Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün toplanalım mı?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sizler için elimden geleni yapıcam ama malum sezonun kapalı olduğu zamanda fiyatlar daha uygun oluyo kış döneminde denizden yararlanılamıyo bununda çok fazla önemli olduğunu düşünmüyorum sonuçta havuzda var ama biraz sabırlı olmamız lazım ben otellerimizin ceosuyla konuyu görüşücez görüşmeden kesin bişey yazmak istemiyoz ama arkadaşlar liste konusunda çok hassasız hasan hocamın düşündüğü bu organizasyonda nacizane faydamın olması yönünde çabalıyorum sonuçta nakit bi çoğumuz için çok önemli bu konuda çabalıyorum açıkcası bi haftaya kadar bilgilendirme yapılacak arkadaşlar teşekkürler sabrınız için :)

arkadaşlar otel ayarlaması için,ıspartadan da yardımcı olabilirim,turizm acentaları ile görüş alışverişinde bulunabilirim,Bu arada beni hangi ay olursa olsun yazabilirsiniz,ocak şubat mart farketmez,saygılar herkese
Sevgili güller diyarı ,iyi olur aslında.Çok seçenek olursa her açıdan şartları en iyi olanı seçeriz.Şimdilik bir kaç otel ile görüştük.Ümit dostum bu işim içinde bize bu konuda çok yardımcı olacağını düşünüyorum....Sevgili güller diyarı sizde bukonuda bize seçnek sunarsanız iyi olur.İlginiz için teşekkürler.

Elimden geleni yapıcam hemşom ama konuşmadan bişey diyemiyom ama en uygun şekilde bi ayarlama yapıcaz inşallah 2-3güne netlik kazanacak inşallah herkese selam bu organizasyon türkiyeye örnek olucak inşallah :)

Çok güzel bir proje. Tebrik ediyorum. Benim bir sorum olacak. Ben büyük tuvalet ihtiyacımı kendim karşılayamıyorum. Bu konuda otelin sağlık ekibi bana ne kadar yardımcı olabilir acaba? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

tebrikler yeri ve zamanınada söylede bilelim ona göre geleyim martın kaçında gelecez

Arkadaşlar çabalarımızdan sonuç alırsak ki alıcağımıza inancım tam sanmıyorum beni kıracaklarını ama bu ara yoğun olduğu için konuşulmak için fırsat bekliyoruz geç olsun güç olmasın arkadaşlar çabalarımız siz değerli dostlarımıza en uygun fiyata engüzel yerde unutulmaz bi kaç gün geçirebilmek hasan hocamın önderliğinde bende çorbada tuz misali çabalamaya çalışıyorum sabırsızlığınızı anlayabiliyorum ama gerekli görüşme sağlanır sağlanmaz dönülecektir size hepinizi allaha emanet ediyorum....

Arkadaşlar yardımı olurmu bilmem Ayvalık da bir otel ile geçen aylarda bir engelli sitesi anlaşmıştı ve geceliği 30 tl den tam pansiyon açık Havuz da mevcut, 3 çeşit yemek dahildi bu fiyata, bence o civarlarda araştırsanız daha iyi olur, Antalya biraz pahalı bir tatil yeri. Erdek, Ayvalık, Yalova gibi şehirler oranın yarısı fiyatına gelir, hatta tamamen tahmini konuşuyorumki 50 kişi bulunduğu takdirde geceliği tam pansiyon 25 tl ye kadar inebilir, fakat tabii haziran ayına kadar. okullar kapandıktan sonra fiyatlarda az bi oynama olabilir (35 tl gibi)... Bu arada tatil değilde konaklama turistik amaçlı toplanalım derseniz balıkesir susurluk içlesi en ucuz oteller mevcut (tam pansiyon 20 tl) :)

Serkanabi nin önerisini de değerlendirmek lazım aslında geceliği 25 tl den 2 gece 50 tl tam pansiyon için hiçbirşey değil bir de ayvalık ta

hasan bey şu anda 5 yıldızlı otelleri araştırdım,kemer ve belek,kadriye,buralarda en düşük otel fiyatı her şey dahil en aşağı fiyat artı bu fiyatlara kredi kartına 4 taksit kişi başı günlük 60.00 tl,yani bir gece kalınacaksa kredi kartına toplu rezervasyonlarda 4 takside bölüyorlar.5 yıldız altındaki otelderde bu aylarda rahat bir hizmet labileceğimizi düşünmüyorum,Saygılar

cok ıyı dusunmussunuz.ınsallah ozamana bende ıyılesır aranızda olurum

----------

aa hemsomda gelecekmıs hasan bey ınsallah ıyılesırsem bende gelecem benıde yazın.

ne oldu şimdi antalya buluşması, sonuç nedir?? vazgeçilmiş falan değil di mi?

Merhabalar aranıza yeni katildim.
antalya buluşması için kayıtlar bittimi ? devammı ediyor?

yeni gördüm yazıyı, kısmetse hava şartları güzel olursa bende gelmek isterim Antalya en çok sevdiğim yerlerden birisi

vazgeçmedik ama şuan yılbaşı dolayısıyla yoğun müdürümüz ben halledi cem inşallah arkadaşlar fırsat kolluyoz yani :)

:) peki bu organizasyona gitmek için burs olayı varmı :) Hayatım burs üzerinede:) Sınava girebilirim 95 altında verilmez biliyorum ben bunun üstesinden gelebilirim diye düşünüyorum :) soruları kim hazırlıyor :)

hemsom köydeyım.yegenımın var bak sen gıdersen bende gelecem hatta sey sadık beyde gelecek ısımlerımızı yazdıralım ozamana ıyılesırım ya dımı

----------

hasan bey benıde yazarmısınız ınsallah gelecem.

kısmet olursa aranızda olmak istiyorum benim adımıda yazarsanız sevinirm

hasan bey

kuzenim turizmcidir, size yardımcı olur. ben konuşurum kendisiyle.

veya siz görüşün, isterseniz

vetam turizm

veli koca: 0216 473 92 92

----------

buradan da kendi sayfasına bakabilirsiniz. https://www.vetamtatil.com

ben kendisiyle görüşmedim. Önce sizin fikrinizi öğrenmek isterim..

ya hocam daha ayarlmadınız mı?gününü belli etmedinizmi,bak varya daha erken derseniz,hemen şubatta belek yada kemerden 5 yıldızlı her şey dahil 50-60 arası ayarlayabilirim.4-5 yıldızlı otelelrde,gecelik,ne dersiniz,yol ücreti herkesin kendine aiit,okey derseniz ,herksin gelebileceği bir ay yada günü belirleyin,yalnız mart sonrası bu fiyata otel bulamazsınz ona göre,,

tamam elif kızda sen iyleşebilecen mi o güne,,

benim eniştem yillarin türizcisi ondan fikir aldim

kendisi diyor ki yapiçaksaniz 15ocak ile 1nisan arasi olur diyor bu fiyata ayrica otel nerde oluçak diyor antalya merkezmi yoksa kemer,alanya,side diyorki en az 40km ile 120 km değişir transfer servis üçreti ona göre belirlenir ama şehiri içinde merkezde olursa transfer uygun olur 2 otobüs verilir biri otogardan geleenler için diğeri havalimanindan gelenler için saat sabah 7 ile 10 arasi servis bizi bekler herkes o saatte göre otogara veya havalimaninda olur o gün topluca hep beraber otele gireriz yok ben servisee binmem veya geç kalan olursa kendi özel imkanlariyla gelir taksi tutar ama sabah 7 ile 10arasi servisler bizi bekliçek bu işleme transfer diyorlar servis 10tl civari olur...otel kundu tarafinda oluçak hasan hocam 5yildiz ve herşey dahil disco a aktilmak isteyenler üçretli oluyor ki herşey dahil sistemi sabah 7de başlar gece 11de biter ...ama dediğim gibi tarihler çok önemli nisanin ortasinda olmaz diyor bulamazsiniz bu fiyata 5yildizli herşey dahil 50tl otel...ayrica odalar 2kişilik olmak zorunda yok ben tek odada kaliçam derse kişi 100tl oluyor eğer odaayi 2kişi paylaşirsa 50tl e düşüyor benden bu kadar eğer istersen hocam seni eniştem ile görüştürürüm

insanları bu kadar geniş yerden toplamak oldukça zordur,sonuçda antalyada otogar ile havalimanı tam ters istikamettler,otel transferi kabul ederse,o zaman her şey hallolur aksi halde çok büyük sıkıntı yaşanır.

2tane servis konulaçak biri otpgardan gelenler için diğeri havalimaninda gelenleer için yazimi iyi okumuş olsaaydin bunu yazmadin...ama tabi servis işini otele yıkarsak daha kolay olur bizler için;)

Prens MickeyMouse;
ben otelin kendi transferi konusunda yoğunlaşalım demek istedim arkadaşım,

Önceliği her açıdan bize uygun bir otel bulmaya verdik.Farkındayım şimdiye kadar netlik kazanması gerekiyordu ama malesef görüşmelerden net sonuçları alamadık.Musa bey bize net bir otel adı ve fiyat verebilirmisiniz...Organizasyon için de mart sonu nisan başı gibi düşünüyoruz...Nisan ayı ve sonrası fiyatlarda aşırı bir artış oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt