Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'na atandım. Şimdi ne yapmalıyım?

adalet bakanlığına ataması gelen var mı arkadaşlar 2 ay oldu hala bi arama yada bilgi verme yok

Selam arkadaslar bakanligi aradik ses seda yok henuz evraklar bize gelmedi diyorlar

Vallahi bilemedik kardes ne zaman bitecek nolcak belli degil tercihlerden sonrami 3 4 ay

Yoksa evraklari verdikten teslim ettikten sonrami 3 4 ay suruyor

Meselenin ozu sanirim bayagi beklenecek gibi gorunuyor Hayirlisi olsun ne yapalim.

Ahmet kardes sen adliyedemi calisiyorsun

Ocak 10 da teslim ettik bunun ustune 3 4 ay oylemi

Lise arkadaşıma sordum oda e kpss ile atandı adliyeye. Kardeşim benim 4 aya yakın sürdü dedi sonra da son zamanların tadını çıkart gezip tozmak bak deyip ilave etti 😂😂 şu aralar bende öle yapıyorum

Ben aradigimda 2.asamada dediler 20 gun sonra bir daha arayin. Olumlu yada oumsuz mutlaka aricaz dediler surekli de aramanin alami yok ta,keske bir tarih verseler iyiydi bu suredebir memlekete gidip gelirdim :)

Bende bu sene gireceğim sınava önlisans dan ve adalet bölümü mezunuyum. Şimdi ben icra memuru olarak mı tercih yapacağım yoksa sınav ve diplomaya göre kendileri mi ilgili bölüme atıyorlar?

Önceden icra memur olmak için evet kamu mezunu olmak gerekiyordu. Ama artık asadece adalet mezunu olmak yeterli o yüzden merak ettim. cardozoakif61

Selam arkadaslar aranan arkadaslar varmi yokmu noldu bu isler biranonce sonuclansada baslasak artik

Sabir tasina donduk catlatmasalar artik

Arkadaslar irtibat halinde olalim enazindan surecten herkesin haberi olur

Arkadaşlar ben Antalya Adliyesine atanmıştım bugün komisyonu aradım durumdan haber almak için Soruşturmanız bitti emniyet evrakları bize gönderdi bizde yazınızı Adalet Bakanlığına gönderdik dediler.Bakanlıktan haber gelince biz sizi arayacağız dediler. Tahminen ne kadar sürer aramanız dedim. Biz belli bir tarih veremiyoruz bakanlığın bizi haberdar etmesine bağlı 1 ay da olur 1 aydan az da olur dediler.Kısacası 1 1,5 aya iş başı yaparız inşallah.Şimdiden herkese hayırlı olsun

Bugun aydin adalet komisyonunu aradim bi kac gun icinde bekliyoruz dedi. Bakanliga gonderileli cok oldu bu siralar haber gelir biz ariycaz dedi

Selam arkadaslar varmi bir gelisme nedir son durumlar bellimi aranan oldumu

ALLAH razı olsun en kısa zaman da hepiniz başlarsınız inş.

@ahmetuslu

Görevinizin ilk gününü de bizimle paylaşır mısınız?
Nasıl geçti neler yaptınız ne olarak atanmıştınız ne iş verildi vs. gibi

Teşekkürler.

Az önce bakanlığı aradım evraklar yeni ellerine ulaşmış 20 gün sonra falan komisyonlarınıza göndeririz dediler

Üst Alt