Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anayasa mahkemesi 2022 maaşlarının SYDV'na bağlanmasını iptal etti!

arkadaşlar 28.03 2013 de eşimle başvurduğumuz 2022 16.04.2013 olumlu olarak sonuçlanmıştır.144 dü aradım rahat ulaştım gayet iyi davrandılar

18 günde araştırdılar eve geldiler herşeye baktılar gelire gideri soruşturdular çok şükür bağlandı

teyo teyo
öncelikle hayırlı olsun güle güle harcarsın inşallah..bir kaç soru sorcam vereceğin cevaplar bizler içinde çok önemli. yaşın kaç. anne babanlamı yaşıosun. eğer ailenle yaşıyorsan her hangi birinin emekli maaşı varmı?

yaşım 34 eşim ve bir kızım var kirada oturuyorum hiç bir gelirim yok eşim için bakım aylığına başvurdum sonuçlanmasını bekliyorum gelirim bunlar olacak inşallah

sana şunu söyleyeyim evde yani o adreste bulunan herhangi birinin ssk sı veya emekli maaşı olduğu taktirde bağlanmıyo diye biliyorum daha önce çalışıyordum ssk vardı başvuruyu bile almamışlardı

eski alanlar için eve gelip incelenceğini sanmıyorum hane içindeki gelirleri incelenir ama kapısına gelen arkadaşlarımız var ama içeri bile girmediklerini söylüyolar

benim maaş kesilmedi sadece babamın maaşı var ama hazirandan sonra kesilebilir

ee şimdi ne olacak 12 ay maaşlarından sonra anayasa mahkemesinin kararı gereği 9 aylık süre doluyor bundan sonrası ne olacak anayasa mahkemesi9 ay vermişti Şu verdiğim linkte gündem konularına bak ve "3 Nisan 2013 Çarşamba günü ...Mahkeme Toplantısında Görüşülen Dosya ve Sonucu" tıkla. Tıkladığında açılan linkte ilgili bu kararı göreceksin:T.C. Anayasa Mahkemesi melek hanım yazmıştı acaba bundan sonrada hala sdyvlermi muhtaçlığı belirleyecek

çok güzel bir haber evde bakım aylıgınıda sydv lilere devredecekler inşallah onuda red ederler sydv çalışanları 5 para etmez memurlar

ya bu anayasa mahkemesin 9 ay tebliği doluyor bilgisi olan yokmu bundan sonra nereye başvurulacak

melek abla kayıplara karıştı. oda terketti bizi

walera sarabilmek nedir bilmem ama bizler yani engelli durmundaki arkadaşlar sadecce beklintide kalırsa sadece acı çeker şu pc ler açıldığı anda ilgili ilgisiz her yere e mail ve sıkıntımız anlatan yazılarla ancak bir yol alınılabilir

Yani zavaalılıkta üzerimize yok bazen hak etmesekte hak sayanlara tepkimiz zayıf.

bu konuya insanlar herhalde ya bakar kör ya 3 maymun yada kimse neyin ne olduğunu bilmiyor

2022 maaşlarını kim alırsa alsın ama aylık yapsınlar

Walera gerekli yasal düzenlemeler yapıldı. sorun yok artık. 2022 aylıkları ile ilgili iş ve işlemlerin hepsini SDYV yapmaya devam edecek.

Üst Alt