesi sabah gittim.
Yazı İşleri müd. İle görüştük.
Daha önce nerede çalıştın vs.
Sonra 2saat kadar bekleme salonunda bekledik 1 arkadaş daha vardı.

Yazı İşleri Müdürü bizi Cumhuriyet Başsavcısı vekiline götürdü o da sordu Nerede çalıştınız deneyiminiz vs.
Ben hukuk bölümünde çalıştım icra pro vs kullanabiliyorum o yüzden cbs vekili bana "senin tecrüben olduğu için seni kayıt -tevzi bürosuna alalım. Uyap programını kullan dedi.
Gittim bir kişi neyi nasıl yapacağımı gösterdi ve akşama kadar brn yaptım o izledi.
İş çok güzel. Benim eski iş yerimde iş yüküm çok fazlaydı burada da fazla tabi ki ama tek bir konu sana ait yani 1 işi bir çok kişiye paylaştırmışlar yapacağın şey hep aynı şey olduğu için kolay geldi bana ve sistemi de biliyorum zorlanmadım.
Yarın tek olacağım.
Ofiste 8kişiyiz 1 müdür 5zabıt katibi 1 evrak sorumlusu ve ben.
Hepsini de çok sevdim.

Servis var ama benim eve yok.
Yemek kartı veriliyor normalde 7lira ama bize kartla 3 lira ve baya yemek çıkıyor
O gün makarna çorba Mantarlı tavuk sote salata vardı.
Çay su vs hep ücretli.
Başka sorunuz olursa iletirsiniz.

Sevgiler.

Hayırlı olsun Allah kolaylıklar versin.
işitme engeliniz çalışmanıza mani değil dimi, çalıştığınız kurumda sizi zorlamadı bu konu?
Ofis arkadaşlarınız vs ile yazışarak mı anlaşıyorsunuz?
Allah bizede nasip eder inşallah.

asadas05 dudak okuyarak anlaşabiliyorum o yüzden sıkıntı olmuyor genelde..

Teşekkür ederim amin

Plumeria

Ben de iki senedir bankada çalışıyorum umarım orada yaptığım işle alakalı bir iş verirler de faydam dokunur

Olmasın diye dua ettiğim an geldi :(
Malesef ki 1,5 ay kadar eğitim olacakmış formaliteden dediler ama eğitim sonuçta
Ve burada değil Bakırköyde :(
Sonrasında sınav olacakmış.
Yarından itibaren eğitime gideceğim şu an işime devam ediyorum.
Karazeybekc Ben Hukuk bölümünde Adli işler Uzm.Yardımcısıydım
Yani kullandığım program yada diğer işler hukukla alakalıydı
Bankayla ilgili bir işlem olabilmesi Adliyede biraz zor ama umarım olur.

Üst Alt