Buradaki bir çok arkadaşım gibi, şuan buraya yazamacağım kadar çok badireler atlattım, özetlemek gerekirse 2 defa ölümden döndüm...
Diyaliz-Perhiz-İlaç-Su Yasağı 4'lemesi geçmişimi en iyi özetleyen şeydir...
Böbrek ne büyük nimetmiş, çekince anladım. Okulumdan geri kaldım, gençliğim hastalıklarla geçti, ailem başımda nöbet tuttu, yeri geldi 6 ay uyumadım (gerçekten! hatta bırakın uyumayı sırt üstü uzanamadım) yeri geldi bir bayram sabahı köyümüze giderken yolda ölümü iliklerime kadar hissettiğim bi anda acile zor yetiştim zaten ilk ve son defa orada haykırdım " Ölmicem işte ölmicem!" diye... 2 defa böyle ölümden döndüm... 3 yaşında başlayan çile dolu yıllar, 19 yaşımda babamın böbreğinin bana nakil edilmesiyle son buldu.. Çok şükür milyonlarca kere şükür, hepsi birer anı olarak kaldı... şimdi yazarken dahi o badireleri yaşayan kendime haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum.atlayarak yazdığım için... Şimdi çalışıyorum hatta nişanlandım, ALLAH ömür verdi, O dilemezse yaprak dahi kımıldamaz, O dilerse en amansız dertlere derman bulunur! O'ndan geldik O'na döneceğiz...
Kıymetli arzu hanım,arzu abla...
üzülmeyiniz... Birçok insanın bilemediği, hissedemediği, sıradan şeyler olarak geçiştirdiği yeme-içme-tat alma-nefes alma-su içme-çay içme-rahatça yürüme-yatıp-kalkma gibi nimetlerin hatta ve hatta boğaz-gırtlak-burun-ağız gibi senede bir defa bile birçok insanın aklına gelmeyen bu nimetlerin kadrni- kıymetini mevlam size hissettiriyor... Size günahlarınıza keffaret olacak bu hastalık-dert gibi görünen esasen birçok hoyrat insana nasip olmayan bu nimeti bahşediyor...
Güzel günler inşaallah yakındır ve o güzel günler geldiğinde siz dönüp bugünlerinizi birer anı gibi yad edersiniz ve her nefes için her uzvunuz için ne kadar şükretseniz az olduğunu bütün zerrelerinize kadar idrak edersiniz...
Sizi tanımıyorum , görmedim ama bugün cenab-ı allah'tan size şifa vermesi için dua edeceğim...
Yâ şâfiiiii...yâ şâfiiiiiii... Yâ şâfiiiii....
Allah (cc) size tez zamanda şifa versin, öyleki her gününüz bayram neş'esi içinde geçsin.
Amin amin amin...