Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akp engelliler politikasını begeniyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok şükür tayyip geldikten sonra engelim %19 a düştü cumhurbaşkanıda olursa tam iyileşecem heralde bekliyorum sabırsızlıkla

Bülent benim ki de % 5 e düşürülmüştü. Düşün yani SP hastasıyım. Sonra uğraştım doktorlar % 67 dedi . Ankra % 42 verdi. Yani arkadaşın dediği doğru. Nerdeyse sağlam çıkıcaz .

İşte tayip iyleştiriyor hastaneye gittiyinizde yine hasta kabul ediliyorsunuz bu işte bi terslik var hastanemi,tayyip mi?? Dogru acaba:)

engelli milli takımında oynuyorum bu ülkenin uluslararası camiada engelliyim akp nin türkiyesinde ne engelliyim nede sağlamım sadece bekliyorum ne olacaz diye

İşte engelliler eylem yapıyor tüm bunlara ne gerek vardı senden çokmu şey istedik toplasan 127 bin engelli nedirki türkiye genelinde seni bukadar seven kişilere bu yapılırmıydı içimizdeki sevgiyi öldürdün ben 2 dönem üst üste oy verdim ama artık ismini duyunca bile diksiniyorum milleti makarnayla kömürle kandıramıycaksın artık yalancılar partisi filistin ırak suriye insanı sizin gözünüzde türk milletinden daha deyerli emin olun size oy veren ben artık gercegi anladıysam bu millette er yada geç anlayacaktır yazıktır günahtır bu insanlara bunlar keyiflerinden orada deyiller bir lokma ekmek için yarınları için umutları için mücadele ediyorlar ama siz tomalarla'gazlarla onlara bile müdahale edersiniz yazık size söylenecek söz bulamıyorum artık

engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak tedbir ve önlemleri almak devletin görevidir. ancak; bu hükümet engelliler algısınıda genişletti. iç hastalıklarınıda engelli sınıfına soktu etraf sahte raporla haksız kazanç elde edenlerle doldu. asıl engelliler madur edildi. BEN BEĞENMİYORUM.

zekeriyausta61;

iç hastalıklarınıda engelli sınıfına soktu diyorsun sokacak tabi onlar engelli değilmi yanlış olan sahte raporlardır bu raporları alanlar ve verenlerdir

Akp sadece engellileri degil tüm ülkenin afedersiniz içine etti hangi politakasını begenelim....

Bu ülke hiç bir zaman bu kadar fakirin fakir oldugu zenginin daha çok zengin oldugu zamanı görmedi yaşamadı...

Daha ne olsun... hastaneler düzeltildi felan diyorlar yav neyi düzelttiler.. normal olması gereken şeyi yaptıgında. düzeltti işte oldu.... yuh gerçekden yuh....

düzelttikleri övündükleri hastaneler bile bir ton sorunla cebelleşiyo neyi düzeltti... muayne ücreti reçete ücreti.. bir tane yeni hastenemi yaptı yada ne bileyim hastanelerin personellerini mi çogalttı yıllardır aynı herşey tek düzeltilen ilaç kuyrukları başkada herşey aynı benim gözümde...

iş bilmeyen asistanlar dolu hastaneler doktorları mesleklerinden soguttular çözüm olcak işini iyi bilen iyi doktorların hepsi özel hastanelerde şu anda...

engelliler konusu ise tam zorluklar bilmecesi yav rapor alıyon o kadar ugraştırıyorlar sonra bir ugraş daha vergi indirimi alcan 2-3 günde çözümlencek işler aylar sürüyo ondan geçiyon hayda ssk emeklilige başvur ondada aylarca bekle bu kadar süründürmenin anlamı nedir zaten engelli bu insan neden sen bu kadar fazla engel koyuyon... sonra bitiyo bu işkence sonuç maaşlar düşürülüyo mis gibi ülke haline döndürdü ülkeyi yazık beeeee kiraların en az 600 lira oldugu ülkede 600 lira 700 lira maaş baglıyorlar şaka gibi açlıkdan ölün diyorlar fakirin bu dünyada yaşamaya hakkı olmayan bir politika izleyen bir partiden bahsediyoz....

ne desek boşşş....

12 yıldır tek olumlu yaptıgı şey sözde yollar yollar duble duble hemde...

ama bunu da eşi dostu çevresi zengin olsun diye yapıyo.... yani halka hizmet için yapmıyo....

benim halkımda ooo işte bak yol yaptı köprüler viyadükler vb şeyler yaptı....

evet yaptı ama yaptıgıda kendine halka degil malesef...

12 yıldır inşaat sektörünü izleyin bakın neler görceksiniz tayyip ve yandaşları zengin etmekden başka birşey yapmadı......

işsizlik çıg gibi arttı ülkede küçük şehirlere hiç bir yatırım yok 12 yıldır ... büyük şehirleri dahada büyütttü sagolsun büyükşehiler çıkılmaz bir hale geldi...

offfffffff sinirlerim gerildi cidden..

Çok basit yaşadıgım bildigim bir olaydan bahsedeyim sizlere...

sultanahmet meydanında asırlık tadlar diye bir yer açtırıyo akp hükümeti 4 yıldır...

sultanhmet meydanında çarşı açtırıyo .. çok güzel paralar kazanılıyo bu çarşıda 1 ayda olsa..

bu çarşıdaki insanlar firmalar 4 yıldır aynı ....

ben ist belediye başkanına yazdım geri dönüş olmadı oturdugum semtin belediye başkanına gittim olmadı...

biz niye orda yokuz niye her yıl degiştir herkes ordan ekmek yesin...

ama olurmu kendi yandaşları yiyecek sen kimsin....

exelans;

oh be kardeşim ne mutlu sana işte daha ne istiyorsun :)

erenberen;

ergün kardeş yaptığın yorum için sana defalarca teşekkür ediyorum.

zenginlerin dahada zengin olduğu fakirlerin dahada fakir olduğu,engellilerin insanca yaşama hakkı olmadığı bi ülke yönetiminde MEMNUN OLMADIĞIMIZI açıkça belirtmişsin,teşekkür ederim.

slm.akpnin engelli politikasımı varmışki:) neyini begenecegiz.bu konuyu açan arkadaş ne maksatla açtı dogrusu bilemiyorum:),ben memurum kamuda,tuzum kuru,ömür boyu iş garantim var ama ülkemin yönetiminden hiç menmun degilim,benim yüzlerce tekerlikli arabası olmadıgı için dışarı çıkamayan,işitme cihazı alamadıgı için konuşamayan,iletişim yapamayan,üniversite bitirip iş bulamayan arkadaşlarım varken ben nasıl mutlu olabilirimki,o parti gelir bu parti gelir ama bu milletin kaderi hiç degişmez malesef..allah sonumuzu hayretsin ne diyelim.demekki çogunluk menmun, o zaman bende menmunum sorun yok yani:)

Ben çok beğeniyorum mesela ene son 3 bin kadro vermiş.Bence bu kadar duyarsız bir kitleye 3 bin sayısı bile fazla.Ankarada eylem oldu kimse kılını kıpırdatmadı müstehak bize.2. atamada 500 kişi alsınlar hatta hiç almasın engelliler evinde otursun!!!

özgür çocuk;

ben rahatım oy vermedim bu hükümete bi beklentimde yok allah nasip ederse tayyipte kimmiş hem puanda güzel 73'7 lise ilk atamada giderim hayelde olsa kuruyorumya inadına tayip oh:))

ilk engelli aracımı 2000 yılında aldığımda engelli araçları sayılıydı memleketimde hatta bir çok engellinin böyle bir yasadan haberi yoktu şimdi elini sallasan engelli adına alınmış araç var evde bakım maaaşı diye birşey yoktu
üç aylık maaşlar gerçekten sigara parasından öte değildi
rapor konusunda nice engelliler üzerinden istismar yapan şebekeler çökertildi önüne gelen istediği oranda rapor alıyordu ve hatta ssk dan emekli oluyordu
1600 cc üzeri araç alınıyordu yasası vardı gerçekten kaç engelli bu araç ları alıp bine biliyordu ?? bu işin de şebekesini kurmuşlardı ticaretini yapıyorlardı
neyse fazla saymıyacağım olumlu gelişmeleri
bunun gibi yüzlerce örnek sayabilirim
dip:NOT: AKP Lİ değilim yanlış anlaşılmasın sadece yanlışları eleştirdiğimiz kadar doğrularıda taktir etmek lazım

exelans;

hani yönetmelik değişecekti,%20 de özürlü sayılacaktı,bi tv kanalnda duymuştum,avrupa kriteri getirildi,fakat Avrupa özürlüsünü % 20 de olsa özürlü görüyor,bizm yetkililerde % 20-30-35 sağlam görüyr,halkımzda sakat görüyor,işverenler sakat görüyr,işvern diyorki sen sakatsın,sana neişi verym,sağlmın yaptığı işi yapamzsın,rapor getir özürlü kadrosuna alayım diyor,y

Siyaset = Vaad, yalan, ideolojilerini uygulama... çoğaltabiliriz. Bu durum eskiden de vardı, bu hümüket döneminde de var, yarın da olacak... Örnek vermeye gerek yok geçmişteki yolsuzlukları ve bugünkü yolsuzlukları, yanlışları, 25+ yaşındaki herkes bilir. Kimi getirirsen getir siyasetçilik değişmez. Bugün sen bile iktidara gelsen belli bir zümreyi düşünürsün, mesela engelliysen engellileri. Ama devleti, tüm sorunlarını çözerek yönetmektir aslolan. Bunada imkanlar yetmez, çünkü "Herkesi memnun edemezsin". İster memnun ol ister olma sana sunulanı almak durumunda kalıyorsun. Bugün kendi şehrinde kendin seçtiğin (o parti bu parti farketmez)vekile bile ulaşıp derdini söyleyemiyorsun, seni tınlamıyor. Memnun değilsen siyasete gir düzelt durumu. En fazla Oyunla cezalandırırsın. Hakkın olan birşey varsa mahkemeye verirsin, başka da elden birşey gelmiyor... Engelli derneklerinin hali hepimizin malumu, tamamen rant, cep doldurma olmuş...

Ne sıkıntı çekiyorsak bizi suistimal edenler yüzüne çekiyoruz. Birazda aç gözlü engelliler çanak tuttu bu duruma. Sağlıktaki yolsuzluğun bir bölümü de engelliler üzerinden yapıldı. Bununla başedemediler herşeyi yasaklar oldular. Çevrenizde şahit olmuşsunuzdur 'medikalciyle, doktorla vs pazarlık yapıp 10 binler, 100 binler tutarında pahalı ürünleri aldı gösterip parayı kırışanları'... ben çok şahit oldum ama herşeyi kitabına uyduruyorlar birşey yapamıyorsun. Raporlar düşürülüyor neden? Parayla(rüşvetle) istenilen oranda rapor alınıyordu eskiden... Bunun etkisini, mağduriyetini yeni nesil yaşıyor... Ve siyasetçi seni anlamıyor, bildiğini okuyor, engelsiz kişilerden görüş alıp uyguluyor. Bunuda devlet zarar etmesin diye yaptığını söylüyor, engellinin mağduriyetini düşünmüyor, düşünemiyor. Engellinin ne yaşadığını ne bilsin...

saim turhan;

yok arkadaşım ne değişmesi bu ülkede %40 san özürlüsün yoksa değilsin hatta %1 ile %39 arası rapor alıyorsan ne olduğunda belli değil sağlam değilsin işe giremezsin devlet olanaklarından faydalanamazsın yani demek istediğim engelli değiliz sağlamda değiliz neyiz biz ? uzaylı mı ? İşte özet AKP nin engelli politikası

ben memnunum partinin engelli politikalarından...engelli politikasını dahada ileri noktalara taşıyacağına inanıyorum...akpartiliyim...rizeliyim...daha iyi bi parti çıkana kadar akpartiye devam...

ne beğenmesi kardeşim,engelli adına yapılanlar hep göstermelik.hani engelli yakını olan,engelli olan memurların tayini yapılacak diye yasa çıkarmışlardı şubat ayında,aslı asdarı yok o yasanın.oğlumun tayini için dilekçe verdim olumsuz cevap aldım.bakın şunu kafamıza iyi sokalım,bu hükümet bizi kullanıyorrrrr............

hani nerde 2013 yılında çıkarılan yasada en düşük malülen emekli maaşı 970 tl olacaktı?
hep yalan dolan.
sisteme bakın ya 2008 de AKP yasa çıkardı,çalıştıkça,prim yatırıldıkça emekli maaşları düşüyor.
şimdide engellinin aldığı 3 aylık 3 krş parasına göz dikmişler....
neymiş AKP hizmet yapıyormuş,hani nerde elle tutulur ne yaptı???
sadece zengin dahada zengin,fakir dahada fakir oldu.

öncelikle seni belirtmiş olduğun doğru btespitlerinden dolayı kutluyorum ben 3600 günle emekli oldum çoğu günlerimi isteğe bağlı ödedim aldığım maaş 837 lira emekli olmasaydım 800 bakım aylığı 400 lira aylık 2022 maaşı toplam 1200 lira bu hükümet engelliyi dilenci yaptı resmen emekli olduğuma pişman etti

2011 YILINDA AKP nin YAPTIĞI ADALETSİZLİK UNUTULMAZ (geçmişini bilmeyenin geleceği olamaz)

Açıklamada, "Hükümet emekli memura yüzde 3 artı 3 zam verirken, bir gece baskınıyla Milletvekili emeklilerine yüzde 61 zam verdi. 4 bin 980 TL'lik maaşları 2012 yılında 8 bin 40 TL olacak. Artık maaşları Başbakanlık Müsteşarına endekslenmeyecek, Cumhurbaşkanı emekli aylığına endekslenecek" denildi.
ne olmuş sanki kardeş ya bizlere %3 milletvekiline %61 zam yapmış :)
engelliyede aylık kişi başı gelir 300 tl olsa sen muhtaç değilsin 300 tl aylık sana yeter diyen bir zihniyet
İŞTE AKP İŞTE ADALET......

İŞTE SOSYAL DEVLET ANLAYIŞI..

Son düzenleme:
ENGELLİYE ..3 ayda para veriyor elin suriye lisi her ay kira parası yicek icecek yardım ..bide her ay maaş veriyor.. şimdide oturum veriyor la sen kimin parasını kime veriyon recep utanmaz insanlar tümünüzün ALLAH belasını versin bu ramazan ayında.. oglunun gemileri kimin parası inş sen ve yedi sülalen sürüm sürüm sürenesin cocukların sen gün yüzü görmeyin hepininizin bn taaaa....

herkeste anlasilmaz bir kin nefret o yuzden objektif elestiri bile yapamiyorsunuz. bende akp nin basta engelliler emekliler siginmacilar gibi bir suru politikasini begenmiyorum. elestiren arkadaslar zannedersem 2002 ve oncesinden bihaber. sapla samani karistirmayin takim tutar gibi elestirmeyin ki yanlislara birlikte tepki koyabilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt