Değerli Hasan Hocam,
Öncelikle böyle bir organizasyon düşündüğünüz için ve emeğiniz için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.
Birkaç yıl önce Mayıs ayında Alanya tarafında bir otelde birkaç gün konaklamıştık ve oraya Rusya’dan 15-20 kişilik engelli bir grup gelmişti, grup başında birkaç hoca vardı onların ve otel görevlilerinin yardımıyla engelli grup deniz, dans, hamam, masaj vs… aktivetilerini yaparak çok eğleniyorlardı ve keşke bizlerde grup halinde gelebilsek demiştim, şimdi o vakit geldi sanırım J
Benim önerim bu aktivitenin Mayıs ortalarında yapılması daha uygun olur, havalar biraz daha ısınmış olacağı için havuz başında güneş altında oturup güzel birgün geçirilir. Akşamları kapalı ortam gündüzleride açık ortamlarda zaman geçirmek güzel olur bence J
Tarihi biran önce netleştirebilirseniz eğer şehir dışından gelecek kişiler erkenden uçak bileti vs ayarlayıp yol maliyetini aza indirebilir J Organizasyon tarihine izin ayarlıyabilirsem eğer katılmayı çok istiyorum J, inş. hep birlikte keyfli günler geçirme şansı yakalayabileceğiz.
Sevgi ve saygıyla kalın J