Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anti Oksidan'ın objektifinden fotoğraflar

Ağva İstanbulumun çok sevdiğim tam bir dinlenme yeridir benim için.
Kafa dinlemek için de ideal.
Anti Oksidan abim, bu güzel karelerle Ağva'yı bana tekrar anımsattığın için sağol...
Ellerine sağlık...

Fotoğraflar farklı günlerde çekildi... Bir çoğu da sevgili eşimin kadrajından çıktı... Bu yüzden teşekkürlerinizin çoğunu CEREN'im hakediyor... :)

Defnex, her bir kare sana böyle güzel bir yorum yaptırdığı için çok sevindim.. Teşekkürler... :)

Kalem, hoşbulduk forumun uyus vazgeçilmezi.. :) Ben 12 Temmuz 2008'den bu yana herşeyi sevgiyle harmanladım.. Dediğin gibi "o büyük aşkıma sağlık"... :) Senin de bu güzel sözleri yazan yüreğine sağlık..

Minerva, emin ol muhteşem görüntüler senin o güzel bakan gözlerinde... Naçizane fotoğraflarımızın devamı gelecek umarım.. Teşekkürler... :)

Sehribanu, biz de fotoğrafları çekerken "ne güzel görüntüler" diye çekmiştik.. Her biri cennetten bir köşe gibi değil mi... Bu güzel yorumun için sağol...

Flofi, gerçekten de Ağva İstanbul'un o keşmekeşinden kurtulup doğal güzellikleri yaşamak ve dinlenmek için eşşiz bir mekan... Bir de yanımda sevgili eşim varsa değmeyin keyfime yaw... Sana güzel şeyler anımsattığım için sevindim, teşekkürler.. :)

aaaa neler görüyorum :)

Sevgili eşim yine döktürmüş , ellerine sağlık canımcım hepsi birbirinden güzel
Sen manzarayı ayarladın ,görüntüyü ayarladın ,ne taraftan çekeceğimi söyledin ,bana sadece dekjlanşöre basmak kaldı yaw ne emeği :)
Evet dostlarım Ağva tam dinlenilip doğanın keyfine varılacak yer , tatil planı yapan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz..Biz çok memnun kaldık İnşallah sonraki zamanlarda da bazı haftasonları oraya kaçalım diyoruz.

Tekrar teşekkürler Anti :)

Sevgili Eşim;
mütevazı olmak böyle bir şey işte... okuyan da gerçek sanacak.. :) manzarayı da, görüntüyü de, perspektifi de ayarlayan sendin.. Ben sadece su bisikletinin pedallarını çevirdim yaw, hatırlasana bitanemm... :)

ilk postlardaki mor menekşeyi (kedi surat) kastediyorsunuz sanırım... :)
beğendiğine sevindim... teşekkürler NURGÜLFERİCAN...

Anti Oksidan;
ne demek efendim gerçekten harkulade insanı en çok mutlu eden şeylerden biridir bence çiçekler rabbim nasılda güzel bir renk can şekil vermiş emeğinize sağlık...

NURGÜLFERİCAN, RÜZGAR_77
fotoğraflarımla sizlere güzel şeyler hissetirebildiysem ne mutlu bana.. teşekkürler...

bu arada Ağva görüntülerine bir kez daha baktım imrendim doğrusu mükemmel bir doğa ve güzelliklerle dolu bir yer gördüğüm kadarı ile.Sizin adınızada sevindim böyle güzel bir yeri görü bize tanıttığınız içinde ayrıca teşekkürler:)

Rica ederim Nurgül... Evet doğal güzellikleri çok hoş olan bir yer.. Güneyde bir yerlerde gürültüler ve kalabalıklar içinde tatil yapmaktansa orada sakin ve doğa ile başbaşa gerçekten dinlendiğinizi ve tatil yaptığınızı hissediyorsunuz, herkese tavsiye ederiz... :)

inaşşalh kısmetse birgün giderim bende.en güzeli zaten doğa ve huzur...elimizde kalan çok az değer var bu konuda gerçi umarım sahip çıkmasını biliriz.

Her sayfayı tek tek gezdim tek tek inceledim fotoğrafları gerçekten bu konuda başarılısınız özelliklede İstanbul'u fotoğraflamada :)

Bütün fotoğraf çekimleriniz harika olmuş. Paylaşımınız için teşekkürler. Bundan sonra ekleyeceğiniz fotoğrafları da sabırsızlıkla bekliyorum.

Merve1903; teşekkürler... İstanbul fotoğraflanası bir şehir, ben bir şey yapmadım.. :)
DEnizkızı_26; ben teşekkür ederim bu güzel yazınız için..

ve işte yeni bir fotoğraf, çamlıca'dan boğaz köprüsü.. belki çok klasik ama benim ilk çekimim.. :)

n1p8yg.jpg

kimi zaman keyflenerek, kimi zaman gülümseyerek, kimini hayranlık duyarak izledim fotoğraflarınızı.
elinize sağlık. istanbul'u getirdiniz odama...

bacanak seninle o manzara eşliğinde okey oynamak ne kadar güzeldi,gerçi senin için sonu hüsranla bitti ama bacanağının kusuruna bakma,söz başka zaman yenileceğim sana:))

ahmedd29, asabi eş

teşekkürler, sizlere İstanbul'un güzelliklerini yansıtabildiğim ve böyle güzel yorumlar yazmanıza neden olduğum için mutlu oldum... :)

bacanak geleyim sana.... yendiğinizi site albümünde yayınladığım resimlerde yazmıştım zaten... demek zorlu bir maç olmuş ki yinelemekte fayda görmüşsün.. :D söz bidahaki maç bu kadar zorlu olmayacak, açık ara yenileceğiz... :D

Paylaşım için teşekkürler eşimde fotoğrafçı ve hepsini beğendi

akberk; eşinizin fotoğrafçı gözü ile fotoğraflarımın beğenilmesi çok hoşuma gitti.. çok teşekkür ediyorum ailenize selamlar..

yine yeni yeniden, en son fotoğraflar...

büyük aşklar kenti istanbul
dob7fd.jpg

29vmet5.jpg

nzhv7q.jpg

wsur6d.jpg

whbc0m.jpg

1t9aur.jpg

dpxnbt.jpg

kedb2s.jpg

256uukx.jpg

jhbpcg.jpg

okzwnr.jpg

25uphug.jpg

10ofw5i.jpg

34yw978.jpg

155t3pt.jpg

2e490xt.jpg

2uxwpcy.jpg

34fcxmb.jpg

2wd5210.jpg

20f3wwk.jpg

sayın anti oksidan bu kadar güzel kareleri görebildiğinize göre keskin bir zeka ve dikkatli gözlere sahipsiniz,kişisel vibrasyonları en iyi anlatan objel kanıtttır fotoğraflar,ilk resimdeki mavilikler içerisinde ki martıya bayıldım fakat yalnız o değil resimlerin hepsi birbirinden güzel,emeğinize sağlık.....kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok,düşersin sen,ölürsün <martılar bana hep bu duyguyu yaşatıyor<

sayın matay,
güzel yorumunuz için teşekkürler..
zeka dediğimiz şeyin bile varyasyonları var sanırım..
ritmik zeka, matematiksel zeka, görsel zeka vs..
ben de fotoğraf çekerek görsel zekamı geliştirmeye çalışıyorum...

martılar değil midir bizlere özgürlüğü çağrıştıran..
uçamasak da özgürlük martının kanadında.....

2h5p9mv.jpg

mljjfo.jpg

10pq0ya.jpg

30ufxuw.jpg

255q1b7.jpg

xldkhu.jpg

258nwv7.jpg

2hyxgn8.jpg

311m1yb.jpg

2pq7qmd.jpg

10seyxt.jpg

nou51f.jpg

O işaretlediğim ağacın altı benim:) Piknik yapıcam ben orada..:) Orayı ben kaptım ona göre kimsecikler gözünü dikmesin..:):)

Avni Abi neresi orası? Fotorafların her biri birbirinden güzel.. En çok da bu fotorafı sevdim ve kuşları sevdim..:)

Teşekkürler Havva, ama orada piknik yapmayı aklının ucundan bile geçirme... bak hemen tabelayı koymuşlar bile... :)
orası İstanbul Anadolu yakasında Kanlıca sırtlarında Hıdiv Kasrı diye bilinen bir koruluk... Google'dan Hıdiv Kasrı diye aratırsan daha çok fotoğrafa ulaşabilirsin..

1f8iuf.jpg

Teşekkürler aLaimisema, ne güzel yazmışsın... sana böyle güzel şeyler hissettirdiğim için mutlu oldum...
ama usta fotoğraflar değil, amatör bir fotoğraf düşkününün objektifine takılanlar işte...

Zaten içime doğmuştu Avni abi çok düzenli bir yer piknik yaptırmazlar heralde orada diye fısıldamıştı içimdeki ses kulağıma..:)

Harika fotoğraflar yine, epeydir foruma girmemiştim. Keyifle izledim. Hepsi birbirinden güzel. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Selam ve sevgiler.
Saadet

Bu başlığı yeni gördüm. Harika çalışmalar varmış. Hepsi birbirinden güzel çekimler olmuş. Ellerinize sağlık.

Üst Alt