Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün toplanalım mı?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben kendim için heyecanlanıyorum size noluyo :D

atom supersın yıne:Dhasan hocam cok guzel dusunmussun ınsallah katılalım:)

şunu yakın bir tarihe alsanız olmaz mı çok ihtiyaçtan

yeltenli;
bişi duydum kemerde 4yildizli otelelr fuul herşey dahil 30tl e oda varmiş hasan hocam istersen araştir kemerin denizi daha güzel altin kum dalga filan olmaz kemerde ;) 5yildizli olsa daha süper olur 5yildazdan şaşmayalim bence hocam

İnşallah abicim süper olur sizinle birlikte zaman geçirmek....

yıldızlara ne gerek varki ben çadıra bile razı olurum hadi ayarlayın şu organizasyonu da atıyım kendimi bir an önce buralardan

iyi bir zamana denk gelirse yani maclarımız yada bir isimiz olmazsa guzel olur ben gelmek isterim

Hayırlısı olsun,gelmek isterim...hemde kardeşlerimi görmüş olurum.

hasan hocam yine kendini aşmışsın tek kelimeyle harika bir düşünce umarım hayata geçer bu güzel düşünceniz. ben kendi adıma bu güzel olayı destekliyorum benim adımı en başa yazabilirsin ayrıca yapabilecegim her hangi birşey olursa haber vermen yeterli bu sayedede diger şehirlerden gelecek arkadaşlarımızla tanışmak konuşmak dertleşmek çok güzel olacak. diger şehirlerden katılımcı arkadaşlarımızında çok soguktan korkmalarına hiç gerek yok bence burası antalya hadi hasan kardeşim kolay gelsin..

çok kötüsün örtmenim yaa, şimdiden aklıma düşürdün nasıl bekleyeceğiz baharı şimdi -bahar diyeyim de tırsak ve titrek arkadaşlarım (başta kankam :D) rahatlasın biraz- :D

Ya Hasan Hocam yapma etme :D Çıkarma şimdi içimdeki gezme ve organizasyon aşkını :D

Gerçekten çok güzel düşünülmüş bir organizasyon. Şimdiden heyecanlandım. Bu arada heyecanlanan heyecanlanana :)
Gelişmelerden haberdar edilmeyi bekliyoruz... :)

Biz Antalya ekibi olarak kesinlikle gideceğiz,bu işi yapacağız.İstiyoruz ki diğer illerden de dostlar gelsin birlikte olalım...Bu yüzden önerileriniz, istekleriniz ve şöyle olursa ben kesinlikle katılırım diyenler yorumlarını yazsınlar...

Otel_Arma%60s_Beach_Hotel.aspx

http://www.tatilsepeti.com/Otel_Arm...GirisTarihi=01.12.2009&CikisTarihi=06.12.2009

bu otel 5gece herşey dahil 44tl hocam denize sifir,havuzu mevcut,gece eğlence düzenleniyor

Eshat otel işini biz bir şekilde hallederiz.Sen kafanı takma orasını....

İlk başta engelliye uygun bir yer olursa, Havalar ısınınca olursa ,Antalya merkezde olmazsa ve de fiyatı uygun olursa ben kesinlikle katılırım :)

Antalya her mevsim ayrı güzeldir arkadaslar siz havayı sorun etmeyin ayrıca otelin herkes icin uygun olacagından da şüpheniz olmasın.

otel zaten 5* olacağı için herkesin isteğine ve zevkine hitap edecek dodanımda olacaktır.

açık-kapalı yüzme havuzu , oyun odası ,spor alanları ,animasyon ,gece eğlencesi vs mevcut olacağından 2 gün içinde bu kadar aktivite yeterli gelecektir sanırım..

yalnız dikkat edilmesi gereken nokta planlamanın çok iyi yapılması gerektiği.yani otele giriş yaptıktan sonra 3 saat lobide oturup şunumu yapsak bunumu yapsak diye konuşulmamalı boşuna vakit kaybedilmemeli.yapılacak her şeyin saat saat daha önceden planlanması lazım..

Antalya!ya kadar evet.Antalyada otagardan yada havalimanından biz yardımcı oluruz...

ATOM KARINCA
Ne yalan söyleyim kankam doğru söylüyor ama dur kanka ya tırsaklığımdan önce nerde benim dil altım tansiyonum yükselecek bak bende heyecan yaptım şimdi:D

martın soğuğunda otobüsle gelmek biz engelliler için sorun teşkil ediyor. uçakla gelsek bu sefer 2 günlük çok masraf bilemiyorum nasıl olucak bende gelmeyi isterdim

İlk katılımım olacak
bende katılayım bakalım umarım tarihler uyar
sevgielr.
TAYFUN

hangi tarihlerde düşünüyor bu tatil bilen varmı

Mart diye konuştuk biz ama sizin teklif ettiğiniz tarihleride gözden geçirebiliriz...

benim için sorun değil sadece martın hangi tarihlerinde olacak diye sormak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt