Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AK Parti'nin 7 Haziran seçim beyannamesinde Engelilerle ilgili madde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karadayı sen akp sayesinde hangi işe girdin ve şuan çalışıyorsun çok merak ettim

Ben AKP sayesinde değilde Zekam sayesinde iş yapıyorum.
Tabi bu işi yaparken AKP nin olmasa bile mevcut yasa üzerinden iş buldum ve bunu değerlendirdim devam ediyorum.

EKPSS gibi sınavlardan başarılı olanlar var ben olamıyorsam sorun bende devleti yada başkasını suçlamam. Sonuçta o sınavdan çalışarak tam puan alan adam var?

Tabi bu işi yaparken AKP nin olmasa bile mevcut yasa üzerinden iş buldum ve bunu değerlendirdim devam ediyorum.

EKPSS gibi sınavlardan başarılı olanlar var ben olamıyorsam sorun bende devleti yada başkasını suçlamam. Sonuçta o sınavdan çalışarak tam puan alan adam var?
ben ekpss sınavından 85.55 puan aldım ve atanamıyorum gerçi 90 puan alan arkadaş atanamıyor haa neden atanamıyor diyorsan engellisine hizmetli işi veren tek ülkeyiz aç bak başka hangi ülkede engellisini bu kadar aşağılayan bir yer var sadece bizde engelli bir insana hizmetli işi vermek ağır işler vermek kirli pislik içinde işler vermek nedir? Bu hangi ülkede var ? benim hizmetli olarak çalışmam benim sağlığıma çok büyük tehlike veriyor yapamam ama sadece hizmetli kadrolar var Where is adalet?? neyse gel gelelim benim küçüklüğümde zeytini 3 kere ıssırıp yiyin ekmek değil pasta yiyin gibi saçmalıklara tekrar dönüyoruz galiba haber izlemiyorsun ama bakan Faruk Çelik Fox Tv de asgari ücret sorusuna neden cevap veremedi? Çünkü yavaş yavaş açlık sınırına yanaşıyoruz yarın birgün yarım simit yeter derlerse hiç şaşırmam o zaman sende çeyrek simitle doyuyorum ben dersin Allah bilir neyse daha da cevap vermeyeceğim konuyla alakası yok ama aklıma şu söz geldi Akıllının tahmini, cahilin kesin bilmesinden daha doğrudur. Ne kadar da güzeldir saygılarla...

türk milleti bu lafı dedikce kaybeder denedikmi daha iyisini denemedin nerden biliyorsun bunan daha iyisi gelmiceni
türk milleti koyun olduktan sonra semer vuran çok olur hakkını yesinler sende öyle ağzını aç bak
şu an muhalefet olan ve alternatif olarak düşünülenlerden hangisi daha önce denenmedi?

senin yaptığın partizanlık değil dimi göksel pardon goxeı

noksanlıkları tabii ki söyleyeceğiz ama senin dediğinin tersine yapılan iyilikleri görmezden gelip hayasızca hakaret edenler var ben buna kızıyorum o yüzden nankörler diye sitem ediyorum. yahu 12 senede hiç mi iyi bişey yapmadı bu parti?

Yazılarımda bir parti ismi varsa veya gördüysen OK. Haklısın kendimle çelişiyorum. Burada mesele parti değil arkadaşım, icraatlara bakıp bu hükümeti körü körüne savunmak... Elbette yapılanlar vardır tabi ki, olacakta bu onların işi, bunun için ordalar... Sen hiç işine saatinde giden, ve işini yapan adama ikramiye verildiğini gördün mü? ben görmedim... ikramiye taktirdir, ödüldür, bunu alabilmek için işinin dışında yenilikçi ve katmadeğer katan bir proje yaparsın o zaman ikramiye yada ödül alırsın... Bu adamlar vergilerimizle hizmet sunuyorlar diye başarılı mı oluyor... Güldürmeyin adamı ya :D

Başarılı ülke yada yönetim koyduğu farkla kendini ortaya çıkarır...

Ekonomik istikrar, gelir dağılımında eşitlik yada adalet. İnsan hakları, sanatta başarı, bilimde insanlığa sunulan yeni buluşlar (bizim mühendislerimiz öldürülüyor, zanlıları ortada yok?), sproda başarı? kadın hakları, engellilere sunulan imkanlar vs vs vs bunların hangisinde elle tutulan bir noktamız var????

O sınavdan aynı dereceyi almış, yanlışları bile aynı soruda olan, aynı şıkları işaretlemiş 100 lerce kaytarılan adam çıkmışken, bunları inkar etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır???? anlamış değilim...

Para olmayınca olmuyor ama ise sade bu yönden bakarsak yanlış olur dini yönden bakarsak benim çocuğum kapalı okula gidebiliyomu ise gidebiliyomu dininin gereklerini yaparken zorlaniyomu ben buna bakıyorum.

O sınavdan aynı dereceyi almış, yanlışları bile aynı soruda olan, aynı şıkları işaretlemiş 100 lerce kaytarılan adam çıkmışken, bunları inkar etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır???? anlamış değilim...

ekpss ile ilgili böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. sen biliyorsan ver savcılığa. büyük bir itham bu. yoksa çamur atma politikan mı?
böyle birşey biliyorsan kişi ismi- tc atandığı kurum vs gönder bana ben savcılığa suç duyurusunda bulunacağım

ekpss değil, KPSS sınavı skandalından bahsediyorum ben.

Para olmayınca olmuyor ama ise sade bu yönden bakarsak yanlış olur dini yönden bakarsak benim çocuğum kapalı okula gidebiliyomu ise gidebiliyomu dininin gereklerini yaparken zorlaniyomu ben buna bakıyorum.

şaka yapıyorsun değil mi? senin için tek kriter bu yani?

iki dakikada döndün he.. aman çevir kazı yanmasın :D

Gerçekten kendine acı bence arkadaşım... Daha tartışmanın dozunu ayarlayacak saygıya sahip değilsin... 2 dk da dönen görmek istiyorsan ülkenin cumhurbaşkanından inciler sana;

ilk önce: terör örgütüyle masaya oturan şerefsizdir.
sonra: evet imralı ile çözüm süreci hakkında görüşüyoruz... bu yeterlidir umarım :D

KPSS sınavı tabi ki seni ilgilendirmiyor değil mi? çünkü sen engellisin, o sınava girenler engelli değil... KPSS'de sorular çalınıp, iktidar yanlısı kişilere dağıtıldı bunda sorun yok, ama EKPSS'de olmadı bu, eğer EKPSS'de olsaydı görürdüm seni burda...

Ama Cenab-ı hak büyük bunda da er yada geç patlar bir skandal, kimsenin ettiği kimseye kalmıyor, yaşayıp göreceğiz... o zaman burada karşılarışırız seninle kardeşim...

tg04; herhalde bileceğim yaşım 35, 25 yaş ve altı olanlar bilmez. 5 Nisan kararlarını, 2001 krizini. parası olmadığı için hastanelerin acilinden geri çevrilen hastaları, aynı çarşafla hastanelerde aylarca yatanları, hemşireler ve hasta bakıcılar tarafından azarlanan hasta ve hasta yakınlarını, başörtüsü ile okuma hakkı elinden alınan kardeşlerimizi vs. vs. vs. yaşı 25 ve altı olanlar o karabasan günleri bilmezler elbette. Daha çok şeyi, anlatmakla bitmez burada. saygılarımla....

Gerçekten kendine acı bence arkadaşım... KPSS sınavı tabi ki seni ilgilendirmiyor değil mi? çünkü sen engellisin, o sınava girenler engelli değil... KPSS'de sorular çalınıp, iktidar yanlısı kişilere dağıtıldı bunda sorun yok, ama EKPSS'de olmadı bu, eğer EKPSS'de olsaydı görürdüm seni burda...

Ama Cenab-ı hak büyük bunda da er yada geç patlar bir skandal, kimsenin ettiği kimseye kalmıyor, yaşayıp göreceğiz... o zaman burada karşılarışırız seninle kardeşim...

KPSS de skandal yaşandı bunda hemfikiriz diyecek tek kelime lafım yok.

ama sen bana acıyacağına önce ne yazdığına bak. Ekpss den bahsediyor Karadayı sen altına "[FONT=sans-serif]O sınavdan aynı dereceyi almış, yanlışları bile aynı soruda olan, aynı şıkları işaretlemiş 100 lerce kaytarılan adam çıkmışken, bunları inkar etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır???? anlamış değilim..." yazıyorsun. çamur atıyorsun kısaca. bende savcılığa vereceğim diyince yok o değil kpss diye kıvırıyorsun.
[/FONT]
devam et kıvırmaya..
saçmalamalarından sonra seni ciddiye almayacağımı bil. buda son olsun.

KPSS de skandal yaşandı bunda hemfikiriz diyecek tek kelime lafım yok.

ama sen bana acıyacağına önce ne yazdığına bak. Ekpss den bahsediyor Karadayı sen altına "[FONT=sans-serif]O sınavdan aynı dereceyi almış, yanlışları bile aynı soruda olan, aynı şıkları işaretlemiş 100 lerce kaytarılan adam çıkmışken, bunları inkar etmek nasıl bir akıl tutulmasıdır???? anlamış değilim..." yazıyorsun. çamur atıyorsun kısaca. bende savcılığa vereceğim diyince yok o değil kpss diye kıvırıyorsun.
[/FONT]
devam et kıvırmaya..
saçmalamalarından sonra seni ciddiye almayacağımı bil. buda son olsun.

Arkadaşım KPSS ile EKPSS arasında ki fark nedir? birisi normal diğeri engelli çalışanlar için düzenlenen sınavdır... heh bir nokta yakaladın kendince bununla savun, mutlu ol... :D bu ülke yarın darmadağın olduğunda, daha da geriye gittiğinde EKPSS den aldığın dereceler seni kurtarır... Ayrıca, benim işim başımdan aşkın, size laf yetiştirmeye inan bende meraklı değilim... Seçim zamanı geliyor, makarnanız, kömürünüz dağıtılır mutlu mesut yaşarsınız :)

Terbiyemi ve adamlığımı bozmuyorum, o kıvır kelimesini gel yüzüme söyle istersen... sonra kim kıvırıyor burada video paylaşalım? ne dersin?

kalın sağlıcakla....

https://www.facebook.com/mustafa.pepek/videos/vb.100001917026665/852054211535138/?type=2&theater

İZLEYİN AMA GÜLMEK YOK BAŞIMIZDAKİ VE BAŞIMIZA GELECEK ADAMLARIN HALLLERİ
DÜNYAYA REZİL OLMUSUZ DAHA NE OLSUN

Videodaki adamın konuşmasının bununla ne alakası var???

Birde buna bak istersen????

https://www.youtube.com/watch?v=L7POucn9hWQ

Goxel kardeşim herkesin dünya görüşü farklı bunu kabullenecek olgunluktasın ki boyle karşılıklı yazabiliyoruz birbirimize (Elbette en bahtiyar odur ki;dünya için AHÎRETÎ unutmasin ahiretini dünyaya feda etmesin...mektubat-71) saglicakla

Goxel kardeşim herkesin dünya görüşü farklı bunu kabullenecek olgunluktasın ki boyle karşılıklı yazabiliyoruz birbirimize (Elbette en bahtiyar odur ki;dünya için AHÎRETÎ unutmasin ahiretini dünyaya feda etmesin...mektubat-71) saglicakla

Ben AKP'yi desteklemiyorum ama her gün 30.000 Allah zikri yapıyorum... Bu benim rabbimle aramdadır... Öteki değilim... Ne güzel bir paylaşım :) o zaman bende kitabımızdan ilmimizden örnekler vereyim :)

[FONT=Tahoma]
Ve lâ te’kulû emvâlekum beynekum bil bâtılı ve tudlû bihâ ilel hukkâmi li te’kulû ferîkan min emvâlin nâsi bil ismi ve entum ta’lemûn(ta’lemûne).​
[/FONT]
[FONT=Tahoma]
Ve birbirinizin mallarınızı aranızda bâtıl ile (haksızlıkla) yemeyin.Ve insanların mallarından bir kısmını, bildiğiniz halde günahla yemeniz için, onu hakimlere (rüşvet olarak) vermeyin.

Veylun lil mutaffifîn(mutaffifîne).​

Eksik ölçenlerin (ve eksik tartanların) vay haline.

[/FONT]

Terbiyemi ve adamlığımı bozmuyorum, o kıvır kelimesini gel yüzüme söyle istersen... sonra kim kıvırıyor burada video paylaşalım? ne dersin?

kalın sağlıcakla....

adamlığını bozman için önce ADAM olman gerekiyor.
şimdi çok korktum varya korkudan saklanacak yer arıyorum. bak bide video çekecekmiş aman Allah ım dur dur yapma klavye delikanlısı seni.

Allah razi olsun paylastigin şeyler için anladigin gibi ben o parti bu parti demiyorum dine kim hizmet etme durumundaysa o önemli yoksa AKP liler benim babamın oğlu değil ya ben o bas örtü olayını da daha önceki yıllarda engellendiği için ornek verdim vatanını dinini en çok seven görevini en iyi yapan dır.iyi gunler

ttggccee valla geçen yıl ekmek parası için canından olan 301 tane adam biliyorum... Ama onların ölümünden dolayı utanmadan o koltuğuna yapışmış bir enerji bakanınıda biliyorum... Neyse...

@GoXEI 301 kişi canından oldu. Arkalarında bıraktıkları en az 1 kişiden 301 kişi daha öldü. Gerçekten ne olursa dürüst insana, gerçekten dinine bağlı namuslu, iyi niyetli insana oluyor bide o insanlar fakirse vay haline.

Evet aynı noktadayız... Benim babam belediye de işçiydi, helaliyle büyüttü bizi, haram yedirmedi... Kooperatife yazıldı, ne için? bir evi olsun diye... sürekli temizlik işlerinde çalışmaktan belki de kanser oldu ve Rabbim ona o evde 2 ay yaşamayı nasip etti ve yanına aldı...

Bu ülke dini için, dili için, vatanı için seve seve kanını zaten akıttı... Bu millet en iyi şekilde yaşatılmayı hak ediyor... Benim derdim bu zaten... Neyse ya...

boşuna birbirinizi yemeyin gençler. kim gelirse gelsin kendi cebini düşünecek bu eskidende böyleydi yine böyle olacak. kendinizi üzmeniz ancak sinirlenirizi yıpratır. seçim zamanı gidersiniz sandığa atarsınız basketi olur biter.

Engellisine temizlik işi verir devlet çünkü okumamıştır kendini geliştirmemiştir. Lisans yada önlisans mezunlarına temizlikçilik kadrosu var mı bak bakim? Yurtdışı için atma ziya derim....90 Yıldız Avrupanın mükemmel olduğunu bu millete yedirdiler konuşuyosunda nerde okudunda gördünde konuşuyosun.

Okumamışsın üstüne çok şey istemeyeceksin?

Bende okumaktan nefret ediyorum halada ederim. Derslerimde hiç mükemmel olmamıştır. Babam her zaman yolun başında ki adamlar gibi amele gibi beklersin okumazsan derdi. hepte ameleler beklerdi. Babam bana hala der böyle şeyler. haklıda!

Haklı olduğu şuan sadece sözde kaldı Ben Türkiye'nin En prestijli bankalarından birinin iştirakında çalışıyorum. Kabul bir çok engelli benim geldim seviyeye gelemiyor ancak gelebilir....

Devlet sayesinde değil ama zekam, bilgim, eğitimim, sayesinde.

Bi laf vardır. "Herşeyi devletten beklememek lazım."

Bu arada benim bu sözlerimi okuyup alınan arkadaşlar oluyor. Burada var olduğunuza göre şunları yapıyorsunuz.

"Düşünebiliyorsunuz, Görüyorsunuz, Yazabiliyorsunuz, Oturabiliyorsunuz veya Yatalak dahi olsa bir iş yapabiliyorsunuz."
2. evre olarak Kısmı Duyabiliyor veya yazabildiğiniz için en az kısmı konuşabiliyorsunuz."

Dünyada bir çok engelli bunları yapamıyor dahi. Ben bunları yapabildiğiniz için bu yorumları yapıyorum.
Bu ülkede bu yazdıklarımıza alınacak çok engelli var ama emin olun bunların %10 u ancak burada var."
Yorum yazan arkadaşların çoğu faso fiso engelli...
Not : Ben %10 Görme ve Birazda duyma engelliyim. Bel fıtığı vs gibi bir çok sorunumda var bende faso fiso engelliyim!!! Baştan diyim.

bu videoda siyasilerin sadece 'GAF' larıyla dalga geçilmiş,
muhtemelen c.başkanlığı seçimi öncesi hazırlanmıştır ve şimdi pişirilip veriliyor önümüze..

peki başka malzeme yok muydu? hani alışmıştık
'bunlar hep paralel,şantaj,montaj' klişelerine..

Şu forum başlığında yazılanları az çok okudum. Ak Partili değilim, ya da şöyle söyleyeyim hiç bi partiye mensup değilim. Siyasetle işim olmaz ama işim gereği mecburen siyasetin içindeyim. Yargıtay'ın internet sitesinde yaptığım sorgulamada kesinlikle habersiz bi şekilde 2008 yılında Ak Partiye üye yapıldığımı öğrendim. Bunun için de tepkiliyim. 7 Haziran'da Ak Partiye oy vermek istemiyorum ama Allah aşkına kime oy vereyim? Var mı karşımızda adam gibi sapasağlam bi muhalefet? Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'den ne medet umuyorsunuz? İşte böyle memlekette yaşıyoruz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt