Pardon da yapacaklar tabi ki... önce ki iktidarlar döneminde toplanan vergilerle şimdi ki toplanan vergiler aynı mı? ÖTV ne zaman girdi devreye? Balık hafızalı olmayın allah aşkına... 20 tl lik telefon görüşmen, vergilerle 80 TL oluyor, benzin keza öyle, elektrik, su ve diğerleri de aynı... bu kadar para akarken, hiç bir hizmet yapılmasa bu iktidarı kurşuna dizerler... artık hortumlama dönemi bitti, onun yerine bir taraftan icraat yapıp, o icraatların ihalelerini yakınlarına vererek köşelik oluyorlar, uyanın artık ya uyanın... Ben burda hiç bir partiyi desteklemiyorum, kimse adına yazmıyorum...
Devir artık bilişim devri, herkes herşeyden haberdar olabiliyor, en ufak yolsuzluklar ortaya çıkıyor... Bu nedenle hizmet vermek zorundalar, ama bu çalmadıkları anlamına gelmiyor... Cumhurbaşkanı saray yapacağına, emekliye ek ödenek verebilrdi..Milletvekilleri 2 yılda emekli olup, 6.000 TL emekli maaşı alacağına, o ödenekleri vatandaşa çıkarabilirlerdi. Din, Allah Kitap üzerinden kusura bkmayın ama siyaset yapıp, seçim zamanı kömür, makarna dağıtaraktan fakirleştirdikleri insanlardan oy alıyorlar...
Bu kadar vergi ödeyen bir millet yok bu dünya da inanın yok... Yaptıkları ortada deyip, 3 kuruşluk marmaray, duble yol, vs vs yalanlarına kanmayın, bunları yapmak zorundalar... Bundan önce ki iktidarları örnek gösterdikçe 1 arpa boyu yol alamaz bu ülke... Anayasa değişmeli haklısınız ama nasıl değişmeli biliyormusunuz...
İktitarda olsa, halkın ortak olarak tayin kıldığı bir komite, tüm ihaleleri, tüm süreçleri denetlemekle yükümlüdür... Buldukları yolsuzluklar neticesinde sorumlular en ağır şekilde cezalandırılacaktır, gerekirse hükümet düşürülecektir gibi, halkı, ülkenin kasasını koruma altına alacak hükümler konulmalıdır....
Kadınlarımız, çocuklarımız, engellilerin daha çok koruma altına alındığı, sert ceza ve pozitif ayrımcılığın olduğu yasalar getirilmelidir... Çalışandan eşşek yüküyle vergi alınıp, bunun 2 katı iş verenden alınmamalıdır, bu yüzden işssizlik aldı başını gitti.... Büyük şirketlerden belli vergiler alınmamalı ve bu dopğultuda asgari ücret açlık sınırının üstüne çekilmelidir...
marmaray ve duble yollar karnınızı doyuruyorsa, çocuğunuza gelecek sunuyorsa ben susuyorum...
Selamlar,