Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akp engelliler politikasını begeniyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulent381;

Gardaşım niye tehdit vari konuşuyosun ki.İnsanca düşüncelerimi yazdım sen bunun tam tersi bir davranış tarzı gösterip hakaret ediyorsun.Ayıp yani.İlla bu konuyu sen açtın diye biz öyle sağı solu karalamana göz mü yumalım.Böyle bir sistem mi var?Sonuçta medeni insanlarız tabiki de aramızda tartışma olacak ama herşeyin bir üslubu bir değeri vardır.Yapma lütfen biz burada tartışmaya birbirimizi kırmaya değil birbirimizle fikir alışverişinde bulunmak için bulunuyoruz...:)

seni tehdit etmiyorum haddimemi sonuçta bende senin gibi insanım kimseden bi farkım yok bi hakaret sözümü göster yaz ne hakarette bulundum sana ben formda akp öledir böledir yazıyorum sen GIYBET etme diyorsun sanane bu benim düşüncem sende olumlu şeylerini yaz Akp saygı duyayım ama direk şahsıma bişey söleme olurmu güzel gardaşım

Sevgili Gardaşım;
''Keçi kaşınınça çobanın deynegine sürtünürmüş şimdi seninkide o hesap '' cümlesi bana hiçte hoş bir örnek olmamış.Bu alalen bana karşı hakaret içeren bir cümle.Herney buna pek aldırış etmedim ama şu son cümlen ''sabrımı sınama'' diye söylediğin cümle açıkca tehdit anlamı içeriyor.Sonuçta ben ingiliz değilim hangi kelimenin tehdit hangi kelimenin tehdit olmadığını gayet iyi biliyorum.Buraya üye olurken bir arkadaşımdan tavsiye aldım.İnsanların sınırları aşmadığı sürece görüşlerin hür bir şekilde ifade edildiği bir yer olarak öğrendiğim için üye oldum.Kimse kimseyi sevmek zorunda değil tabi fikirlerimide onaylamıyabilirsin.Ama bu şekilde cümle kullanmak ne size nede başka bir arkadaşıma yakışır.Umarım anlatabilmişimdir.

Ya sen başlattın şimdide üste cıkıyorsun gıybet filanda ney ohalde neden öle dedin seninle tartışmıycam ama şu forma mesaj yazarsam lütfen ama lütfen şahsıma en ufak bişey yazma hatta yorumlarımı bile dikkate alma boşver okuyan okusun sen he he de geç başka ne diyem artık olurmu güzel gardaşım bak lütfen

Değerli Gardaşım,
Niye bu kadar sinirlisin kötü bişey demedin ki sonuçta sana seni hükümetten daha çok sevdiğim için günaha girmeni istemedim.Bana teşekkür edeceğine sitemde bulunuyorsun.Bu davranışına anlam veremedim yani.:rolleyes:

sinirli deyilim sadece yorumlarıma cevap yazma dikkate alma seni rahatsız ediyorsa okuma bile neden sinirlidin diye az önce sordun.Ben 2000-2001 ticaret lisesi bölümü mezunuyum evliyim 2 cocuk var o günden beri atanamadım bi taşeron firmasında çalışıyorum 2012de 65 puan aldım şimdi ise 73,7 aldım ha çalışsaydın diyceksin 2008 de ikiyüzbin sözleşmeli kadroya geçti yılda binlerce atama oluyor ve 2 kişi tanıyorum biri normal kpss den 70 puanla atandı diger kişi ise bi AKP il encümeni sayesinde atandı bende girmediyim sınav kalmadı belki nasiptir ama hiç olmasa şu atamaları 3000 bin deyilde 6000 bin yap biz atanamadak bile ümitimiz olsun hiç olmasa 2016 ya kadar bir beklentimiz olsun demi işte sinirim bu ve bu hükümeti sovunuyordun saygı duyarım düşüncen ama sırf bu hükümet için şahsıma dil uzatırsan dur derim yani örn(gıybet) filan

Ama bide şöyle düşün derim.Belki atandın ki inş. öyle olur belki durumun daha kötü olacak belki çok kötü bir ortamdan herkesin birbirinin kuysunu kazdığı bir ortamda çalışacaksın.Belkide senin için en hayırlısı budur.Hem ne demiş atalarımız ''Kısmette Varsa Gelir Hintten Yemenden, Kısmette Yoksa Ne Gelir Ki Elden'' bazen kısmetten öteye gidemezsin...
Gıybet konusuna çok takılıyorsun evet gıybet etmek kötü bişey bende hani dikkat et sonuçta iyide konuşsan kötüde konuşsan gıybet olur zaten müabrek gündeyiz bırak Allah'a havale et.Beni tamamen yanlış anladığından dolayı bu muhabbet buralara geldi.He ben hükümet yanlısıda değilim öyle olsam seninde bahsettiğin gibi çoktan atanırdım belkide...:)

Neyse artık haklısın nasip artık herşeyin hayırlısı bakalım zaman neyi gösterecek allah herkesin gönlüne göre versin AMİN

hükümetin derdi kendi cepleri çalıdıktan sonra yüzleri bile kızarmayan engelliyi düşünmek gibi dertleri neden olsun özelliştirme adı altında satmadıkları şey kalmadı yok yol yapıyomuş hava alanı yapıomuş ımf ye borcu bitirmiş sat ver onu bende yaparım teroristin yol kestiği direklerden bayrakların indirildiği türküm demeye korkar olduğum zamanda engelli maaşı azmış açılan kodra azmış engelli hakları yokmuş bunlardan önce türkiyenin geldiği durum vahim bence atalarımızın kemikleri sızlıyodur ismi anıldığında korku salan bir milletten kuyruğunu apış arasına almış herkese ağam paşam tavizler içinde olan bir türkiye

Beğendiğim tek yönü bu akp nin sigara yasakları....

Akp yi beğenmediğim doğrudur.Beğendiğim tek elle tutulur yasası sigarayı yasaklamasıdır.

ugir;

Aşk olsun hiç metro , metrobüs, tramway , yada hiç otobüse binmiyormusunuz?Hepsi son sistem klimalı rahat.He kalabalık ama diyeceksiniz onada çözümler bakın bulunmuyor , çözümler bulundu çalışmayalara devam ediliyor.
Yakında anadoluya YHT(yüksek hızlı trenle) bağlanacaksınız.:)

Bisiklete biniyorum ben..

Allahtan hayırlısı millet faruk çelik acıklamasından umutlu ama bence yalan konuşuyor yine ümit dagıtıyor vah halimize 5 bin şehit yakını daha alıncakmış tabi alınsınlar çünkü bu vatan için canlarını hice saydılar.ama birazda engellileri düşünseler daha güzel olurdu bu benim görüşüm saygılarımla

Hayır sanki heryerde şehit yakınlarıyla aynı imkanlara mı sahibiz ki acaba?Böyle piyangodan çıkar gibi.:(

Yok ya nerde bizim atamamız büyük bir şans artık allahtan hayırlısı artık

sağlam tük sana 2 çift lafım olacak yazmışsın demişsin ki adam ezbere konuşuyor be adam raporu sana uzvuna göre vermiyor arkadaşım bunu anlamayacak kadar geri değiliz sen polio sekelinin ne olduğunu biliyormusun raporum evet % 19 a düşürüldü polio sekeli olan insanlar 100 metre yol yürüyemiyor dizini tutmadan yürüyemiyor bunları biliyomusunda konuşuyorsun burdan yorum yaparken lafınızın nereye gittiğini bilinde yorum yapın seninde dediğin gibi ölçüp tartıp yorum yap lütfen kimse kimsenin ne kadar mağdur olduğunu bilemez

exelans;

aynen katılıyorum arkadaşım,biraz yürüdkmü ayağımızda can kalmıyor,

O özelleştirme bütçesiylede bilal keyif yapıyor zerre kadarda hakkım varsa helal etmiyorum canab ı hak öteki dünyada hesabını sorsun inşallah amin

Tüm Dünya ülkeleri bizimle dalga geçiyor.. Oltaya gelmeyin arkadaşlar bu forumda bu siyasi yazılara.. Yanlılar ve karşıtlar sohbeti olmuş adeta.. Eğer kendimiz için birşeyler yapmak istiyorsak buradaki forumdan siyaset yazmayla olmaz o iş. Birlik olmak , güç olmak , dayanışma sağlamak gerek..Neler yapabilirizi güzel fikirleri paylaşmak gerek. Ressam hastalarım var benim mesela, çok ağır işitme kayıplı ve çok başarılı ressamlar. Birkaç tanesi bir araya gelip İşitme Engelliler Dernek başkanı ile görüştüler ve kendileri gibi olan diğer küçüklerimize ders vermeye başladılar. Bunları gönüllü olarak yaptılar, ücret karşılığı da değil.. Bunları yapan insanların hangi partiye sempati duyduğu hiç sorgulanmadı. Sorgulanmalı mı sizce ? Bizler fikir üretmeli ve hangi hükümetse destek istemeliyiz. Parti tartışmak istiyorsak bunu burada paylaşmayı ben onaylamıyorum çünkü bu partinin konuşulası o kadar çok şeyi var ki , engelliler ile ilgili olan kısmı samanlıkta iğne aramak gibi. Bu nedenle engelliler biz forumunu en faydalanılabilecek şekilde değerlendirmeyi öneriyorum. Sevgiler , sağlıklı günler hepinize. ) Betül...

ceremicem;

elbetteki yapılan dogrularda iyilerde tartışılacak sayın arkadaşım yanlızca bu formda deyil her yerde gerel iyi yönlerini gerek kötü yönlerini tartışıyorum asıl tartışmassan gerieyi kabul etmiş olursun oda olmaz tabiki

144 Mesaj var, 140'ı beğenmemiş AKP politikalarını ama bu orana göre bu adamların barajın altında kalması lazım...

Ben vermiyorum, sen vermiyorsun da kim oy veriyor bu adamlara???

alanya;

evet dediğin gibi,sen vermiyorsun ben vermiyorum bu adama kim oy veriyor?
ne hikmetse her seçim olduğunda oy sayma zamanlarında elektrikler kesiliyor:)
yetkililerde açıklama yapıyor trafoya kedi girmiş:) kediler elektriği kesiyo....
kedidir kedi:):):)

turan yılmaz;

evet AĞRI ve YALOVADA'da AKP 30 MART'ta defalarca YSK'ya itiraz etti,sonuç,aynen dediğin gibi oldu yenilen pehlivan güreşe doymaz,AKP 2 il'de kaybetti,çoğu illerde'de KEDİler trafoya girdi:)

Herkesin özgür iradesine saygı duyarım,ama bazı gerçekleride görmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt