Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün toplanalım mı?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eeeeee kanberi yanlız bırakmayalım dedik Levent'cim :)))) hem sen koppp koopppp yaparken kim çekecek resimlerini hııı biz gelmesek :)))))

bensiz olmaz diye dusundum bu bulusma:) deilse senin oldugun yerlere fazla gitmem levo bilirsin:)))))) hemde antalyada 2 gun 2 gece eylence dans muzik kop eylence olurda ben olmam mi yaa hayret bisesin:)

herkesin hoşuna gidecek bi düşünce...mayıs olsa..yıldızda önemlı olmasa..4gün olsa..gelmeyen olmazdı sanırım;)

nursan hazan68 olursa benımde olmam lazım bu buluşmada bende kanberlerı yanlız bırakmıyayım :)

herkesin hoşuna gidecek bi düşünce...mayıs olsa..yıldızda önemlı olmasa..4gün olsa..gelmeyen olmazdı sanırım;)

Dikkate alacağız elbette.Tatilinde denkgeldiği 4 günlük bir zaman dilimide olabilir....

Katılanlar:
Kuyucak
Çiğdem kuyucak
Güney
Mediha
Ali
Murat
Dante
Emel
Hasankrmn
Flofi
murat07ant
Koca çorumlu
Prens mickeymaouse
Atom karınca
Minerva
Karaçocuk
Umudun
N.UÇAN
Balım3425
yares
Şeker kız
Levent retinis Pigmentoza
yeltenli
murat01-80
denizkızı88
mami6
miremur
sırdaş
taytıs
eva
meltem_
ısıl
KEZBAN
cicikıs
rüzgargülü
Mesut01
tolga06
HAZAN68
ayşegül_01
nursan
Nermin34

ben olur derim,otel görüşmeleriniz oldumu hiç,titanic olabilir mesela,yada grand haber,bayağı otel biliyorum ama şimdilik bunlar geldi,haydi yarlayın bakalım akdenizin incisi arkadaşlar:)

biz dernek olarak gelmeyi düşünuyoruz bir sakıncası olmasa arkadaşlar kiminle irtibata gecmemiz gerekli ilgilenirseniz sevinirim saygılarla

hasan hocam

nacizane düşüncemi söylemek istiyorum;

tatile denk gelen 4 günlük bir zamanda olabilir demişsin ama öyle bir zamanda talep fazla olacağı için otellerde fiyat arttırma yönüne gideceklerdir..talepin fazla olmadığı ölü sezonda ise pazarlık yapma ve ciddi indirim elde etme kozu elimizde olacaktır..

Hasan Hocam 23 Nisan Cuma gününe denk geliyor o günü tatil yapacakları için biz çalışanlar bu tatilleri çok seviyoruz ve iyi şekilde değerlendirmeyi istiyoruz :) organizasyonu 23 Nisana denk getirebilirseniz Cuma otele giriş yapılır Pazar öğlen gibide çıkış yapılır, izin alıp daha uzun kalmak isteyenler kalabilir ama izin alamayanlar 2 günle yetinip tadını çıkarmaya bakacağız :))) 23 Nisan çocuk bayramını çocuklar gibi eğlenerek geçirme fikride güzel olur kanımca :)

levent retinis pigmentoza;
fikrinize bende katılıyorum ne yazık ki tatil dönemleri fazla talep olduğu için yüksek fiyatlar çeki verirler buda katılımı düşürür

Sadece yazılı (sesli)düşünüyorum.Birkaç değişik alternatif tesbit edilse ve forma yazılıp fikir teatisi alınsa hangi şık en çok onay almışsa onun içi doldurulsa nasıl olur?

tüm yazıları okudum ve şehir dışındakiler için uygun tarih söyleyebilir denmiş.eger sorun olmazsa nisan sonu yada mayıs ayı içerisinde herhangi bir tarih ayarlanabilirse bizde fatoş60 ile katılmak isteriz.otel vs senecekler size kalmış yanlız tarih bizim için sorun.
hasan hocam hadi uygun bir tarih belirlede birlikte bir çay partisi verelim:)

evet hasan hocam mayısın ilk haftası olursa dönence ıle gelecegız.
döndü süper çay yapar kaçırma derım :)

hayatım çayı biz yapmayacagız:)
bırakta orda bari demleyen ben olmayım karşılıklı keyif yapalım:)
kayseride demleyim ben size.
evet mayıs başı süper olur.

nursan;

size katılıyorum, çalışanlar için hafat içi malesefki çokk zor

antalya güzel bir fikir şimdiye dek bi buluşma görmedim düzenlenirse ne mutlu antalyadakilere :D

Hemşo bu konuda destek olabilirim istersen tarihi belirleyin bölgeyide belirleyin ben bakarım uygun bi otel bulurum indirimli olur fiyatı ögerde çalışmanın avantajını kullanırım hemşom :)

----------

Ben gelemesemde destek çıkıcam hemşom bu organizasyonda arkandayım ama verilen listeye harfiyen riayet edilmesi şart tur fiyatından ayarlarız tamammı kardeşim :)

Zaman uygun olursa neden olmasın Ankara tayfasının bir bireyi olarak en az 5 kişi geliriz fakat zaman çok önemli

Nedemek hemşom kader arkadaşlarım için elimden geleni yaparım :)

Böyle güzel bir organizasyonun kaçmaması kanaatindeyim. Öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri olan Hasan Hocama çok teşekkür ederim. Belirtilen tarih ve saatte orada olmak ümidi ile princess ve freegirl olarak ismimin yazılmasını rica ediyorum. Sevgiyle kalın.

selam arkadaşlar, listeye beni de ekler misiniz lütfen, orada olmak istiyorum. nisan sonu mayıs başı olursa çok sevinirim ben de...

yok yok ayşegül ben de takip ediyorum, henüz belli değil, hele bir tarih ve mekan belli olsun da hiç buluşma görmemiş gibi inletiriz burayı :)

bir an önce programı ayarlarsanız çok iyi olur

Şu an için ümit arkadaşımızında çalıştığı bir tur şirketi ile 5 yıldızlı bir otel için en uygun fiyat için çalışıyoruz.Fiyat konusunda bize oldukça yardımcı olacaklarını düşünüyoruz. Fakat bizden kesin birliste istiyorlar...Bir kaç gün içerisinde bilgilendirme yapacağız.

Benim ilk buluşmam olacak inanın sabırsızlıkla bekiyorum
Bir çok dostla ilk defa karşılacağım ne güzel inş. bir aksilik çıkmaz.
Saglıcakla arkadaşlar.
TayTISS:

arkadaşlar otel ayarlaması için,ıspartadan da yardımcı olabilirim,turizm acentaları ile görüş alışverişinde bulunabilirim,Bu arada beni hangi ay olursa olsun yazabilirsiniz,ocak şubat mart farketmez,saygılar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt