kimlere verelim abdullah yinede c.h.p. liler kamu malını talan etmiyor
sahilleri ormanları imara acıp zenginlere peşkeş cekmiyor
sahilleri ormanları imara acıp zenginlere peşkeş cekmiyor
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Kaynak: http://www.haberler.com/engellilerden-engelli-parki-nin-engellenmesi-haberi/Engellilerden Engelli Parkı'nın Engellenmesi Girişimlerine Tepki
İzmir'in Buca İlçesindeki Engelli Vatandaşlar, Buca Belediyesi Tarafından Şirinyer Parkı İçerisinde Yapımı Devam Eden Engelliler Parkının Durdurulması İçin Yapılan Girişimleri Protesto Etti.
İzmir'in Buca ilçesindeki engelli vatandaşlar, Buca Belediyesi tarafından Şirinyer Parkı içerisinde yapımı devam eden engelliler parkının durdurulması için yapılan girişimleri protesto etti.
CHP Buca İlçe Başkanı Mehmet Süne'nin parkın yapımının durdurulması için mahkemeye başvurmasına tepki gösteren engelliler adına bir basın açıklaması yapan Ortopedik Engelliler Dernek Başkan Yardımcısı Kamuran Parıltı, "Engelliler parkımız, bazı çevrelerce engellenmek istenmektedir. Bizler parkımızın engellenmesini değil, önümüzdeki engellerin kaldırılmasını istemekteyiz. Bize engel çıkaranlar, engel koyanlar unutmasınlar ki engellilik yaşamın bir riskidir ve her sağlıklı insan bir engelli adayıdır" dedi.
Parıltı, parkı engellilere tahsis eden Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'a da teşekkür etti.
Engelli vatandaşların önündeki engelleri kaldırmak için elinden geleni yapacağını ifade eden Şeboy, "Ben engelli kardeşlerim demeyeceğim onlara. Çünkü onların önündeki her türlü engeli kaldıracağız inşallah. Burası bir cezaevi değil. Bu park herkesin parkı olacak. Engelli olmayan insanların da parkı olacak. Engelli ve engelli olmayan herkes burada birlikte yaşayacak" diye konuştu.
S.S. Ege Tüm Engelliler Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Başkanı Özkan Gönenç, engellilere yönelik çalışmalarından dolayı Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy'a bir teşekkür plaketi takdim etti. Çalışmalar devam ettiği takdirde engelliler parkının Ağustos ayında bitirileceği öğrenildi.
Parkın yapımının durdurulması için Bölge İdare Mahkemesi'ne başvuruda bulunan CHP Buca İlçe Başkanı Mehmet Süne ise, parkın yapımının kanuna aykırı olduğunu öne sürerek, "Bu park plan notlarında görülmüyor. Mecliste görüşülmemiş. Ruhsatsız olan bu bina imar kanununa aykırıdır. Bir kişinin belediye başkanı olması kanunları çiğnemesi anlamına gelmez. Yeşil dokunun yok edilmesine ve betonarme bina yapılmasına karşıyız. Yani bu engelli vatandaşlara karşı bir tutum değildir" şeklinde konuştu.
kuyucak' Alıntı:...
Yani sakatlara bakış açısı konusunda tüm işletmeler ve partiler hem fikir... Bunu sakın atlamayın...Yalan-dolan, vurdum duymazlık konusunda birbirlerinden farkları yok...
...
Aynı duyarsızlığı, aynı çirkinlikte ve sessizlikte gösteren AKP' ye , Menderes Türel'e tepki vereceklerde AKP' ye oy verenler , gönül verenler olsun...
Benim ETİK anlayışım , sorunlarımızı kendi platformlarıma taşımaktan, oralarda kabul ettirmekten geçiyor. Başkaları aynı boku saklıyorsa bu beni ilgilendirmez...
Onlar kelaynak kuşu muamelesi bile görmüyorlar be kuyucak.. Kelaynak kuşları hiç olmazsa nesli tükendikleri için koruma altındalar.. Çağdaş hukukçular için o da yok. Alenen hedef gösteriliyorlar. :evil: Sen olsan ne yaparsın bu durumda? :?Nerede bu çağdaş hukukcular? Ortalığa tozu dumana boğacak adamlar nerede?