Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün toplanalım mı?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasankrmn

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Antalya tayfası olarak , Antalya-Kemer yada merkezde 5 yıldızlı bir otelde 2 günlük bir etkinlik yapmayı düşünüyoruz.Tarih olarak biz mart ortası gibi düşündük.Herşey dahil sistemli bir otelde günlük ücretin 50 ytl gibi bir rakam olacağını düşünüyoruz...Biz en yakın zamanda ilgili otel ile görüşmemizi gerçekleştireceğiz...Bu konu ile ilgili sizin fikirlerinizi almak istiyoruz....Ne dersiniz ????

Çok güzel bir fikir olduğunu düşündüm ben...:)

Evet güzel bir fikir ama Alanya tarafı olsa daha güzel olmaz mı?

benim canım yokmu illa antalya da mı olmak lazım hocam

ilayturk;

ee sizde yapın ila biri size gel şuraya mı demeli :D

hasan oteli bulursan güzel fikir de bence yıldıza takılma derim ben

ben bu işi centilmen organizatörlere bıraktım kardeş
hemen de denizin ortasına gitmeyin ya:)))

süpper fikir örtmenimmmm :D ben bu planı bir yerden hatırlar gibiyim :D

iyi olur bencee .. uygun düşersee gelmek isterim...

heyecan yapma uyuzz bineron bb si beni hergün msn de görüyon zaten hehe:D:D:p

O senin için değil benim için heyecanlanıyor abicim :)

güzel bir fikir gerçekten mart ayına daha cok var daha yaff

çok güzel bi fikir yalnız mart ayında soğukta biraz zor olabilir

ee böyle organizasyonlar 1 haftada olmuyor şimdiden başlanmalı

----------

15 martan sonra yaparız burası antalya :D

hayırrr yaa yanılıyonn hocam..:D ona çiçekli güllü biberon alıcamda ondan heyecanlanıyo:D:p

ben kendim için heyecanlanıyorum size noluyo :D

----------

KARAÇOCUK;

hangi dil bu karaoğlan, papua yeni ginecemi :D

temmuzda pahalanır otellerr .. kişi başına 500 olurr budafe hehe

KARAÇOCUK;

O tarihler pek kalabalık oluyor sakin birlikte vakit geçrimek için biraz erken olması daha uygun diye düşündük..

Hemşo bu konuyu açacağını soylemiştin ama ben daha şimdi görüyorum.. Evet bu projeyi Emel'le senin üstüne atıyorum :) Şöyle güzel bir org. yapında bir hafta sonu kafamızı dinleyelim bencede süper olur..
Şehir dışındaki arkadaşlar sizler ne düşünürsünüz bu konuda gelebilirmisiniz? İki günlük bir tatile ne dersiniz görüşlerinizi bekliyoruz..

hasan hocam süper fikir;)

çok güzel fikir harika öncelikle tebrik ederim...şimdi gelelim plana 5yildizli otelde 40tl bile anlaşabiliriz hasan hocam hemde fuul açik menü kasım ayındayiz hem önümüz kiş...benimde söyle bir önerim var ilk organizyasyondan hemen sonraa 2. 5yildizli otelde bulusma organizyonu düzenliyeim çünkü aylar önceden yapilan rezarvasyon ile haziranın ortasindna siçak havanın tadını çikartarak 5yildizli otelde 2günlük tatil ayarlanabilir hemde 50tl e günlük fuul herşey dahil....öncelikle hayirlisi ile ilk tatilimizi yapalim 2.ci tatil plani için hazirliklara başlanir.

yada maart ayini haziran ayina alsak süper olur 4ay süresince böylece tüm forum sakinlerinin haberi olur bu organizyasyondan ona göre planlarini yaparlar ve böylece diğer şehirlerden gelen arkadaşlarda katilabilir vede daha bir kalabalik oluruz...yani haziran ayina 1ay kalan kesin listeyi hazirlariz otel yönetimine veririz tabii kesin geliçek olan kişiler hasan hocama özel mesajla numara-ad-soy ad ve cep telefon nosu vericek hasan hocam bu bilgileri teyit etmek için yani kesin geliyormusunuz diye sizi ariyaçak sonra listeyi otel yönetimine veriçek...kolay gelsin hasan hocam

hazirana o fiyatlara otel bağlanmaz bu antalya gibi yerde lütfen mantıklı olalım haziran temmuz ağustos buranın cılkı çıktığı dönem

Mesela 03 Aralık süper olurdu bir çoğumuz idari izinliyiz. :rolleyes:

Ben engelli kız kardeşimle birlikte gelebilirim 4 gün olursa harika olur

5 yıldızlı otelde bir organizasyon çok güzel bir fikir. Fakat mart ayında havalar soğuk olur ve organizasyonun çok tadı olmaz diye düşünüyorum. Yazılanları da okudum ve yazında orasının çok uygun olmayacağını yazmış arkadaşlar. O zaman bunu Mayıs ayında düzenleseniz acaba nasıl olur. Diğer arkadaşların dediği gibi erken bir rezervasyon yapılırsa bence uygun fiyata anlaşılabilir diye düşünüyorum. Olmazsa erken rezervasyon için buna katılacak arkadaşlar ücretlerini verilen birhesap numarasına yatırabilir ve otel garantilenmiş olur. Tabii bu sadece bir fikir. Ben böyle bir organizasyon düzenlenirse katılabilirim.

benim de heyecanlandırdınız arkadaşlar. çok güzel olur mart ayı güzel bence:)insan arkadaşlarla olunca hava güzelmiş, serinmiş kimin umurunda olur ki:)yeter ki yer ayarlansın edilsin

arkadaşlar neden olimpos veya kaş bölgesini düşünmüyorsunuz.
kalacağınız yer 5 yıldızlı otel olmaz ama bungalow villa tipi evlerde 35-45 tl seviyesinde haziran-temmuz ayında güzel bir tatil yapabilirsiniz.
ben daha önce gitmiştim ve engelli gruplarına toplu indirimde yapabiliyorlardı.

romulus düşüncen güzel ama vaktimizi-kafamızı bişiler hazirlamakla meşgul etmek istemem ben önümüze gelicek açik büfe 30dakkada yemek faslı diğer zamanlar bize kalir bol bol vakit geçirmek sohbet etmek için....öbür türlü inanki çok karişik olur bişi anlayamayiz ne güzel garsonlar heran yanimizda oluçak...güzel eğlenceler olur akşam müzik gündüz sakin sakin sohbetler ederiz otelin eğlencesine katılırız özel denizine gireriz temiz temiz ;)

Çok güzel bir fikir bu arkadaşlar.Ancak bence antalyanın biraz farklı bir yerine yapalım derim.Çünkü merkezi her zaman görüyoruz nasılsa.Sahil kesimi bir yer olsun.Lara güzel mesela ama kemer beldibi taraflarıda çok hoş oludu.Ayrıca mart ayında olmasına bende karşıyım.Soğuk havada hiçbişeyin tadı çıkmaz arkadaşlar.Hele benim gibi titrekler varsa aranızda..:p Yazın daha hoş olur :)

Harika olacak medişim merak etme sen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt