Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanma sürecine dair deneyimler..?

duyuruya hala çıkmadı. geçmiş yıllardaki duyurulara ve istenen belgelere bakıyorum. istenen belgelerin nasıl olduğu çok muallak.
taahhüt formu var. orada birim adı, ünvanı ve görev tarihi yazıyor. İyi de ben 12 yıllık memurum. birim adına son kurumu yazacam. görev tarihine ne yazacam?. ilk atandığım tarihi yazsam, birim adı ile örtüşmüyor. tayin olduğum tarihi yazsam o da çok yeni.

MAHALLE - KÖY
CİLT NO
AİLE SIRA NO
SIRA NO
VERİLDİĞİ YER
VERİLİŞ NEDENİ
KAYIT NO
Taahhüt formunda bu bilgiler isteniyor. İyi de bu bilgiler ne yeni kimlikte ne de e devlet nüfus kayıtta var. yok yani. eski kimlik bilgileri bunlar.

Hâlâ yayınlanmadı duyuru. Arıyorum ulaşamıyorum. Konuya ilişkin yeni bir bilgi edinen var mı acaba?

Az önce Facebook sayfasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına atanan bir arkadaş yapmış olduğu telefon görüşmesi sonucunda istenilecek olan evrakların Cuma günü siteden duyurulacağı bilgisini almış. Güzel bir bilgi diye düşünüyorum. Sona doğru ilerliyoruz :))

İstenilen evraklar açıklandı. Kontrol edin lütfen

Evraklar açıklanmış çok şükür ama kafa karıştıran çok şey var. Sanırım direkt Ankara'ya gidip teslim etmemiz gerekiyor🤔

Ben de öyle anladım. Posta adresi vermemiş kargoyla gönderenler için ekstra bir bildirge yapmamış. Belgelerle birlikte mesai bitimine kadar gelinmesini söylemiş. Ankarayı arayıp konuşan var mı?

Elden teslim edilmez çoğunluk postayla gönderecektir. (ADRES VERİLMEMİŞMİ)

ÖSYM Başkanlığı tarafından 17.02.2022 gerçekleştirilen 2022 EKPSS/Kura ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Kura Usulü ile Yapılan Yerleştirme sonucu Bakanlığımız kadrolarına atanmaya hak kazanan personelin atamalarının yapılabilmesi için, 2 nci sayfada belirtilen dilekçe ve belgelerle birlikte Bakanlığımız Personel Genel Müdürlüğüne (İlk Atama Şubesi; Eskişehir Yolu Söğütözü Mahallesi 2177 Sokak No: 10/A Çankaya/06510 ANKARA) 25.03.2022 tarihine (mesai bitimi) kadar başvurmaları gerekmektedir.
burada anladığımız evrakları elden teslim edecez.
3 adet iletişim numarası var. üçünü de sabah 9 dan beri arıyorum. Açan yok.
İstenen evraklara dair bilgiler çok kısıtlı.
E devlet çıktısı sicil belgesi geçerli mi değil mi?. askerlik durum belgesi e devletten geçerli mi değil mi?.
sadece diploma için e devlet geçerli demiş. diğerleri için öyle bir bilgi yok.

Jozefim

E devletten alınan belgeler geçerli. Belgelerin aslı sizde varsa fotopokisini çekersiniz. Direkt değil postadan yollanıyor belgeler diye biliyorum.

Ben sabaha biletimi aldım belgeleri teslim etmek üzere Ankaraya gidiyorum.Çünkü bu metinden anladığım elden teslim üzerine. “Belgelerle birlikte mesai bitimine kadar başvurmaları gerekmektedir.” den kargo bildirisi anlayamıyorum. Yarın gelişmeleri size de haber veririm arkadaşlar.

Arkadaşlar ben belgelerimi teslim ettim bakanlığa. Oradaki görevli kişi kargoyla da gönderim olabiliyor dedi. Gelemeyecek durumda olanlar varsa bilginize. Şimdi bizim yapacağımız hiçbir şey yok değil mi? Sadece bekleyeceğiz belge tesliminden başka yapmamız gereken bir sorumluluk yok?

sisifos

Evet kargo ya da elden teslim oluyor. Belgeleri verdikten sonra kurum belgelerinizi kontrol edip sizi arayacak çalışmanız için tarih verecek.

Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim var olun.

aile sosyal hizmetler bakanlığına ulaşmak mümkün değil.

Arkadaşlar muvafakat ile geçiş süreci ne kadar sürer bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar, Aile bakanlıgından tebligatı gelen var mı ?

aunen arkadaşlar haber alabilen veya bir gelişme olan yok mu? ben bilgi almak için aradım ama ulaşamadim

Henüz yok hocam. Bayram sonrası dönecekler diye düşünüyorum. İnşallah öyle olur belirsizlik yorucu.

Evet katılıyorum. Umarım öyle olur teşekkürler

Bu gün 2-3 tane arkadaşımız arandıklarını işe başlamalarını söylediklerini söylediler. Yavaş yavaş hepimizi arayacaklardır artık

ay çok sevindim,hadi inşallah bir an önce ararlar. Burdan haberleşelim arkadaşlar

Tebligat gelecegini söylemişti personel genel müdürlügündeki memur.. Arayacaklar mıymış?

Son düzenleme:
arkadaşlar bu hqftada neredeyse bitiyor haber alabilen oldu mu

Ben hâlâ haber alamadım hocam. Gelişme varsa bildirirseniz çok iyi olur arkadaşlar.

Bir gelişme olursa buraya yazalım arkadaşlar lütfen

Üst Alt