Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
yarım yamalak bişeler yapmaya çalışıyorlar buda hizmet için değil mecburiyetten Avrupa meselesi varya bizim meşhur işte ondan ama onuda beceremiyorlar imkanlar bu kadar diyip geçiştiriyorlar ama emin olun istenilse engelli vatandaşlar için çok daha güzel şeyler yapılabilir eğer bu devlet hak etmeyen kişilere bile senede milyonlarca lira yardım yapıyorsa neden engellilere üç kuruş vermek için didik didik araştırma yapıyor gelirine bakıyor olmadı giderini dahil ediyor bir sürü ıvır zıvır yapıyor sonra hakkedemedin diyor engellinin yardım alabilmesi için illaki dilenci pozisyonundamı olması gerekiyor bence engelli olan her vatandaş devletten yardım almalıdır hiçbir araştırmaya dahil edilmemelidir geliri gideri araştırılmamalıdır bu kadar basit hak etmeyen o kadar çok insan devletten para ve diğer yardımları alıyor bunu hepimiz biliyoruz ama mevzu engelli vatandaş oldumu kırk dereden su getiriyorlar ..............
bakınız geçen gün meclisten neler geçti neler yasalaştı olmiyacak yasalar bile olduruldu bu somadaki maden ocağında şehit olan vatandaşlarımız için mümkünatı olmayan yasalar çıkarıldı demekki istenince yapılabilir engelliler içinde gayet güzel şeyler yapılabilir emin olun bir günlük işi var isteseler anında yapılır çünkü örneğini açıkça görüyoruz ....
Napmış bu hükümet? 3600 gün ve 15 yıl olan emeklilik şartlarını ağırlaştırmış. Hem gün heme sene şartı getirmiş.
Her engelli sanki kurumsal firmalara girip 20 yılda 5000 günü tamlıyormuş gibi. Normal çalışan büyük bir firmada çalışmıyorsa bu şartları zor yerine getire bilirken bunu engellilerden taleb ediyor.
Meslek liselerinde öğrencilerin staj zamanındaki sigortalarını hiç etmiş.
Aylık bağlama oranlarını yarı yarıyadan fazla düşürmüş. 2000 öncesi ` 2000-2008/8 %40 2008/8 sonrası 0 düşürmüş.
Bir çok engelli vatandaşımızın günleri 2000 ve sonrası bakın emekli maaşı hesaplamalarına insanlar 650-700 TL maaş bağlanıyor. 20 yıl çalışmış 6000 pirim yatırmış maaşı 700 TL. Eski sistemde 1400 TL
Baltazar saçmalığını saymıyorum bile. Yazsak daha neler neler var.
Takım tutar gibi siyasi parti tutulmaz varsa yanlışı söylenir. Dünya yanlışı varken doğru yapılıyor demek hoş değil.