Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alkolik olan kim var?

sencerakis
user-offline.png
Bu güne kadar hiç sizin gözünüden bakmamıştım,yada istesemde bakamazdım çünkü o tür bir bağımlılığım yok çok şükür.Ama sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra Alkolik olmanın nasıl bir şey olduğunu çok daha iyi öğrendim.Rabbim yardımcınız olsun,sağlıcakla kalın inşallah.

Son düzenleme:
Engelliler sitesinde ne işi var alkoliklerin be kardeşim
tabi eskiden bende aşırı kullanıodum ot la baraber şimdi yasak
devam edersen şizofren olcan dedi doktor
çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk engelli raporum var şimdi

mirhat

"çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk" Tanısı konulanların burda Ne işi varsa, Alkoliklerinde burda bulunması bir o kadar doğaldır.

Yok yani ben bıraktım 6 sene oldu
korkudan
anne babanı öldürebilirsin dedi doktor
insan anne babasını öldürmek istermi

DEMEK İSTEDİM ENGELLİLERİN ALKOLLE NE İŞİ VAR

Çoğul madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk engelli raporum var demişsiniz .!!! Alkolik olan vatandaşında Raporu var ve doğal olarak onlarınkide hastalık vede hastalıktan doğan engellilik, açıklaması bu.Yani hepimiz bir şekilde rahatsızlıklarımızdan dolayı engelli/özürlüyüz. Engellilerin Alkolle ne işi var.? Hocam yapma yahu oda insan sende bende ne farkeder yani. O sorunla boğuşan mücadele eden insanların böyle forumlarda olması lazımki bizlerden destek alsınlar hayata daha iyi sarılsınlar bu aynı zamanda hasta bir insan için trapidir moral verici yanları çoktur.İnsanlar engelleri elele vererek daha kolay aşarlar.Bu arada ne mutlu size siz bırakmışsınız tebrik ederim.

Sanırım ben de alkoligim ve çok korkuyorum...Ictigim zaman farklı bir kişiliğe büyümüyormuşum.Sarhos olduğumda ne söylediklerimi nede yaptıklarımı hatırlamıyorum.Yardima ihtiyacım var....

Sencerakis yazdıklarınızı okudum bu konuda çok birikimli olduğunuzu farkettim.Lutfen bana yardım edin.

AYATA

Valla benimde durum aynı hocam. Tabi öyle sabahtan başla tüm gün iç falan değil ama iki üç akşamda bir kallavi miktarda alkol alıp sonra telefonda arayıp sağa sola sarmalar kafayı kelle edip milleti rahatsız etmeler baya bir moralimizi bozuyor. Allah'tan bir kaç haftadır önlemimi alıyorum içmeye başlamadan önce telefonu atıyorum bir kenara yada kapatıyorum hiç olmazsa kimseyi rahatsız etmeden kendi kendimi ziyan ediyorum.

@sencerakis,

Sevgili sencerakis, tüm mesajlarınızı okudum, iyimisiniz seneler sonra? İnanın sizi bir yakınım gibi merak ettim.

@uzakadam,

Sevgili uzakadam, siz iyimisiniz çok zaman geçmiş ama

@sencerakis abimiz son anfora ustalarından biriymiş ve 6 haziran 2015 tarihinde maalesef vefat etmiş. Kendisinin Yazdıkları, babası alkolik ama kendisi alkol kullanmayan biri olarak beni etkiledi. Umarım yattığı yer incitmiyordur kendisini, mekani cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:
Konuyu acan arkadaşımız hayatta mı acaba ?

2007den beri o arkadaşta girmemiş. @uzakadam rumuzlu arkadaşımız da uye olmuş mesaj atmış ama girmemiş bir daha. Umarım sağlıkları yerindedir. @sencerakis abimizin yazdıklarını okumanızı tavsiye ederim. Dolu dolu bir adam olduğunu anlamıştım, araştırınca çok kıymetli biri olduğunu gördüm.

Konuyu acan arkadaşımız hayatta mı acaba ?
@yeterki rumuzlu arkadaşın bu forumdaki bir mesajı. Gerçekten bazı insanların alkole başlaması, alkolik olmasının arkasında ne hikayeler var. Okuyunca anlıyorsun.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sabaha karşı saat 4
uyuyan bi kamyon şöförü
ters yola girip üstüme gildi
arabayı ben kullanıyordum
şaompole kırdım
takla attık
kamyon kaçtı bakmadı bile
kimse görmedi öldüğümüzü
32 saat kaldık o dere yatağında
eşim
annem