Sevgili Bülent şimdi aradım Rabia Hanımı; Aynı terane... İlla 16 nolu yeri anlatmaya çalışıyorlar... Dedim oranın uygun olmadığını tesbit ettik. Ayrıca bizim bir çok arkadaşımızın oraya ödeyecek parası yok. Bu sorumluluk Baki Gurubunun değil, sizin.Baki gurubu oranın işletmecisi... Bizim istediğimiz halka ait olan yerlerde rampa ve denize kadar gidebileceğimiz düzgün yollar.
Ayrıca şunu belirttim ; Bu olay büyüyecek ve uluslararasına taşınacak... Bize bir cevap verin, olumlu yada olumsuz...Sizin sorununuz olmadığını söyleseniz bile biz bunu yayınlarız aynı yerde..Ve sorumlu kimse ona gideriz diye...
Ben size cevap vereceğim dedi hemde kısa zamanda...Tek kelime : Hiç umudum yok. Sorunu işletmeci kuruma yıkmaya çalışıyorlar...
Ayrıca şunu belirttim ; Bu olay büyüyecek ve uluslararasına taşınacak... Bize bir cevap verin, olumlu yada olumsuz...Sizin sorununuz olmadığını söyleseniz bile biz bunu yayınlarız aynı yerde..Ve sorumlu kimse ona gideriz diye...
Ben size cevap vereceğim dedi hemde kısa zamanda...Tek kelime : Hiç umudum yok. Sorunu işletmeci kuruma yıkmaya çalışıyorlar...