Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına atanma sürecine dair deneyimler..?

Atandığım il Müdürlüğünü aradım bir kaç kişi sisteme düşmüş. Benimde adımı ve telefon numara mı aldılar. Adım sisteme düşünce arayacaklar. Siz de durumlar nedir arkadaşlar

ben onu atamalar ilk belli olduğunda yapmıştım adimi ve numaramı almışlardı fakat arayan olmadi. birde tayin dilekçeleri olayi var hangi müdürlüğe düşeceğimizde belli değil

Arkadaşlar başlayan aranan ya da tebligat gelen oldu mu? Muvafakat alacak olanlar da dahil

Bende de bir gelişme yok. Ya ne zaman göreve başlayacağız biz? Kaç ay oldu… Ayrıca ilçe de belli değil ev bakmak istiyorum ama elim kolum bağlı. Ankaraya mı gidip sorsam tekrar bir yanıt alabilir miyim sizce? Telefonlara cevap alamıyorum çünkü..

Bayramdan sonra gelir diye bekliyordum ama yok, telefonla da ulaşamıyorum

Kaç haftadır arıyorum Ankara'ya ulaşmak imkansız. Hala bi haber ses seda yok. Ankara'ya gidip sorup öğrenmek gibi düşüncem var

bende asla ulaşamıyorum,belirsizlik yorucu yolumuza bakamıyoruz

Aranan ya da Tebligatı gelen.. herhangi bir gelişme olan var mı ?

bakanlığa ulaşıp bilgi alabilen oldu mu arkadaşlar

Telegram grubu mu var hocam? Link paylaşabilirseniz sevinirim.

arkadaşlar ben telegram kullanmıyorum bu nedenle lütfen buradan haberleşmeyi bırakmayalım gelişme olan paylaşsın rica ediyorum

Bugün aradım bakanlığa ulaştım. Bana 420 kişiden 80 kişinin atandığını geri kalanlarında her hafta 50-60 kişi olacak şekilde peyder pey atanacağını toplamda 1,5 ay gibi bir sürede tamamlanacağını söyledi.

Arkadaşlar, atamayla ilgili bir gelişmesi olan, göreve başlayan var mı aranızda ?

2022 sınavı ile atamalar yapıldımı ki yapılmadı diye biliyorum birde ben normalde hep ortağretimden giriyordum öğrenimim devam etiği için 2022 sınavına ilk defa lisanstan girdim sosyal hizmet lisans mezunuyum sıtajdı vs pek çalışamadım bu seferki sınava 65 puan aldım Nisan'daki sınavdan ortağretimden tabi daha yüksek alıyordum hep az farkla kaçırdım sağlık olsuna lisanstan daha az puanlada atandığını öğrenmiştim muhtemelen bu puana olmazda 2024 için soruyorum atanmak için kaç binde ve kaç puan aralığında olmalıyım bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok mutlu olurum

Arkadaşlar 17 Şubat atamasıyla atanıp hala bekleyen var mı?

İBB'e atananlar hala başlatılmadı. İBB sona mı kaldı yoksa başka başlatmayan kurum var mı diye merak ediyorum.
Böyle beklemek çok yıpratıcı. Allah tüm bekleyenlerin yardımcısı olsun.

@mert531 Aile ve sosyal politikalar bakanlığında hala iş başı yapmayanlar var . Hagb kararı olup , adli arşiv kaydı olup hatta adli arşivini sildirmiş kişiler bile beklemede. Hukuk komisyonu inceleyecek diyorlar , Tarihte verilmiyor.

Üst Alt