Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'nın suyu çok pis!?

waterbox'ın eko modelinde filtre 2 yılda bir değiştiriliyor (filtre 150-200 tl gibi bişey sanırım). O arada başka bir bakıma ihtiyaç duyulmuyor.

Ben alırken ön siparişle aldığım için fiyatı oldukça uyguna geldi (700 tl idi). 3 ay önceden parasını yatırıp beklemiştik. Şimdi sanırım lansman fiyatı 1000 tl. Bu aydan sonra ise 1300 tl olacak gibi görünüyormuş (bu fiyat bilgilerini kendisi de kullanıcı olan bir arkadaşıma sordum, o söyledi)

Benim aldığım bayii Cihan Usta (Veli Köse'nin referansı ile derseniz o arkadaşımıza da faydası olur): 0535 717 26 00

Waterbox Eko60 model su filtresi

shukufe ankara suyunu dovecek:eek:nurrcanla turan duranda onu dovecek:p bulent bey yazdigi dikkat ederseniz MeTePe de cok detayli bilgilendirdi siteyi iyi okuyun.
200 liradan basliyormus, 600 liraliklarida varmis. bu ters ozmoz hepimize sart.
mehih gokcek cok yanlis yapiyor ankara halkina.
kizilirmak suyu pis oldugu yabanci metaller pislikler oldugu cok belli birseyken halka bunu ilan etmeden gizlice ankaraliya kullandirmasi cok buyuk yanlis. uste bide insanlari yaniltmak icin bardak suyunu kizilirmak suyu diye iciyo:p sikiyosa cesmeden akan bok kokulu suyu icsinde bi goreyim:mad:
mogan golunde su azaldi diye mogana bu kizilirmak suyundan verilince moganda baliklar oldu. bunudami gozu gormuyor melihin:confused:

bulent beyin yazdigini okumadan yazmistim. uuuuv pahali ama boklu su icmektense onuda verecegiz.

Sukufe konuyu ak partiy ne zaman bagliycaksin hazirlik yapacagimda ondan sordum
abla shukufe konu ak partiye getrirse bende konuya muatap olurum sen merak etme benim hazırlıga yapmama da gerek yok benim ona karşı hazırlıklıyım zaten :D

AKP'li arkadaşlar nedense Melih Gökçek'e toz kondurmamaya çalışıyorlar.

Ama burada konu AKP değil! Ankara'nın su meselesi...
Üstelik bu güncel bir mesele değil. Bu noktaya gelineceği 5 yıl önce 15 gün boyunca bütün Ankaraya 1 damla su verilemediği tarihten belliydi. Benim anlamadığım tarafı, bu su meselesinden en fazla mağdur olan kişiler yıllardır Gökçek'e oy veriyor. 2 saat yağmurla sular altında kalan semtlerdekiler Gökçek'e oy veriyor. Ulaşım sorunu çözülmeyenler Gökçek'e oy veriyor. Bunu gerçekten anlamakta zorlanıyorum.

Benim oturduğum Çankaya bölgesi yıllardır hizmet alamıyor. Bunu anlayabiliyorum. Gökçek'in % 20 oyu zor aldığı Çankaya'ya kindarlıkla hizmet götürmemesi anlaşılır bir şey olur zaten. Ancak, metreküpü 4 TL'den su kullanan, içme suyuna verecek parası olmayan kesimlerin büyük oranda destek vermesinin arkasında yatan başka nedenler olsa gerek. En fazla oy aldığı ilçelerden biri olan Sincan geçen gün 1 saatlik yağmurla sel altında kaldı. Kimse "nedir bu rezillik" diye gıkını çıkartmıyor. Gerçekten ilginç bir ülke burası.

ha bire park parklarda oyuncaklar, herkesin kolunda saatler envai cesit telefonlar varken meydanlara saatler, bir metre metro yapamadan ucube teleferikler, ankara giris kapisi diye acaip seylere para bulunabiliyorken ben adam gibi aritma tesisine para bulamayan ankarama yanarim.

melih gökçeğin allah belasını versin burda melih gökçeği savunan yok ama konuyu akp çekmeniz ve türkiyede sadece ankaranın suyu pis diye lansetmenize kızıyorum

niye izmiri konuşmuyorsunuz eskişehiri konuşmuyorsunuz ben bunakızıyorum yoksa melih gökçeğin allah belasını versin anlatabildimmi dün akşam halk tv de mustafa Balbay bile suyla siyaset yapmayalım uzman değiliz diyor konuğun güzel sözü sizden ricam haftaya 5 dakka izmirin suyunu konuşun dedi bakalım konuşacaklarmı merak ediyorum

yoksa sarı suyu içmeye bende hevesli değilim shukufe

ishal kusma sirasi bana geldi:(ankara musluk suyunu icmeye yemek pisirilirken kullanmamamiza ragmen.yikadigimiz salatalardan gecmis galiba. hastayim:(aylin nazliaka ankara suyunu elestirdi diye melihin epey fircasini yimis:pevinden yapilan tahlillerde kacak su kullaniyor diyede gozdagi verilmis:pmusluk suyu klorluymus guya,:pbizler oyle mecliste bakan olmadigimiza bizim sularin tahlil neticesini bilmiyoruz ama:confused: sasik suyun kokusuyla klor kokusunu ayird edebilecek koku bilincimiz var.hicte klorlu gibi kokmuyo cesmeyi acinca.

Bu su arıtma cihazlarını evi taşıdığımızda söküp götürebiliyor muyuz acaba?

shukufe yalnız gerçekten aylin nazlıaka nın evinde kaçak su kullanıldığı vekilin kendisyle alakası yok yönetimim in yaptığı hata kaçak su kullanılıdığı ortaya çıktı yönetimde hayır kaçak yok demedi bizbaşvuru yaptık dedi askinin gelmediğini bildirdi

aynı şekilde kaça suyu kuyu suyunun sadece bağ bahçe sulama için kullanıldığını söyledi orda olmadığımızdan detaylı bilemeyiz

ama evet ankaranın son zamanlarda suyunda sıkıntının olup olmadığını suyun bi ara sarı akıyordu şimdi yok bunu görmek için siyasilerin yön göstermelerinide

gerek yok

Bu su arıtma cihazlarını evi taşıdığımızda söküp götürebiliyor muyuz acaba?

Evet, götürebiliyorsunuz.

ama evet ankaranın son zamanlarda suyunda sıkıntının olup olmadığını

Bir siyasetçinin evinde kaçak kuyu olması Ankara'nın suyunu temize çıkartmaz zaten. Bu, Gökçek'in sıkça kullandığı saptırma yöntemlerinden biridir. Gökçek'e neden yol yapmadın diye sorsalar, sen de park yapmadın diye yanıt verir.

Ankara'da suyun sıkıntısı, bizzat Gökçek'in de kabul ettiği üzere 4 aydır Kızılırmak suyunun verilmesidir. Arıtma tesisleri bu suyu arıtma kapasitesinde olmadığından normal su ile karıştırılmaktadır. Sayın Gökçek geçen yıl ve bu yılın ishal salgın rakamlarını açıkladı. Kendisi sonra % 2'lik artış olmuş gibi bir yorum yaptı. Ben onun söylediği rakamlara baktığımda % 10'dan fazla artış görüyorum. Hasta sayısı 20 binden 22 bine çıkınca artış % 2 değil, % 10'dur. Zaten bu rakamlarda gerçeği yansıtmaz. İshal hastalarının % 90'ı doktora gitmez. Bu şartlar altında bir salgın yaşandığını kabul etmek gerekir. % 10 gibi rakamlar çok büyük rakamlardır.

Ankaranın sadece suyu kirli değilmiş demekki. Başka kirli olan şeyleri de varmış. Bunu ben değil, Başbakan yardımcısı söylüyor.

Üst Alt