Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akp engelliler politikasını begeniyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkesdaha yenı uyanmış akp oy vermeyelım dıye bızım burda bılaf varda şimdı neyse..
adamın kendı oyu yuzde 50 nerden gelıyo bu mılletın tayyıp aşkı anlamadım naptı kıbu islamımı kurtadı turkıyeyı en buyuk devlet mıyaptı yaptıgı nedırkı bukadar oyu alıyo.cb secımlrını rahatllıkla kazanacak zaten verın vermeyın asıl ''2015 GENEL SECIMLERI'' çok çok onemlı tek başına ıktıdar olmamasılazım bakın sız ozaman neler oluyo.
napıcaksınız ozaman aılecek hısım akrabayıda verdıtmıyceksınız yoksa seneye 2500derler agzınız acık kalır bakarlkalırsınız.
2015de 2022lerde gıdecek eve sydv yetkılısı geldıgı anda maaşınız gıtmış demekıtr arksından su için.

walla kim ne derse desin herkesin fikri kendine saygı duymak erdemliliktir...ben akpartiye sonuna kadar güveniyorum şartları daha da iyileştireceğine güvenim tam...eksiklikler doğru vardır ama düzeleceğine inanıyorum...akparti olmaz ise kime oy verecez kılcdaroğluna mı bahçeliyemi demirtaşa mı :) hepsinin ne olduğunu bu halk çok ii biliyor...neyse ezan okunuyor iftara gidiyorum...

Dün milli piyangoda satıldı 10 yıllıgına 2 nokta kaç milyar dolara ne olucak o para fakiremi dagıtacaklar acaba

Konuyu başka yerlere çekmeyin diye konu açan vatandaşın yazdığı mesaj

Konuyu sırf insanlar birbirine düşsün diye açtığın ap açık ortada.

Yazıklar olsun senin gibilere.

hükümetin eksiğini gediğini söyleyin ama siyaset yapmayın burada. sanki bunlardan öncekiler engellileri omuzlarında taşıyorlardı da ,şimdi çok mağduruz hikayeleri komik oluyor. evet alınması gerek çok yol var doğru ama,bunun mevcut muhalefet liderleriyle olmasının imkansızlığı da herkesin,çoğunluğun malumu.

yaw
duyan duymayanda diğer partilerin bir engelli politikası var sanacak. bir taneniz söyleyin bana. muhalefet partilerinden hangisinin engelli politikası var ?
kime ne vaat etmişler ?

Sayın arkadaşlar burda diğer partilere haksızlık ediyorsunuz ayıp yahu
eskiden devletin protez ödemeleri diz altı 15 bin diz üstü elektronik 80 bindi unutmayın
evde bakım maaşı 2000 tl idi sakatlık maaşı 3000tl idi çalışaçak boşta engelli yoktu
her engellinin kapısında 2 tane aracı vardı benim hem evde bakım hem 2022 alıyordum
güllük gülistanlıkta yaşıyordum bir gecede cebimdeki dolarım 2 katı oldu boşaltılan bankalr daki
paralar bize dağıtıldı
şimdi bunları niye unutuyorsunuz hepsini muhalefetin hakkını yiyorsunuz
yapmayın allah aşkına bundan önceki hükümetler bize gül gibi baktı
akp hükümeti hiç bir halt etmedi tüm haklrımızı gasp etti evde bakım 2022 iş vesaire hepsini akp sildi süpürdü
yok etti hiç bir hakkımız kalmadı özel hastanenin yolunu bile unuttuk bu akp yokmu akp yokmu bu erdoğan yokmu

yaw duran turan sen akpnin cidden engelliye önem verdiğini düşünüyormusun..Tüm bunlar avrupa birliği için yapılması gereken kriterler..Bak geçen günde tüm üyelik askıya alında haberi vardı.Sen şimdi bundan sonra izle engelli polikasını..

ya ben anlamıyorum ki bizim bu millet neden hala AKP yi savunuyor..........

1-AKP 2011 yılında 1 gecede kendilerine yasa çıkarıp emekli millet vekillerine %61 zam yaptılar.(memur-işçi emeklisine %3 zam)

2-2008 yılında AKP yasa çıkardı emekli maaşları prim gün yatırıldıkça maaşlar düşüyor. (her ay maaşlar düşüyor)

3-2013 yılında AKP yasa çıkardı en düşük malulen emekli maaşı 970 tl diye hani nerde? (şimdi emekli olup 450 tl alan var)

4-2012 yılında AKP yasa çıkardı yoksul vatandaşların çoğunun elindeki yeşilkartları aldı,bide SGK'ya borçlu çıkarttı

5-şimdi mevcut, fakat 2015 yılında yürürlüğe girecek biz engellilerin aldığı 3 aylık maaşlar bile kesilecek (gelir sayılacak)

6-çoğu engelli arkadaşlarımızın olmazsa olmaz ihtiyacı olan fizik tedavi seansı düşürüldü (1yılda 30+30)

7-SGK:1 Mart 2014 tarihinde yayımlanan genelgeye göre acil branş, hemodiyaliz ve onkoloji tedavisi dışında bütün tedaviler için bundan sonra pazar günleri, 19 Mayıs ve Kurban Bayramı gibi resmi tatil günlerinde provizyon verilmeyecek. Hastalar provizyon hizmeti alamadıkları için özel hastanede klinik tedavi alamaya başlayacak. Yeni uygulama ile daha önce resmi tatil günlerinde de SGK’nın karşıladığı yüzde 40 oranındaki tedavi ücreti de provizyon verilmediği için kesilecek. Bu durumda özel hastaneye giden hastalar provizyon alamadığı için bu ücreti de kendi cebinden karşılayacak.

vs.vs.vs.vs.vs.??????
(sadece aklımda olanlar)

enes75;

sen eskiden özel hastaneye gidebiliyormuydun ayrıca ssk hastanesindeki ilaç kuyruklarını ne çabuk unuttun yeşil kartların iptal olması şu şekilden ihtiyaçı olmayanlarda kullanıyordu o nun için iptal oldu ben nedersem sen inanmayacaksın ama yazmak istedim sen yine muhalefet olmaya devam et o maaş artışına chp mhp ve bdp niye destek verdi bunları niye sorgulamıyorsun

hala nedemek istediğimi anlamamışsın akp öncesi daha kötüydü ve Avrupa formu falan diyede adım atmamışlardı

burda akp en azından Avrupa reformları sayesindede olsa bişeyler yapıldı diğerlerinin engelliye sunduğu hiç bir şey yok

EĞER BURDA AKP ELEŞTİRENE KADAR DİĞER SİYASİLER ENGELLİLERE NİYE VAADİ YOK GECMİŞTEKİLER NİYE HİÇ BİRR HALT ETMEMİŞ
BUNU ELLEŞTİRMEK GEREK

sahin yilmaz arkadasa katiliyorum vekiller akp gelene kadar asgari ucretle calisiyodu super emekli falanda olmuyolardi yasa endeksli kademeli emekliligi de arkadasin git gide maas dusuyor dedigi sistemide 90 li yillarda hukumet ortagi olan rp nin il baskani tayyip yapti hatta burnunuzda cikan sivilceninde sorumlusu tayyip tayyipten once dunyanin uc super gucunden biriydik abd rusya turkiye

Hadiya abd rusya türkiye eminmisin
demekki biz uzaydaydık o ara farkedemedik

turan yılmaz kardeşim boşver parmaklarını yorduğuna değmez ya salla geç

bakın arkadaşlar çoğunuz ezbere konuşuyorsunuz kimi demiş ki engelim şundan şuna düştü be adam sana o rapora engelli olduğun uzvunu baz alarak değil tüm vücudu baz alarak verdiler yani vücut fonksiyon kaybı ben de görme engelliyim iki gözümde az görüyor normal olması gereken yani görme kaybını baz alarak verilmesi gereken rapor %90 olması gerekirken %54 eksiklikler var maaşlar 2022 maaşı 3 kasım 2002 den önce en baba 60 liraydı bugün 1200 lira 1971 de çıkan engelli memur alımı yasası bunlar gelmeden tek tük uygulandı 2010 dan bu yana işe giren engelli sayısı 30 bin ciarı vs. vs. eksikler yok mu illaki var iyi düşünüp tartarak konuşmak lazım

en kötüsünü gösterip "tamam al bunla idare et de sesini çıkarma bi daha" mantığı işte..
ölümü gösterip sıtmaya razı eden politikalar..

haberiniz varmı;
evde bakım aylıkları da artık 2022 aylıkları gelir hesaplamasına dahil edilecek birçok engelli maaşlarından olacak,
evde bakım aylıklarına sene sonuna kadar zam yapılmayacak önümüzdeki ay hep beraber görelim..

Özel hastane muayene ücreti 100 tl biri demiş özel hastanede muayene olabiliyorsun falan :)))

yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım
arkadaşlar bu kadar yandaş olmakta karşı olmakta sağlığa zararlı . herşeyden önce engelliyiz . akp yi savunduğunuz kadar engelli haklarını savunuyormusunuz ? bu soruyu akp ye karşı olanlara sormuyorum çünkü onlar zaten karşı ! tutturmuşunuz eskiden şuydu eskkiden buydu el insaf yahu eskiden ebem kız idi şimdi toprak . 12 yıl boyunca çok güçlü bir oy ile iktidar olan bir partinin yaptığı 3 yada 5 düzenlemeyi sanki bana bağ bağışlamış gibi anlatıyorsunuz sizin ufkunuz bu kadar demekten başka bir kelime bulamıyorum .hemen bunada eskiler bukadarda yapmadı demeyin çünkü eskiler bu kadar hükümet olamadılar . siz bir parmak balla bu kadar mutlu olursanız yarın o parmaktaki balı alırlar sadece parmak kalır haberiniz olsun . mevcut haklarımızı koruyamıyoruz bir de çok mutluyuz hayret . seçimde akp ye oy vereceğim ama akp nin engelli politikası son derece rezalet kabul edin artık

ammada yiğit
öyle yiğit olmaz olsun
haklarımız haram olsun boğazlarında düğümlensin.

twitter mesajı....Engelliler ile bir tek o ilgileniyor sanırım...

Ekmeleddin İhsanoğlu ‏@profdrihsanoglu · 46 dk. ·
Halkın desteğiyle seçildiğimde, devletimizin ilgili kurumları ve STK'larla istişareler yapıp, engelliler danışma konseyi oluşturacağım.

Hem oruç tutuyorsun hem haca gidiyorsın hem namaz kılıyorsun kendi gözünden ibadet yüzde yüz ama bu taraftan siyasete dini karıştırıyorsun ah alıyorsun en önemlisi kul hakkı yiyorsun böyle allahı töbe haşa gandıramassın!!!

bulent381;

Gardaşım olmadı gavur birini getirelim o başbakan olsun ister ne dersin.?:)
Ayrıca bugün nüfus olmuş ortalama 76 milyona ulaşmış adam ''A'' dese insanlara ''B'' diye aksettiriliyo.Yani uzun lafın kısası adam ağzıyla kuş tutsa yinede yaranamaz sana.Bari gıybet edipte şu mübarek günde daha fazla günaha girme...:)

Akp nin engelli politikasını bırak akp yi sevmiyorum hem neresini seveceğim ki engelliye verilen sözler tutulmuyor ama sürekli engelli üzerinden siyaset yapılıyo şehit yakınlarına kadro hesapta yokken engelliden fazla kadro verildi ne yani bu kadro şehit yakınlarına bir sus payı mı demek sürekli bir şeyler üzerinden siyaset yapılıyo ne yani şimdi bu ülkede memur olabilmek için aileden birisini şehit mi ettirmek lazım geliyor,6 gündür dpb önünde adamlar aç bekliyo haberleri olduğu halde çıkıpta ne alacağız deniliyo ne de almayacağız ölmeleri mi bekleniyor

meralmiz;

ak parti de beni sev ne olur diye diye yalvarıyordu sanki ister sev ister sevme diğer hükümetler ne halt etti engelliler için onu bir açıklar mısın bu zamana kadar eskiden özürlü olarak anılıyorduk ama şimdi engelli olarak anılıyoruz

BENCE SİZ HİÇ SİYASET YAPMAYIN.ÇÜNKÜ ARKADAŞLIĞINIZ ZEDELENİR,SİYASETÇİLER YOLUNA DEVAM EDER.....herkesin görüşü kendine kalsın ve saygıda kusur olmasınnn

Fati ben burda akp yi körleyip diğerlerini yüceltmedim ki niçin öle atar yapıyosun bu kusur ben de olduktan sonra ha engelliyim ha da özürlü mühim olan bu tabiri düzeltmek değil insanlara iş ve doğru düzgün hayat sunmak

Ferhat bak sabrımı zorluyorsun arkadaşım sanane bu başlıgı acınca bile sen beyenmemiştin bende sana uzakdur begenmediysen yazma deniştim ama keçi kaşınınça çobanın deynegine sürtünürmüş şimdi seninkide o hesap bak uzak dur sabrımı sınama

meralmiz;

Akp nin engelli politikasını bırak akp yi sevmiyorum hem neresini seveceğim ki bunu babam mı yazdı ama neyse senle tartışmaya girmeyeceğim neye inanmak istiiyorsan ona inan

Burda hükümet hakkında görüşler düşünülüp yazılır gerek i gerek kötü herkesin bi görüşü vardır ama sırf akp eleştiri diye şahsına dil uzatanlar varsa onlarıda allaha havale ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt