Mavi Deniz'in iyi bir baba olduğu konusunda büyük şüphelerim var.Sevgili gülbenem nerden bu kanıya vardı bilemiyorum.Ha iyi bir baba olmak için uğraşlarım var onu inkar etmiyorum.
Ben babamın beni yetiştirirken ki yaptığı hataları yapmamaya,babamın hayatındaki yanlışlarını tekrarlamamaya gayret ediyorum.Bunda da ne kadar başarılı olduğumu ileriki günlerde nasip olursa hep beraber göreceğiz.
Çocuk yaşlarda babayla kurulan ilişkinin,yetişkin oluncada aynen devam ettiğini savunuyorum kendi adıma...
Tüm amacım;beni seven-sayan,hayata daima güvenle bakan,kendine müthiş derecede güvenen,Sevgili Suna KIRAÇ'ın dediği gibi ömründen uzun idealleri olan ailesine,ülkesine,ilkelerine,gelenek ve göreneklerine bağlı,dinini ve bayrağını herşeyden üstün tutan çocuklar yetiştirmek.
Acaba çokmu şey istiyorum?
Ben bu ideallerin ne kadarını yerine getirdim diyede düşünmekten geri kalmıyorum merak etmeyin.
Annemi Melek annemi çok seviyorum.Forumda vardı sevdiğiniz için canınızı verirmisiniz diye,evet ben veririm.Hemde hiç düşünmeden,sorgulamadan...
Babamıda çok seviyorum.Her ne kadar dünyaya farklı pencerelerden bakıyor olsakta,asla kendisini suçlamıyor ve yargılamıyorum.
Her insan,yargılanmaya başlanıldığında yargılamanın adil olması için yetiştiği ortamıyla birlikte değerlendirmeye alınması taraftarıyım...
Anne-babamızı seçme şansımız olmadığı için,varolanı varolduğu gibi KABULLENMELİYİZ diyorum...
8)