Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün toplanalım mı?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o tarihlerde bi aksilik olmazsa bende katılmak isterim :)

Hasan öğretmenim listeye beni eklediniz degilmi :)

Bende katılmak istiyorum. Mart soğuk olur Haziran da yaz sezonu açılır bence nisan ayı çok iii olur. Nisan da yapın organizasyonu...

bencede nisan en güzel mevsimi olur antalyanın birde en azında 3 gün olsun değsin onca yolu gitmemize

nisan ayı olursa çok iyi olur. okadar soğuk olmaz:D

Hakkatten listeyi kim hazırlıyor şu listeyi görelim dostlar
haa bu arada. Ardaşlar mart ayını kendi yaşadığıınız yerler gişi düşünmeyin çünkü Bende akdeniz iklimindeyim Akdeniz iklimi Martta güzeldir.
Martın son haftaso falan çok güzel.
Liste oluşturalım lütfen
Sevgiler
TAYFUN

hasan hocam gün ve ayı belirlemeye başlasak iyi olur diyorum
bide cuma giriş pazar çıkış 2 gece 3 gün desek nasıl olur degerlendirmek iyi olur düşüncesindeyim . yinede antalya dışından gelecek arkadaşlarımızın fikrini almakta yarar var derim ..

Şu anda bizim kesim tasarladığımız bir proğram yok...Öncelikle sizlerin fikrini almak istedik ...Düşüncemize göre cuma sabah yada öğlen giriş yapıp pazar günü öğleden sonra ayrılacağız otelden,2 günlük bir proğram...Ayrıntılar ve aktiviteler için bilgilendireceğiz...Şimdilik ben büyük olasıkla katılırım diyenlerden tarih yer ve istedikleri etkinlikler hakkında yorumlar bekliyoruz....

Katılanlar:
Kuyucak
Çiğdem kuyucak
Güney
Mediha
Ali
Murat
Dante
Emel
Hasankrmn
Flofi
murat07ant
Koca çorumlu
Prens mickeymaouse
Atom karınca
Minerva
Karaçocuk
Umudun
N.UÇAN
Balım3425
yares
Şeker kız
Levent retinis Pigmentoza
yeltenli
murat01-80
denizkızı88
mami6
miremur
sırdaş
taytıs
eva
meltem_
ısıl

cuma sabah giriş pazar çıkış olursa daha iyi çünkü o kadar yolu gitiğimze değsin.birde lütfen tarihi kesinleştirin ben ona göre şimdiden ayırtcam uçak biletimi ve artı gideceğimiz otel hakkında detaylı bilgi istiyorum varsa web sitesi

Değerli Hasan Hocam,
Öncelikle böyle bir organizasyon düşündüğünüz için ve emeğiniz için şimdiden teşekkür etmek istiyorum.
Birkaç yıl önce Mayıs ayında Alanya tarafında bir otelde birkaç gün konaklamıştık ve oraya Rusya’dan 15-20 kişilik engelli bir grup gelmişti, grup başında birkaç hoca vardı onların ve otel görevlilerinin yardımıyla engelli grup deniz, dans, hamam, masaj vs… aktivetilerini yaparak çok eğleniyorlardı ve keşke bizlerde grup halinde gelebilsek demiştim, şimdi o vakit geldi sanırım J
Benim önerim bu aktivitenin Mayıs ortalarında yapılması daha uygun olur, havalar biraz daha ısınmış olacağı için havuz başında güneş altında oturup güzel birgün geçirilir. Akşamları kapalı ortam gündüzleride açık ortamlarda zaman geçirmek güzel olur bence J
Tarihi biran önce netleştirebilirseniz eğer şehir dışından gelecek kişiler erkenden uçak bileti vs ayarlayıp yol maliyetini aza indirebilir J Organizasyon tarihine izin ayarlıyabilirsem eğer katılmayı çok istiyorum J, inş. hep birlikte keyfli günler geçirme şansı yakalayabileceğiz.
Sevgi ve saygıyla kalın J

Benide yazın organizasyonun tarihini önceden bildirirseniz iznimi ayarlarım

Bu gün ön görüşmeler yapıldı ve detaylar konuşuldu.Organizasyondan en az üç ay önce haber alacaksınız uygun bilet almak için yeterli sanırıım...

hafta sonuna denk getirilirse,bende aranızda olabilirim

Afedersin Kezban abla :) Herşey proğlamdıktan sonra kesin liste için başlık açacağız.Bu şöyle bir ölçmek için daha...
Katılanlar:
Kuyucak
Çiğdem kuyucak
Güney
Mediha
Ali
Murat
Dante
Emel
Hasankrmn
Flofi
murat07ant
Koca çorumlu
Prens mickeymaouse
Atom karınca
Minerva
Karaçocuk
Umudun
N.UÇAN
Balım3425
yares
Şeker kız
Levent retinis Pigmentoza
yeltenli
murat01-80
denizkızı88
mami6
miremur
sırdaş
taytıs
eva
meltem_
ısıl
KEZBAN
cicikıs

Liste giderek çoğalıyor öğretmenim :)

Bende gelmek isterim ama mart ayında biraz zor olur, Mayıs olsaydı çok mükemmel olacaktı. Bakalım tarih kesinleşsin eğer işlerimi ayarlarsam gelebilirim sanırım.

güzeeeelll!

----------

aha!nursanda gelıo!ozaman hacerde gelıo!ozaman ozaman güzellll!!!:)

Bu planın en başından beri takipçisi ve destekçisi idim aslında ama nerdeyse haberim olmadan herşey bitecekmiş sağolun arkadaşlar ne diyeyim.Beni de yazın lütfen.....

hasancığım eline sağlık çok güzel hareketler bunlar bende gelmeye çalışacağım şimdilik benide yaz.

kezban aplacım hiç biyerdende eksik kalmıyon ha:D:D sevgili hocam kısmetse aksilik çıkmazsa benide yazın kezban aplamdan neyim eksik:D:D

Çok güzel bir hafta sonu olacak... Yine gırgır muhabbet şamata :) Değmeyin keyfimize :)

HASAN HOCAM
cok guzel bir organizeye imza atacaksiniz sanirim ..simdiden emeginize ellerinize saglik diyeyim... zamanlar mekanlar mevsimler ne olursa olsun amac bir arada olmak sevgiyle coskuyla paylasmak harika bir duygu bence... o nedenle kambersiz dugun olmaz diyip benide listeye eklerseniz sevinirim... aksilik olmazsa gelmeye calisicam.....
yasasin eylence gezme tozma kop koppppppppppp heyooooooooo:))))))

Bende gelmeye çalışıcam kısmet olursa benide yazın o listeye

çok güzel bir organizyasyon oluçak süper hatiralar kalıcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt