Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde 2 gün toplanalım mı?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan bey en az tahmini kaç kişi olur ona göre yarın size net bir fiyat verebilirim

Bu başlığa yazan ve bana bildiren şimdilik 50 kişi var.Bu kişilerin yanında kişi getirenlerde olacak.Biz en 40 az diyelim yinede.Fakat otel ve fiyat konusunda bir netlik kazansaydık bu sayının artacağını düşünüyorum ben...

Benim kanaatim bu buluşma bir hayli tuzlu olucakğı. ilerde belki çıkanalar olabilir.. bende bunların arasında olabilirim tabi.. genellikle çalışmayan. ve uzak şehirde olanlar..

Ayrıca.. toplanma günü cumartesi olursa öğleye kadar otele zor gideriz ve 2 gün olan buluşmanın yarısı otogarda havalanında arkadaşları beklemekle geçer..yani yarım güne 50 tl verilmez.. tüm gün bir tek pazar günü kalır.. adana buluşmasında 1 e kadar toplanamamıştık..

Umudun kimse katılmak zorunda değilki zaten...Eğer bir sorun çıkmadan ayarlanırsa o gün biz antalya ekibi olarak orda olacağız.Gelmek isteyen olursa başımızın üstünde yeri var.Biz en iyi şartları hazırlamaya çalışır ve size sunarız.Uyarsa gelirsiniz.....

hasankrmn;
aynen arkadaşımın dediklerine katılıyorum,herkes düşünecek taşınacak kararını ona göre verecek,ayarlandımıda geriye dönüş mümküm olmayacak

UMUDUN;
herşey önceden belirlenecek geç kalinmaz yani otele cuma akşami 5de gireriz cumartesi akşami 5de çikiş yapariz zaman kaybı olmaz böylece...seervisler sabah 7de geliçek 4saat bekliçez 11e kadar 1tanesi otogarda oluçak diğeri havalimaninda oluçak ee bi zahmet geliçek olanlar ona göre biletlerini alirlar havalimaninda yada terminal de belirtilen saat içinde gelirlerse hiç bir aksaklik sorun olmaz diye düşünüyor otele aayni anda giriş yaplir kanaatinde oluyorum bu servis saatleri aylar öncesinden belli oluçak zaten aramiza aktilanlarin tek dikkat edeceği nokta sabah 7 ile 11arasi terminal yada havalimaninda olup servise binmesi

Haklısınız ayarlansınn.. ondan sonra hesaplarr yapılırr..........

ya keşke olsa şu iş.. bir sürü arkadaşla tanışabileceğiz..:)

biz asabi eşle birlikte arabayla gelsek? belki arabayla katılan da olabilir??

Düzetme

PArdon düzeltim otele cuma akşami 5de topluca gireriz pazar akşami 5de çikiş yapariz...şimdi hem havalimaninda hemde termianlden servis oluçak organizyasyonlarin tek dikkat etmesi gereken nokta sabah 7 ile 11 arasi havalimaninda yada otogarda olmasi gerekiyor 1-2saat erken gelenler hem kaynamiş olurlar servisin harekeet saattini beklerken yani en az 1saat erken geelmeniz daha uygun olur servis hareket saatine ğöre...otele 2de varırız topluca 5e kadar girişler yapilir üçretler ödenir 5ten sonra tatilimiz başlar pazar akşami 5de çikiş yapariz yani hiç bir sorun aksaklik olmaz katilimcilar tarih ve saatine ğöre gelirse

arkadaşlar ben yeni üye oldum işitme engelliyim bu gezi herkeze açıkmı bende gelmek isterim

tamam hasan hocam kesin gidilecekse benide yazabilirsiniz teşekkür ederim

Grand Haber Hotel | gezisitesi.com - Türkiye'nin online otel satış rezervasyon sitesi
hasan hocam bakarmısınn 54tl ama 20kişi ve üzeri gruplara indirim yapliyor 45tl olur gibime geliyor...ultra herşeydahil
hotel 5yildiz bunuda belirtmek istedim.

hotelin kendi sitesini veriyorum direkt otel yönetimi ile irtibata gecersek fiyaat daha uygun olur ayrica servis verilir ekstra bir üçret talep etmeden;)
http://www.grandhaber.com/
otelin sitesi gayet detayli tüm resimler mevcut ayrica otel müştelerin güzel yorumlari var hotel ekibi ve çalişanlarindan özellikle animasyon ekibinden

ayrica engellilere özel 3oda mevcut yani ağir engelli arkadaşlarimiz bu odada kalabilirler;)

----------

Engellilere 3 özel odalar

[FONT=Verdana][SIZE=4]Ortopedik Yatak;İki Adet Tek Kişilik veya Çift Kişilik[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=4]Uydu Yayını - Radyo Yayını - İnteraktif Tv - Tv klavye (İnternet kullanımı için ücretli)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=4]İnternet Bağlantısı - Duvarda Network Prizi - Direkt Hatlı Telefon (Mesaj bırakma sistemi )[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][FONT=Verdana]Minibar[/FONT] - [FONT=Verdana]Merkezi Klima - Halı Zemin [/FONT][FONT=Verdana]Banyo ; Küvet ve Banyoda müzik yayını - Wc - Saç kurutma makinesi - Telefon-[/FONT][FONT=Verdana]Elektronik kasa (ücretsiz)-24 Saat oda servisi (Ücretli) - Balkon-Deniz manzaralı[/FONT][/SIZE]
[FONT=Verdana][SIZE=4]* En az 1,en çok 4 yetişkin konaklayabilmektedir.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=4]* Özel misafirlerimizin kullanımı için gerekli ekipmanlar mevcuttur.[/SIZE][/FONT]

Prens MickeyMouse;

ben bu oteli biliyorum,dah önce bir iş için gitmiştim,gayet güzel bir oteldir.Denize sıfır yanlış hatırlamıyorsam,kalite anlayışları iyi derecede,olabilir,araştırmakda yarar var.

organizsayonu düzenleyen arkadaşlarımız, günü ve tarihi biran önce ayarlamanızı rica ediyorumki , ona göre işlerimizi ayarlayalım, kolay gelsin

prens Grand haber ve birkaç otel ile görüşmeler sürüyor...Nisan ayından itibaren fiyatlarda artış oluyormuş.Arkadaşlar en uygun fiyat mart sonu gibi...Pazartesi net bir bilgiye ulaşacağız.Antalya merkezdeki (kundu civarı) oteller çok pahalı en uygunu 90 tl.Kemer deki oteller içinde 60 tl gibi...Oteller transferi karşılamıyor bakalım tur bu konuda yardımcı olabilecekmi...

----------

Kesin sayıyı istiyorlar birde.Bende siz bize en ucuz en kesin fiyatı verin biz size sayıyı veririz dedim...

hocam rahat 50kişi oluruz hiç şüphen olmasin hatta 75kişi garanti diyebiliriz bence çünkü listeye isim yazdiranlar yanina 1kişi alip gelirler büyük ihtilmal 50kişi garanti 75kişide olur diye rakam verebiliriz otel yönetimine

Kesin olursa bende gelirim.

Kesin olursa bende gelirim. benide yazın

Evet son gelişme olarak.
Kemer ,Le Chateau De Prestige Resort ile görüşüldü.Yapabilecekleri en uygun durum.Herşey dahil sistemde ilk gün için karşılama kokteyli,09:00 ile 23:00 arası herşey dahil açık büfe içkide dahil.Gece çorbası ikindi gözleme partileri dahil.Denize 100 mt.1 kapalı 3 açık havuz.Oteli netten araştırabilirsiniz....Gecelik fiyat 60 tl...GELMEK İSTEYENLER ÖNCEDEN REZERVASYON YAPACAKLAR.Transfer olayıda çözüldü.2 gün için 120 tl Antalya dışından gelenler için yol masrafı.Havaalanı yada otogardan transferleri sağlayacağız.
Şimdi bu şartları kabul edip gelmek isteyenleri,listeye isimlerini yazdırsınlar.tarih olarak mart ayının sonu.Büyük ihitimal 26 mart öğleden sonra girip 28 mart öğleden sonra otelden ayrılacağız....Eğerki daha iyi şartlar olursa o otel ile değiştireceğiz.

hasan bey,

asabi cadı ve asabi eşi listenize ekleyebilir misiniz? bir de ödemeleri nasıl yapacağız? sanırım bir banka hesap numarası vereceksiniz?

emeğiniz için de çok teşekkür ederim:)

hayırlısı olsun..herşey güzel olur inşallah

levent retinis pigmentoza+2 toplam 3 kişi olarak kaydedebilirsiniz hocam

Asabi cadı ben teşekkür ederim.Ödemeler ister havale ister kredi kartı ile..detaylar konuşulacak...

Belirlenen rezervasyon sayısından sonra listeye kişi ekelenmeyecektir.Otele verilen bilgiye göre otobüs ayarlanacak çünkü..

hasan hocam eline yüregine saglık ugraşın için. antalya ekibinden olarak benide artı 2 kişi toplam 3 kişi olarak ekleyebilirsin...sevgilerimle...

Ahmet abi sensiz olurmu...Antalya ekibini en son yazacaktım ama olsun ekleyelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt