Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ailenizle ilişkileriniz nasıl?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
SEVGI DOLU BIR YUVANIN OZLEMINI CEKIYOR MUYUZ?
EVET ARKADASLAR GERCEKTEN AILEMIZLE ILISKILERIMIZ NASIL?
evımızde mutlu muyuz, yoksa her aksam hava karardıgında "bugun bırseyler olsa da eve gec gıtsem" dusuncesıne mı sahıbız?

Ailemle aram çok iyidir.Hatta gün sonunda eve gideceğim için çok sevinirim.Çünkü sansürsüz doğal konuşmaların yapılacağı en başta aile ortamıdır bence.Bu demek değilki her konuda uzlaşıyoruz.Ama rahat bir tartışma ortamını paylaşarak asgari müşterekte buluşuruz her zaman.Bilrim ki beni en içten ve çıkarsız severler,tabi bende...

schatzzzım canım arkadaşım :) ; haksız yere kimseyi suçlamayacağını bilmeme rağmen, konu baban olunca; bu konuda sana katılmıyorum. senin de dediğin gibi olayın iç yüzünü bilemem :roll: ama biraz daha ılımlı olman lazım bence babana karşı :?

evet arkadasım acını cok ıyı anlıyabılıyorum benımde sakat kalmamda en buyuk sorumluluk aıleme aıt... ama sonucta onlar bır aıle bence ofkenı yenmeye calıs senı anlıyabılıyorum... bende gecmıste aılemı cok suclmaıstım bu yuzden ama sonucta ınsanlar dustugunde yıne tek el uzatan aıle oluyor

Ben arkadaşımı anlıyorum daha doğrusu anlamaya çalışıyorum...
Sen haksızsın diyemem çünkü neler yaşadınız hiç bir bilgim yok hakan sen akraba evliliğinden bahsediyorsun ama arkadaşın derdi daha başka daha ağır bence :cry:

benım sakat kalmam akraba evlılıgınd3en olmadı PELİN aılemın doktor mutlaka bu ıgneyı yaptırın yoksa cocugunuz sakat kalacak demıs ben bırbucuk yasında ıken erkek kardesıme yaptırmıslar bana yaptırmayı ıhmal etmısler.. ve bu durumdan 3 ay sonra sakat kaldım.. ama su varkı aıleme ofke ve kın duymuyorum.. butur seyler le beslenen yurek her zaman ofke uretır.. bugday makınesıne ekmeklık un cıksın dıye bugday verdıgınızde hep ekmeklık un cıkarır yurekte boyledır.. ofke kınle beslersen sana bunu verır sevgıyle beslersende aynı sekılde sevgı alırsın. sonucta ölumlu dunya ama affedılmeyecek hatalarda vardır... bunu sadece yasayanlar bılır

schatzzz merhaba...
öncelikle geçirdiğin olayı bilmiyorm senle hiç sohbetimiz olmadı....özür dileyerek biraz bu konuda yorum yapmak istiyorum haddimi aşarmıyım bilmiyorum....
ama bu kadar kin ve nefret gütmemeni diliyorum..hayatın kısa olduğun biliyosun...kimse evladını bilerek ateşe atmaz....bir anlık dalgınlık bir anlık dikkatsizlik insanın hayatına mal olabiliyor...allahın yazgısı olan bir şeyi değiştiremezsin...baban veya annenin dikkatsizliği...veya sokaktan geçen bir adamın çarpması....olacağa ve öleceğe çare yok....!
bence biraz törpüle kendini babana karşı...
yarın birgün babana birşey olursa alalh geçinden versin boynuna sarılamamanın baba diyememenin pişmanlığını yaşarsın...AMA GİDEN GERİ GELMEYOO!İŞ İŞTEN GEÇİYO....

Hakan anlıyorum seni dediklerinede son derece katılıyorum arkadaşım ne ekersen onu biçirsin sevgi yada öfke birazda bize bağlı bu arkadaşım.
Şirin abla sana hak vermemek mümkün değil.Kaderimize yazılmışsa bu bir kere öyle veya bböyle olur.Anlık bir hatanın bedelini yıllarca çok ağır ömrümüz boyunca öderiz.Ama kin ve nefret du birilerini suçla elimize hiçbir şey geçmez.Bu hayat devam ediyor zaten bu hayatı zindan etmekte,çekilmez kılmakta,yoksa muhteşem olmasada mutlu,huzurlu kılmakta bize bağlı diye düşünüyorum :? .S zzz arkadaşım dilerim ilerde pişman olmazsın...

kım evladına kötü bısey olsun ısterkı.. mümkünmü bu?
öfkelerımızı yendıkce daha cok varoluruz..hayat devam edıyor ....

ben birşeyi farkettim kendimde bu halimi sürekli birilerini suçlayıp unutmaya veya kendimi avutmaya çalışıyorum
sonrasında mantıklı düşününce hayat bir sınav ve ille sorumlu arıyorsan ALLAHa danışmalısın
ve O na yani yaratıcına isyan edip te herşeyden kurtulacağını zannnediyorsan bunu yap
niye mi böyle diyorum işin ucunda ihmallerde olsa etkenler de olsa netice senin böyle olmanı O dilemiş ve inanıyorum ki O seni yaradan senin için iyi olanı da biliyordur
bu sebepten dolayı kimseye suçlu muamelesi yapmayalım
kenndinize iyi bakın

çok iyi aram tabi kardeşimle arada bi kavga ederiz

aılemle ılıskılerım ıyı aslında ama bıraz kopuk cunkuı benım yanımda degıller eskısı gıbı kalabalık aılemınyanımda olmasının ozlemını cekıyorum cunku cok ozluyorum ama ben ıyı tarafındanda bakıyorum yalnızlık ısımede gelmıyor degıl hanı :p

sahranur ben bıraz buyuk aılelerı sevıyorum galıba.. anne ve babam yan apartmanda oturuyor elımden gelse aynı apartmanda yan dairede oturmayı ısterdım eşimle.. yalnızlık bır zaman sonra işkence oluyor...

benımde suan annem babam yanımda degıl 3 aydır ablamda bursada kalıyorlar.. ınsan anne ve babasından uzak kalınca onların degerını o zaman daha ıyı anlıyor

ailemiz
hayatta her zaman sizi en çok düşünen hep iyiliğinizi isteyen sığınacağınızı en güvenli liman yaşamdaki en önemli manevi desteklerinizden biri ve daha daha daha fazlasıdır aile helede benim şahsi görüşüm engelli kişilerin ailesi onlar için bizler için en önemli destek güven kaynağıdır ben kelimellerle ifade edemem (ailenin) ailemin benim hayatımdaki yerini Allah kimseyi ailesiz bırakmasın arkadaşlar

Bende kendimi aile konusunda çok çok şanlı hissediyorum çünkü ailem manevi destekcimm yaşama sevincim neşe kaynağımdır hadeta gözünün içine bakıyorlar ben bir şey istiyeyimde onlarda yerine getisinler diye allah hiç kimsenin ailesini başından eksik etmesinn

Ailemle iliişkim mükemmele yakın bi ara evlilik konusunda bana karşı olsalarda onları ikna etmeyi başardım:)
genelde hep yanımda oldular sağolsunlar
yokluklarını görmeye dayanam

Allahım şükürler olsun ailem aram çok iyi anlaşamadığımız bi konu var o da beni biraz fazla sakınmaları kendimi bildim bileli gözleri hep üstümde buda beni biraz üzüyo biraz ama :d
hani derler ya sakınan göze çöp batarmış diye bu sözü hala onlara anlatabilmiş değilim anlıcağınız...neyse seviyor ve seviliyorum
buda yeterde artar bile allah kimseyi sevgisiz ve huzursuz bırakmasın. Herkese sevgiler burdan hemde kocamanından :d :d :d

Ailemi çok seviyorum iyiki onlar benim ailem umarım bir ömür hep böyle devam eder ve hiç ayrılmayız.

Ailemi çok sewiyorum

Biz 4 kardeşiz ailem kardeşlerim herzaman yanımda oldular ben onlar için onlarda benim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmaz saygı çok önemli tabii derlerya saygının olduğu yerde sewgi bitmezdiye çok doğru bir söz
kendimi çok şanslı hissediyorum herkese mutlu bir yaşam dilerim...

Bu suyguları yaşamak için öncelikle bir kaç gün tek başına yaşamak lazım gelir çünkü o zaman insanın yanlız kalmasının ne kadar zor bir iş olduğunu anlar ama günümüzde birçok insan yanlız yaşamayı ister bana göre bu bir saçmalıktır çünkü toplumun çekirdeği ailedir aile olmazsa insan milyonların içinde yanlızdır....

çok doğru, ailenin yerini kimse tutamaz...
arada bizi anlamadıklarını düşünsekde, yine ihtiyacımız olduğunda bize ilk koşan ailemizdir!...
onlar benim herşeyim!..
iyiki varlar!..

Allaha çok şükür ailemle aram çok iyidir iki ablam var ve ikiside evli olunca tek çoçuk kaldım ve bu yüzden şımartıldım..

Schatzz işine karışmak gibi olmasın ben onbeş yaşında tamamen kendi hatam yüzünden yürüyemiyom ve kazadan sonra üzültüden babam kalp kirizinden kaybetttim babam ölünçe dünyam yıkıldı ve herşeyden kendimi sorumlu tuttum..

Babanı kaybeymeden değerini bil ..son pişmanlık fayda etmiyo.....

her evde olduğu gibi tab kavgalarda olcak ama konusarak olmalı anlasarak saygı duyarak

Ailemi seçebilme hakkı bana tanınsaydı; acaba bu kadar şanslı olurmuydum :roll:
Üniversite eğitimi almış olmasalar da; çok çok bilinçli bir anne-babaya sahibim. Özellikle babamın benim için yaptıklarını kesinlikle ödeyemem. Öyle anlarım oldu ki; bazen boşverdiğim zamanlar... Resmen arkamdan ittirdiler. Şu andaki pozisyona gelmem için benden çok mücadele ettiler.
Onları çok seviyorum. Allah eksikliklerini göstermesin.Ailemle geçirdiğim her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum ve şükrediyorum...
İleride kendi ailemi kurmak nasip olursa eğer; anne babamdan gördüklerimin bana faydası olacağına inanıyorum :wink:

annemmmmmmmmmmmmm canım annem :D

dünyanın en tatlı en vefalı en düşünceli anne ve babasına sahibim..çok seviyorum onları bazen dua ediyorum onlardan önce öleyim diye:) onlarda beni çok seviyo bunu biraz geç anladım galiba :? bidaha hiç üzmücem onları

CANIM ANNEMMMM..

Ailemle ilişkim iyi arada tartışmalar olsada idare eder işte :)

Babam beni evlendirmek çabalarından vaz geçtiği sürece no problem.....

Üst Alt