Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akşam Sefası Niyetine

adminbozkurt demiş ki;

ohhhhoooooo bu arkadaş tamda benim duygularıma tercüman olmuş olmasınada böyle bayan varmı? :D:D:D:D

Teşekkürler Nuran hanım güzeldi emeğine sağlık :)

her on bayandan bi'tanesi bu niteliklere sahip hasan :)

zamanın birinde çok uzak bir memlekette görev yaptığım zamanların birinde arkadaşlarla pikniğe gitmiştik...piknik alanı doğal içme sularının yoğun olduğu bir yerdi..küçük adacıklar var etrafında topraktan çıkan kaynak suların akmasını sağlayarak bu adacıkları yapmışlar...biz yerleştik...yan adacığa iki arkadaş geldi...kurdular çilingir sofralarını...şişman olanı sıvadı bacaklarını kaynak suyun başına oturdu ayaklarını suya soktu...masasını çekti önüne demleniyor...diğer arkadaşı aldı oltasını balık tutmaya gitti...(piknik alanına yakın bir akarsu var tatlı su balığıkları mevcut)bizim demlenen piknikçi on on beş dakika sonra bağaırmaya başladı...ne olduğunu anlayamadık biz ..şaşkın şaşkın bakıyoruz...ama yardım etmek içinde atılımda bulunmuyoruz...bağırıyor Aliiiii aliiiiiiii aliiiiiiii...arkadaşı duydu ..elindekileri attı koşuyor..bizimki devam ediyor aliiiiii aliiiiiiiiiiiii...biz ne oldu acaba derken yine atılımda bulunmuyoruz....arkadaşı yetişti...dili resmen dışarda nefes nefese sordu ne oldu?Ayakalrını sıvayıp demlenen kişi gardaş dedi göbekten eğilemiyom bir su verde içemmm..ali olduğu yere yıkıldı...
biz şaşkın hafif eğilse su elinin altındaydı...

güzel bir fıkraydı! teşekkürler canım :)

nesohbet7.jpg

hahahahah inanamıyorum bu devirde böylesi....bende isterim bir tane:D

[SIZE=5][SIZE=5]Bu adamlardan çok var.. :D[/SIZE][/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE]

[SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5]ikinci eşine daha çok mu eşlik eder erkekler. :D[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=5]
[/SIZE]
[/SIZE]

polemik yaratmak istemiyorum eceee, ama erkekler ikinci eşle evlenince kılıbık oluyorlar.. sözüm tüm erkeklere değil tabi-ki, ama çoğunluğa.. çevremde örnekleri epey var :D

şeytan bile dermiş ki; bir erkeğin, ikinci eşi olayım!

"şeytan bile dermiş ki; bir erkeğin, ikinci eşi olayım!" :D

temel'in babası vefat eder..

cenazeye gelen bir aile dostu temel'e sorar;

nasıl oldu..

temel: 30. kattan aşağıya düştü..
adam: vah vah desene çok feci ölmüş..
temel: yok yok öyle ölmedi.. tam yere düşecekken manavın tentesine çarpıp tekrar yükseldi..
adam: vah vaah! daha şiddetli çakıldı o zaman..
temel: yok! karşıdaki kasabın tenteden zıpladı bu sefer karşı binanın çatısına..
adam: demek çatıya çarpıp öldü..
temel: yok ya! çatıdan yuvarlanıp elektrik tellerine gitti..
adam: deme ya! çarpıldı o zaman..
temel: yok canım teller yaylandı babamı 200 metre yukarı fırlattı..
adam: 200 metreden yere çakıldı öyle mi? yazık..
temel: yok ya yine en baştaki bakkalın tenteye..
adam: orda mı öldü?
temel: yooo.. ordanda yine kasaba..

en sonunda bunalan adam temel'e bağırarak sordu;

ulan nasıl öldü bu adam?

temel: "baktık durmuyor, vurduk"

:)))))))))))akşamı güldürerek indirdim güne:))))teşekkürler Nuran

tebessümlerle dolu, akşamımız ve gecemiz olsun güzellik :) :)

KeRRa_155sm8.jpg

:))))))))))çoğalsın:))))çoğalıyor:)))çoğalacak:))))

bu bir deyim ensar.. halk arasında öyle derler.. aklıma geldi yazdım.. erkekler birinci eşin kıymetini pek bilmezlermiş.. ikinci eş çok daha kıymetli olurmuş..

sözde; şeytan bile bir erkeğin ikinci eşi olayım dermiş! miş miş :)

dört kaplumbağa, pikniğe çıkmaya karar vermiş.. erzakları hazırlayıp; bir yıl, iki yıl, beş, on yıl derken, otuz yıl sonra piknik yerine varmışlar.. gazozları, yiyecekleri, herşeyi ortaya çıkarmışlar.. bir bakmışlar gazoz açacağı yok.. tek çözüm, birinin eve gidip açacağı alıp gelmesi.. görev, içlerinde en küçük kaplumbağa olan temel’e düşmüş...

genç kaplumbağa;

ben gelene kadar buradaki yiyeceklere dokunmazsanız giderim! demiş...

diğerleri bunu kabul etmiş.. temel, yola çıkmış.. bir, iki, on, yirmi yıl geçmiş.. bu arada, yaşlı kaplumbağalardan biri fenalaşmış.. arkadaşları ne yapsa faydasız, son bir dileği olup olmadığını sormuşlar;

gerçi genç kaplumbağaya söz verdik ama, şuradaki sarmalardan bir tanesini yesem olur mu?

elbette...

diyerek, sarmalardan birini vermişler.. tam ağzına atacağı sırada, genç temel, çalıların arasından fırlamış;

gitmiyorum işte, gitmiyorum!

icon_bounce.gif
icon_bounce.gif

küçük kaplumbağa çok zeki ya.. onun için temel koymuşlar adını :)

(laz uşaklarıma laf söyletmem haberiniz ola)

haşa söyler miyiz:)bir tanede benden...indirelim gülümseyişleri geceye...

Temel araba sürerken kırmızı ışıkta geçmiş.Tabii bunu gören polis temeli durdurmuş. Polis: - "Ehliyet ve ruhsat beyfendi!" Temel: - "Verdunuzda mi isteysunuz.

verdunuzda mi isteysunuz..

doğru söylemiş temel.. kesin almak istemiştir.. ama; vermemişlerdir :p

(ahh! akıllı temel'im benim.. senin fıkralarını okumak çok keyif veriyor bana) :eek:

Yaşlı teyze:
-Valla ben de anlamadım, 250 no'lu karayolundan çıktıktan beri böyleler...

paylaşımınız için tşk.çok hoştu..

Mütevazi hanımların şiiri

Bir yarim olsun esmer, yakışıklı
Çok şey istemem, boyu 1.80 olsun
Fazla zengin olmasın umrumda değil
Yeter ki 500-600 milyarı olsun

Mesleğe etikete hiç önem vermem
İster mühendis, ister doktor olsun
Düğünümde fazla görkem istemem
Yeter ki nikahımız hilton da olsun

Balayımız küçücük bir tatil
Paris te, roma da, new-york ta olsun
Yüzgörümlüğü önemli değil
Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun

İstedim ki olmuşken gönlümce olsun
Nerede olursa olsun otururum ben
Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun

Evimde erkeğimin sözü geçmeli
Yeter ki benim de müsaadem olsun

Ev işlerimi kendim yaparım
Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun

Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir
Pişirecek bolulu bir aşçım olsun
Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim
Yeter ki katığım siyah havyar olsun

Seyahat etmek en büyük zevkim
Yeter ki arabam mercedes olsun

Yaz tatilim sakin geçmeli
Bunun için side de bir yalım olsun
Soğuk karlı kış günlerinde
Uğrak yerimiz uludağ olsun

Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz
Maksim de iborotti konseri olsun

Doğum günümü hatırlasın yeter
Yeter ki hediyesi bir yakut olsun

Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım
Bana hediyesi bir villa olsun

Çocuklarımı kendim büyütürüm
Bakacak italyan bir dadımız olsun

Bundan ibaret bütün isteğim
Nice kısmetlerim çıktı da teptim
Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan
Sadece birazcık sabırlı olsun

:) çok mütevaziymiş gerçekten, limitsiz kredi kartı istemiyor :) ..

bende mütevazi olmak istiyorum:D Nuran bunu ezberleyeyim ben:Dçok güzel..yine gülüşleri indirmişsin geceye

yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrının huzuruna çıkarlar...

Tanrı buyurur;

''erkekler iki sıra olsun, bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler.. bütün kadınları cennete aldım, onlar meleklerle birlikte ayrılsınlar şimdi''

kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer.. karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası kilometrelerce uzarken, karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam durmaktadır...

Tanrı uzun sıradakilere hışımla bağırır "kendinizden utanın! sizi bu dünyada güç ve iradenin temsilcisi olarak yarattım! şuraya bak, hepiniz güçsüz, karaktersiz yüzlerce kilometrelik sıra olmuşsunuz.. şu tarafta tek başına gururla dikilen kuluma bakın ve ondan ders alın''

ve ona dönerek;

"anlat bunlara kulum; sen ne yaptın da ''karılarını yöneten erkekler'' sırasında tek oldun?

adam cevap verir;

bilmem... karım bana burda durmamı söyledi..!!

ezberle, ezberleyelim canım.. bi gün lazım olur :p

Üst Alt