Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Alt Ekstremite amputasyonlarda verilen sakatlık oranları yükseltildi

Evet Kayseri devlet hastanesinden %43 raporumu aldım doktorlar direk kanuna bakarak karar verdiler herşeyin farkındalar.
Zor olmadı oradan vergi dairesine gönderecekler raporun bir nüshasını acaba bu süreç ne kadar sürer ve ne aşamada olduğunu nerden öğrene bilirim
Raporu alalı yaklaşık 45 gün oldu.

merhaba oncelıkle hayırlı olsun..ankaradan raporunun ne asamada oldugunu [SIZE=2]312-4153206 no'lu numarayı arayıp tc kımlık no vererek ogrene bılırsın..
[/SIZE]

maluliyet oranım düşürülürmü

selam vergi indirim için maliyeye müracat etmeyi düşünüyorum. erken yaşlılık için .sağ diz altı ampute güdük oldukça uzun yeni oran listesinde 40ile 43 arası rapor veriliyor ancak ankaradan bu oranın düşürülme ihtimali olabilirmi bu konuda tecrübesi olanların fikrine ihtiyacım var çünki süprizle karşılaşmak istemiyorum lütfen benim durumumda olup raporu ne verildiği sonucunu yazarsa sevinirim teşekkürler.

Ufuk bey, bu konuda cetvel çok net; kötü bir sürpriz yaşamanız mümkün değil.

oturan boğa yanlış bilmiyorsam sağ sol bacakta alt orta değişiyor birinde %40 (sağ) diğerinde 7 (sol). kasaptaki etin fiyatıda değişiyor çıktığı yere göre şöyle yağsız yeri mesela %40 alır.....

bir şey daha ekliycem şimdi biliyorsunuz malum meb sınav yaptı ben ilk defa rapor alanlar gördüm yıllarca ampute olupta adamın rapou yeni engeli eski olmasına rağmen benle aynı kıvamdaki ampute 7 aldı sınava giremedi bunların günahını kim ödeyecek şimdi.

Artık verilen oranların düşürülmesi söz konusu değilcetvelde karşılık gelen neyse oran odur cetveldeki oranlarda kanundur. Bütün diz altı amputeler 40-43 arası alır daha fazlasını verirlerse bu oranlara düşüre bilirler bundan daha aşağı düşüremezler.

Ben Sürekli iş görmezlik gelirine 2008 de bağlandım buna itira edebilirmiyim

Üst Alt